FIV 187

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

@dodo@ i-mi pare tare rau! Eu am intarziat azi dimineata, am ajuns pe la ora 08:00 si-mi pare rau ca nu ne-am vazut! I-ti doresc sa-ti dea Dumnezeu multa putere pentru a merge mai departe!!
Lindutza nu disperati iubita, poate era nevoie de ICSI si deaceea nu s-a intamplat nimic. Si eu am trecut printr-o punctie alba si la a doua stimulare a fost bine. Asa ca daca o data a fost asa , nu inseamna ca mereu va fi la fel.
Smoly felicitari! Sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!
Am fost la eco azi si am vazut din nou un punctulet, insa prea mic pentru varsta lui reala, avea doar 6,2 mm si era cel mai frumos punctulet pe care l-am vazut vreodata. Insa din pacate, nu avea activitate cardiaca si m-a trimis sa repet beta HCG-ul. Alunecase putin din uter, deaceea aveam de dimineata pete maronii si era pozitionat deasupra orificiului intern, iar endometrul era 16.8. Atat am inteles de la profu', nu mi-a spus ce sa fac, nici la ce sa ma astept, m-a pasat repede asistentelor, sa-mi explice ele. Beta HCG-ul in spital mi-a iesit azi 78 si mi-a zis sa mai vin si joi sa mai repetam un beta HCG, ca poate.....poate!! De parca nu as fi satula de atatea analize si parca nu as sti si singura ca mai bine nu poate fi.
Acum pe seara am inceput sa am si dureri de spate si in continuare pete maronii, semn ca zilele urmatoare se va desprinde.
Mai uman mi s-a parut dr. Tutunaru, pentru ca aveam si la el o programamre azi la ora 15:00. Am comparat pozele de acum o saptamana, cu cea de azi si crescuse fata de acum o saptamana, insa si el mi-a zis ca e prea mic pentru varsta reala si sa nu-mi fac mari sperante. Daca era bine i-mi dadea un tratament de sustinere, insa cum arata azi, a zis ca mai bine sa asteptam si pe urma sa-l sun si sa mai vin la o eco peste doua saptamani, ca sa fiu sigura ca s-a eliminat.
Ce sa facem, mergem inainte si astept sa treaca perioada asta grea. Nu vreau sa-mi plang de mila, nu e nimeni vinovat pentru ce s-a intamplat, asa ca mergem inainte.
Va pup pe toate si va multumesc frumos pentru mesaje si telefoane

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

off Ioanatugs, prin cate trebuie sa treci si tu, sa ti dea dumnezeu puterea de a merge mai departe....
Smoly felicitari sarcina usoara si bebe sanatos.
Dariaioana tu ce mai faci?
o zi buna va doresc tuturor.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Ioana, ti-am urmarit povestea si nu iti pot spune decat ca regret nespus ceea ce ti se intampla. Prea mare aceasta durere pentru un suflet omenesc ... si totusi DD ne da puterea sa mergem mai departe ...Suntem alaturi de tine

Elena, multumesc mult pentru indicatiile cu privire la Pregnyl, dar din pacate nu am gasit nici la HelpNet si nici la SensiBlu. Am cautat asa cum mi-ai spus,pe net, si gasisem ceva fiole la helpnet 3, langa Gara de Nord. Dar cand am sunat, mi-au spus ca nu mai au de mult.

Sper ca pana in 1 sept sa gasesc, pt. ca nici de la gynera nu au gasit deocamdata nici o solutie

Multa sanatate fetelor, si sa rasara Soarele si pe strada noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of, Ioana cat de groaznic trebuie sa fie.
Smoly, iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara, dusa pana la capat.
Te mai asteptam pe la noi cu noutati
Antoooooo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Smoly sarcina usoara si te asteptam cu un BHCG mare.

Ioana dificile momente treci, sper sa-ti revii cat mai repede si sa mergi inainte.

linduza imi pare rau, cine stie care-i motivul ca din 8 chiar nici unul. Sigur o sa te lamureasca dr. ce s-a intamplat. Capul sus si sa speram c-or sa vina si vremuri mai bune.

Eu ieri am fost la eco si sange dupa 5 zile de stimulare si am pe OD 5-6 foliculi si pe OS nimic deocamdata. Pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva, aveam putini dar pe amandoua ovarele. Dar nu vreau sa ma stresez, ce-o vrea Bunul Dumnezeu aia o face. Eu tot ieri am facut si ultima sedinta de acupunctura caci dr. pleaca in vacanta si mi-a dat sa fac 3 zile la rand fiole de vitamina B 12 si dupa una la 2 zile, in total 15 fiole. mi-a zis ca mareste efectul acupuncturei. Mi-a mai zis sa mananc lapte, peste, orez si verdeturi foarte mult, carne putina. E foarte bun crapul ptr. fertilitate. Sper ca nu v-am plictisit, maine am iar eco si sange, va tin la curent .

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Felicitari , Smoly!
Ne-ai povestit ce ai facut tu dupa et si e clar ca nimic nu conteaza decat ca embrionul sa fie de calitate si Dumnezeu sa vrea sa-i dea viata !
Dar despre simptome ce ne zici ? Ai avut vreun fel de semn care sa te faca sa speri?
Mult succes si celorlalte fete ramase in cursa pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Dodoimi pare rau stiu prin ce treci dar sper sa gasesti puterea sa o iei d ela capat.Asta e .Avem nevoie de multa tarie de caracter pentru asta.
Ioana te pup dulce si sper sa te impaci cu gandul ca asa a fost sa fie.Nu putem schimba nimic.Incercam in toamna.
Smoly sarcina usoara si bb sanatos...
linduza imi pare rau,va trebui sa faceti ICSI data viitoare......
Pup toate fetele si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
IOANA imi pare fff rau de ceea ce ti se intampla,e nedrept.Dupa ce ne chinuim atata pt a avea si noi un copilas lucrurile astea doar Dumnezeu le mai intelege.Sunt alaturi de tine,plang alaturi de tine si cred ca totusi data viitoare va fi in regula.DD sa fie alaturi de tine,sa iti dea putere sa treci peste asta si ai incredere ca dupa cat te-ai chinuit MERITI un copil sanatos si frumos.
Fetelor va multumesc pt felicitari nu am sa va enumar ca sa nu uit pe nimeni.
Ma intreba cineva de tratament:
-Diphereline 3,75
-din z2 de cm 2 fiole GonalF/zi timp de 10 zile
Am avut 12 ovocite,9 mature,6 fiv simplu,3 icsi
Doar cele cu icsi s-au fertilizat si au rez 3 embrioni de 8 celule la 72 ore care mi-au fost transferati toti 3.
Dupa punctie am luat jum pastiluta Medrol la 12 ore ,timp de 5 zile,acid folic(cu B-uri de la Doppel Hertz,ca am gasit un site in care se zicea ca vit B ajuta la implantare,sunt anti avort etc),6 Utrogestan /zi,Omega3 (luam de 3 luni si inca mai iau 1/zi pana maine la test)No-Spa la orice durere+ supozit.Uscosin(nu am lasat nici o durere sa treaca de la sine).
Simptome:din z4 de la et am avut dureri ca la cm,de burta si spate si inca mai am,si o pofta nebuna de castraveti acri si masline verzi.Inainte de cm eu eram cu dulciuri multe,ciocolata in special,acum nu pot sa vad dulce...
Cam atat dc mai vreti sa ma intrebati ceva eu va stau la dispozitie cu mult drag.

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Smoly, felicitari si sa vii numai cu vesti bune, ca sa prindem si noi curaj!:)

Ioana, multa putere sa tii drumul drept!

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput