FIV 187

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Moninu am mai putut intra asa des dar am vazut ca ai strigat dupa mine.Sotul meu mi-a facut bucata cu un accident si am fost mai mult prin spital!
Sper sa apuc sa recuperez cu cititul mai in amanunt nu doar asa pe diagonala si sa fiu mai activa, va pupic pe toate!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

HELP

cine ma poate ajuta cu un nr.de telefon al dr.andocrinolog Neamtu , as vrea sa incerc astazi o programare ?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Luck, Dr. Neamtu da consultatii la:
- Parhon: 317. 20 .41
- Marinescu Medical : 224.31.27
- Dacia Medical : 0766 536 553
- Sanador : 021.9699

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Cu eurocardul de sanatate trebuie sa platesti diferenta fata de cat e suportat de asigurarea din ro. Dar platesti tu totul pe loc si urmeaza sa depui un fel de dosar si daca se aproba la un moment dat dupa x luni vei primi banii cel putin asa mi s-a raspuns mie anul trecut de la casa de asigurari. Ce-i drept nu intrebasem pentru fiv dar procedura e aceeasi. Ce am scris eu se aplica pentru interventii programate(cum e fiv) nu pentru urgente.
Iar E112 nu cred ca se aplica pentru ca procedura poate fi facuta in ro in timp util.
Eu tot de la niste medici din Austria am aflat de E112 inainte sa apara in presa la noi, mi-au trimis chiar si formularul in romana(!) dar din pacate nu am putut beneficia pentru ca procedura de care aveam eu nevoie(transfuzii intrauterine) nu se face in Ro. Am primit raspuns oficial dupa fix 30 de zile de la casa de asigurari.
Deci sincer nu stiu cine poate beneficia de E112, pentru procedurile care se pot face in Ro pot invoca oricand motivul ca se pot face in timp util la noi iar pentru cele care nu se fac se refuza din start. Probabil tot pe "ochi frumosi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Catalina, am ramas socata de ce era sa patesti si sunt sigura ca medicii respectivi nu au exagerat cu nimic situatia. Bine ca ai ajuns la timp acolo. Intr-adevar nici eu nu as mai avea curaj sa fac fiv aici dupa cate greseli s-au facut si la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kitta si eu mi-am facut card de sanatate european cand am plecat la Budapesta si am citit atunci despre el ca se poate utiliza numai "in caz de urgente" si numai in sistemul lor public. Avand in vedere ca FIV-ul in faci "la cerere", nu prea cred sa intre... Totusi intreaba direct la ei. Poate, cine stie!

Catalina nu-mi vine sa cred!! E cumplit cat mi-am pierdut si eu increderea in sistemul nostru sanitar. Nu sunt deloc pregatiti iar daca nu mergi afara si nu vezi cum se pune problema acolo sau cum esti tratat, nici nu apuci sa-ti dai seama. Ma bucur ca ai mers in Grecia in timp util! Sper din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine!

Danyalo LA MULTI ANI!! Sa fii fericita si sanatoasa si sa-ti implinesti visul cat mai repede!

Andrada 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna dragelor. Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Pot sa fac analiza de PROLACTINA in ziua a 4 a a CM? Stiu ca ar fi bine sa mi-o fac in ziua a 2 -3 a dar maine nu lucr lab de analize. Am avut ciclu anovulatoriu si banuiesc ca asta este cauza( prolactina marita). Va multumesc! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Tabitha, Andrada, Psj - si eu si sotul meu si medicii de acolo am ramas ingroziti. Ii multumesc lui DD ca am plecat si nu am mai stat sa astept.
Kitta -si eu sunt de aceeasi parere. Dai un ban in plus dar nu iti risti viata, esti tratat ca o fiinta umana si cel mai important sansele sunt mult mai mari. Eu nu o sa le inteleg niciodata pe fetele care merg de 4-5 ori la acelasi medic desi este clar ca ceva nu functioneaza.
Ioana draga mea nu ma gandesc la un nou FIV. Incep un nou FIV. Si asta mi-a adus zambetul pe buze.
Va pup si sa dea DD sa ne tinem bebeii in brate.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Catalina, mi se pare absolut monstruos ce ti s-a intamplat cu dr din romania! greseala dupa greseala, este incredibil!
Bine ca ai ajuns in timp la dr adevarati...
Eu, va spun sincer, ca sunt absolut terifiata de sistemul medical din bucuresti, cel putin... si de partea de care m-am lovit eu si de ce vad ca se intampla altora...
Nu mai zic ca recent am avut nevoie de un "sfat" medical si pt ca in bucuresti nu reuseam sa ajung sa discut cu un medic bun in timp real (stiti voi sistemul cu programari cu nu stiu cat timp inainte sau pierdut ore pe holurile spitalelor) am scris la dr meu din austria si in aceeasi seara am primit raspuns! iar dr era in concediu, medical...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Iazmin, eu stiu ca prolactina se poate face in orice zi a ciclului, dar sa o faci dimineata, inainte de mancare, si sa incerci sa fii cat mai linistita (nestresata
Luck, ai reusit sa te programezi? Sau caut si eu in agenda?
Catalina
Andrada,

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput