FIV 187
Raspunsuri - Pagina 11
dariaioanaxx spune:
Dodo - imi pare rau , dar poate va fi bine data viitoare ! asa trebuie sa speram !
Lindutza - vorbeste cu dr. poate era necesar ICSI, trebuie sa mergem mai departe !
Smoly - felicitari, sa fie bine 9 luni de aici inainte !
Miruna - ce sa fac, eu la servici aproape toata ziua si in leg. cu FIv ul daca va fi totul OK astept sa vina luna septembrie pt. a merge la Dracea, inca nu sunt decisa voi merge la Dracea sau la clinica Kaali in Ungaria, depinde ce voi simti in acea perioada;tu ce faci?
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
smoly spune:
dariaioanaxxx iti dau un sfat:du-te la Dracea ca are mana buna.Si nu zic asta doar pt ca eu am reusit la ea ci pt ca am cunoscut multe fete care in alte parti nu au reusit si la ea au ramas gravidute.Dc ai s-o cunosti sigur te va cuceri si ca medic si prin felul ei de a fi.E o scumpa,sa nu mai zic de embriologii de la Gyuly ca sunt cei mai buni.Eu cel putin asa cred si multe fete de aici de pe forum au aceeasi parere.Au cele mai multe reusite.
Fetelor eu am mai facut acum un test Barza(cel de ieri era alta firma)si a 2-a liniuta a iesit mult mai clara decat ieri.Deci incep sa ma dezmeticesc,si sa-mi dau seama ca sunt graviduta.

Ii multumesc lui DD si Il rog sa-mi tina puiul in burtica 9 luni.
Te astept, copilasul meu frumos!
miruna79 spune:
dariaioana deci esti in asteptare ,stiu ca e tare greu sa te hotaresti, dar indiferent unde eu iti doresc reusita si cu 2 bebei sau 3 dc vrei!!!
Eu astept menstruatia, voi incepe cu AC o luna dupa care voi suna la clinica s-o anunt pe doamna dr ca urmeaza sa fac embriotransferul cu cei crioprezervati.deci sfarsitu lu august inceputu lu septembrie voi incepe din nou....
pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Tabitha spune:
Ma ajutati cu experienta voastra, va rog?
Am primit schema de tratament pt. FIV care arata cam asa.
Din ziua a 2 sau a 3 a CM urmator (inceputul lui august) AC pana pe 24 august inclusiv.
In 29 august incep injectiile cu decaptil, cate 1 ml pe zi.
In 30 august incep si injectiile cu gonal, cate 150 unitati pe zi.
A mai primit cineva asa vreo schema? Eu, cand am facut prima oara FIV, am primit Gonal F primele zile si nimic altceva.
Doris: iti tinem pumnii sa ai ovocite de calitate.
Smoly: 

lindutza spune:
buna tuturor,
nu am mai scris azi nimic azi pina nu mi-am mai revenit un pic.
am vorbit de dimineata cu doctorul si m i-a zis ca nu stiu ei de ce s-a intimplat asa pentru ca
erau in regula chiar de foarte buna calitate.Am intrebat de ce nu au facut ICSI si mi-a raspuns ca se face numai in cazul in care sotul are probleme si ca la noi nu a fost cazul si ca se face imediat dupa recoltare in primele ore dupa aceea e prea tirziu pentru ICSI.
Nu s-au asteptat la una ca asta,dar avind in vedere ce s-a intimplat a spus ca data viitoare face direct ICSI.
Asta cred ca va fi numai in octombrie pentru ca vrem sa facem pauza.
Intre timp ne interesam de adoptie.
Va 

nusy spune:
Ioana: draga mea tauroaica,trebuie sa fim ambitioase(asa cum ne e zodia),sa nu ne lasam si vom reusi...chiar in toamna asta,da????Ne tinem de manuta!
Smoly: felicitari,graviduto!Sarcina usoara si bebic sanatos!Intr-adevar,Dracea face treaba buna!Si eu sunt foarte multumita de ea!
Nusy
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Nusy multumesc iubita pentru incurajari! Asa e, mergem inainte in toamna cu multa incredere, pentru ca altfel nu se poate! Si sa-ti mai dau o veste, a reusit finuta mea draga sa-mi obtina o programare la Gynera, la dr. Dracea in septembrie, asa ca iar am intrat in linie dreapta. Dupa ziua de ieri, am zis clar ca trebuie sa schimb medicul si poate schimb in felul asta si norocul. 
Aurelia77, Smoly, Fireyes va multumesc frumos pentru gandurile voastre!
tabitha multa bafta i-ti doresc!
Eu azi noapte cred ca am eliminat embrionul, pentru ca am avut dureri crunte de spate, de bazin si sangerari, de nu am putut inchide un ochi toata noaptea. Dimineata sangerarea a mai continuat un pic si acum mai e putin, insa nu cat sa ma sperie ca azi noapte. Am luat azi noapte o fiola de algocalmin si un antiinflamator, dar degeaba, nu trecea durerea cu nimic, simteam ca se rupe efectiv ceva in mine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am cedat psihic si ca ma intareste sa merg mai departe.
cu drag Ioana
nusy spune:
Draga mea,atunci chiar ca ne tinem de manuta....poate chiar pe canapea,in sala de asteptare..cine stie...te pupic dulce,dulce,imi pare rau ca a trebuit sa suporti asa durere,insa decat chiuretaj(si rechiuretaj),cum am facut eu,e mai bine de 1000 de ori asa,eliminat singur.
Nusy
dariaioanaxx spune:
smoly - mersi iubita, si eu sper sa fac alegerea cea mai buna si sa fie de bun augur alegerea dnei dr dracea, daca o voi alege pe dansa, asa cum a fost si pt. tine ! trebuie sa fii f. fericita pt. cele doua liniute, sa nu fi stresata, pt.ca tot Dumnezeu decide ce va fi, oricum; asa ca bucra te cat de mult poti, pt. hormonii aceia ai fericirii, vor fi ca un balsam pt. bebele din burtica !
miruna - Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne vedem visul cu ochii !
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Tabitha spune:
Ioana: nici nu vreau sa-mi imaginez prin ceea ce treci acuma
. Probabil e al naibii de dureros, nu atat fizic cat psihic. Important este ca timpul va diminua durerea (chiar daca nu o va sterge definitiv niciodata) si ca o vom putea lua de la capat. Cand nu mi-a reusit ICSI, am zis ca nu mai fac nimica. 4 luni mai tarziu ma indreptam spre IAD. Cand am avut extrauterina am zis: GATA, nu mai vreau nimic. Dupa 2 ani iata ca ma indrept spre FIV. Nici noi nu stim cat putem suporta. Si asta e bine. Ma rog sa-ti dea Dumnezeu puterea de a o lua de la capat si data urmatoare sa fie totul bine.