FIV 187
Raspunsuri - Pagina 12
fireyes spune:
Ioana, iubita, fa tot ce trebuie ca sa iti fie bine, menajeaza-te, rasfata-te daca ai loc pentru asta, orice... e tare trist ca trebuie sa treci prin tot necazul asta si sa te chinuiesti atat pentru ceva atat de pur si nobil cum e un copil, dar sa dea domnul ca tot raul sa fie spre bine! multa sanatate si putere!
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
felicia_ spune:
Ioana 
Thabita,
imi pare rau sa te gasasc tot la aspirante, dar ma bucur ca esti optimista! Despre stimulare, din cate vad eu, e asemanator cu protocolul scurt, doar ca ti-a dat si inhibara de la inceput(cred ca pt asta e decaptilul). Daca intrerupi AC pe 24, pana pe 39 ar trebui sa vina - si sa treaca "uratii". Bafta multa, si te urmaresc, sa stii!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
@dodo@ spune:
Buna, fetelor, scuzati-ma ca nu am mai intrat, dar nu mai am puterea sa discut despre acest subiect. Nu credeam ca poate fi atat de dureros esecul. Doare, doare si nu se vindeca deloc. Nu ma gandesc prin cate am trecut, cu atatea injectii, de care mi-a fost frica, de cum am strans banii, de drumurile si km care i-am facut, nimic nu se compara cu aceasta durere. De multe ori imi vine sa urlu, am fost atat de aproape de a-mi indeplini visul, dar nu a fost sa fie. Nu stiu ce voi face, dar nu cred ca mai am puterea sa continuu.
Am fost marti la Giuly, am facut testul, negativ, am stat putin de vorba cu dr Cocei, care mi-a spus sa fac o pauza de 6 luni pana la urmatorul FIV, dar nu cred ca sunt in stare. Cred ca voi merge spre adoptie.
Ioana, cand ma gandesc ca tu suferi si mai mult decat mine, nu stiu cum rezisti, poate cu speranta ca timpul ne v-a mai alina din durere. Imi pare rau cu nu ne-am cunoscut.
Multumesc tuturor fetelor pt urari si ca a-ti fost langa mine in aceste momente.
smoly, felicitari, sa ai o sarcina usoara si dupa 9 luni sa te bucuri de pruncul tau, Multa sanatate
Doris_71, multa bafta, te asteptam cu vesti bune
Tabitha, of Doamne prin cate ai trecut si tu, cum de mai ai putere sa mergi mai departe, sfatuieste-ma si pe mine sa pot trece peste durerea asta. Te pup
Ioanatugs spune:
Tabitha i-mi amintesc prin cate ai trecut si tu acum doi ani. M-am bucurat si am plans pentru tine, pentru ca la fel nu intelegeam de ce se intampla asa ceva pentru cele care ne dorim un copilas. Dar acum sa nu mai privesti in urma, mergi inainte cu incredere ca vei reusi!! Multa bafta iubita!
Si multumesc pentru incurajari! 
Fireyes asta incerc sa fac, sa ma detasez un pic! Multumesc mult!
@dodo@, Felicia 

cu drag Ioana
Tabitha spune:
Felicia:
Dupa calculele mele si dupa ce am discutat cu alte fete, am impresia ca ziua de 29 august ar trebui sa fie ziua cu nr. 2 a CM urmator, caci stiam ca injectiile incep in acea zi (ziua a 2-a). Am incredere in dr. si sper ca schema data va fi norocoasa. Cica daca ce intrerup AC (ultima o iau in 24 august) CM ar trebui sa vina in 3-4 zile (adica 27-28 august). Iar ziua de 29 august ar trebui sa fie ziua a 2 sau a 3 de ciclu. Sper sa nu mai stau prea mult la aspirante si sa mai sciu pe aici doar in vizita si sa impartasesc din experienta mea, care sper sa se termine cu rezultat super pozitiv. Bafta si tie multa.
Dodo:
sincer nu stiu de unde ne da Dumnezeu puterea de a merge mai departe. Important este sa ne rugam si sa-I multumim ca ne da aceasta putere. Putem duce f. multe, iar faptul ca ne aflam aici ne demostreaza acest lucru. O sa gasesti in tine si in sotul tau puterea de a merge mai departe si de a face o noua incercare. Nu imediat, desigur, e greu, caci durerea este insuportabila pt. moment, dar dupa ceva timp vei fi pregatita sufleteste pt. o noua incercare. Nici eu nu credeam ca este posibil, dar realitatea ne arata ca suntem tari si ca putem lupta pt. visul nostru. Ma rog sa treci cat mai repede peste durere si sa reincepi batalia.
Ioana: E drept ca si acuma imi vin lacrimi in ochi cand imi amintesc de ICSI si IAD-urile nereusite si mai ales de sarcina extrauterina... Pana sa aflu ca era extrauterina, am avut o saptamana de vis, asa cum o au cele care descopera ca sunt insarcinate. Asa a fost sa fie , acuma nu mai conteaza. Important este sa reusim data urmatoare, nu-i asa? 
catalina2307 spune:
Incep cu vestile rele. Am fost la control in Grecia (dupa cum stiti am pierdut sarcina in urma cu 5 saptamani, o sarcina marisoara,gemelara) iar eu inca sangeram. Am fost la control aici de trei ori in acest timp si totul era ok. Am ajuns si in Grecia la medicul meu....si surpriza. M-a bagat direct in sala de operatii. Bucati din placente au fost lasate in uter. Asa ca m-a chiuretat a doua oara. Norocul meu a fost ca am tot luat antibiotice dar si asa in max o saptamana dadeam in septicemie iar in cazul fericit ramaneam fara aparat genital. Cam asta a fost cireasa dupa tort.
Vestea bunamedicii sunt optimisti cu urmatorul FIV .O sa fac FIV 2 tot in Grecia, tot la Mitera.
Ioana imi pare tare rau...
Catalina
Tabitha spune:
catalina2307: incredibil ce ti s-a putut intampla. Ce fel de medici or fi aia care nu si-au dat seama ca ceva nu era in regula. Bine macar ca in final s-a rezolvat si ca acum este bine.
Dar tot nu-mi vine sa cred cat de incompetenti pot fi unii.
E totusi vorba de viata unui om...![]()
![]()
![]()
KITTA spune:
Fetelorcitesc si ma ingrozesc. In afara de durerile pierderilor la care sa zicem ca medicii nu ar fi responsabili, inca se mai sufera de pe urma sistemului nostru medical. SE VEDE treaba ca oricat de renumit e medicul treaba e tot superficiala. Eu de cand m-am intors de la Viena (pentru FIV sa inteleaga si fetele care chiar nu stiu) nu as mai face in alta parte sub nici o forma. Profesionalismul, metodele, analize si nu in ultimul rand felul cum discutii cu tot personalul clinicii este muuuuuuult departe de Ro. Vreau doar sa va dau un sfat celor care au posibilitati materiale si mai ales celor care sunt deja la al doilea FIV sdau chiar mai mult: nu piederti timpul si banii. Mai bine unul bun si veti depista multe cauze sau veti gasi raspunsuri la problemele voastre, oricare ar fi ele. Acolo medicilor le pasa de banii clientilor, iar de stat de vorba se sta cu orele in care desigur puteti sa intrebati orice, nu ca aici 2 minute pe hol si alea fara nici un raspuns concret. Budapesta costa la fel ca in RO, mai puneti ceva banuti deoparte ca pentru o vacanta si merita.
Feteloras avea o intrebare importanta. Cu eurocardul de sanatate, adica acel card de asigurare medicala european nu se poate face ceva in strainatate ca si asigurat? Cred ca nimeni nu a incercat asa ceva nici macar cu gandul, dar cei din Viena ne-a ridicat aceasta intrebare pt. urmatorul FIV pentru a nu mai plati tot.
Fetelor, oricat de draguti ar fi dr., asta este marketing, mediile, metodele si procedurile care se pot face in RO sunt limitate.....In final, decizia va apartine!
Tabitha spune:
Kitta:
ideea ta cu eurocardul de sanatate mi-a dat de gandit, si dupa ce am rumegat ideea, iata la ce punct am ajuns. Chiar daca pe baza eurocardului ti s-ar acorda ceva reduceri in strainatate, pana la urma asigurarile de sanatate din acea tara vor incerca sa recupereze banii de la sistemul de asigurari de sanatate din Romania. Iar in acel moment ar afla ca in Romania sistemul de asigurari de sanatate nu sprijina procedurile si tratamentele de care avem nevoie. Si imediat ti-ar cere banii pe care initial nu i-ai platit. Sau, si mai plauzibil, vor face aceste verificari inainte de a-ti incepe tratamentul / procedura si tot acolo ajungem, adica nu se va acorda niciun sprijin. Nu stiu, asta este parerea mea, inca nu am apucat sa ma documentez mai amanuntit. O voi face zilele urmatoare si sper sa vin cu un raspuns bazat. Desigur, mi-as dori enorm sa se poata face ceea ce spui tu, dar am mari indoieli. Te pup dulce si sa dea Domnul sa ai gura aurita.

Ioanatugs spune:
Catalina2307 m-am ingrozit cand am citit ce-ai putut pati! Of.. doamne, bine ca ai ajuns la timp la medicul tau, ca altfel nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla. I-ti doresc, in primul rand multa sanatate, sa te refaci repede dupa aceste socuri.
Si in al doilea rand multa bafta la FIV2. Te felicit pentru faptul ca te gandesti deja la un nou FIV.
cu drag Ioana