FIV 187

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna seara again, fetelor Am luat prima pastila de Lyndinette. Sper sa fie cu noroc. Am o intrebare. Daca tin Decapeptylul si Gonalul la frigider, in partea de jos, e ok? Nu prea m-am inteles cu farmacista , asa ca nu prea stiu daca procedez bine sau nu. Va pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Tabitha sa fie cu noroc prima pastiluta!
Aurel_cris multumesc iubita!
Nusy ce putin mai ai, multa bafta iubita!
Catalina2307
Smoly felicitari!! Sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Tabitha din cate stiu nu trebuie sa fie sub 0 grade si nu mai mult de 25 grade. Parca intre 2 -25. Asa ca daca partea de jos nu inseamna congelator e ok.
Ioana si eu.
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

catalina 2307: ai dreptate, nu este congelatorul, deci e ok. Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tabitha, eu il tin in cutiile de legume din frigider. Adica in partea de jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Tabitha si eu am tinut Gonalul tot in partea de jos a frigiderului. In lada de fructe.Mult succes iti doresc si sa se lase cu ochisori.
Ioanamersi mult pt urari si sper din tot sufletul ca la urmatorul fiv sa reusesti.Chiar meriti!Si sa stii ca ai facut o alegere f buna dc ai decis sa te duci la Dracea.Eu am facut cu ea si vad ca s-a prins din prima.E super femeia asta,si ca om si ca doctor.
Fetelor care sunteti in focuri va urez multa bafta si Maicuta Domnului sa va ajute sa reusiti.

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salut, intru si eu luna asta in cursa, ma primiti?
Peste aproximativ 1 saptamana incep tratamentul in care am si pregnyl 5000. Voi de unde luati, ca am innebunit cautand si sunand in diverse orase? Daca stiti vreo sursa va rog sa-mi spuneti!
Acum sa va spun cate ceva si despre mine. Incercam de patru ani, se pare ca problema cea mai mare la noi e oligospermia. Am incercat si inseminari cu toate ca stiam ca aici vom ajunge.
Asta e, incercam nu ne dam batuti, mai ales ca va citesc de ceva vreme si povestile voastre ma incurajeaza!
A, FIV voi face la Brasov!
Va pup

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Stiti cumva(pt fetele din Bucuresti) pe unde este Biserica/Manastirea Sf Spiridon in capitala?
Marti sunt la Bios pt niste analize si as vrea sa trecem si noi pe acolo.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui rubia

Stiti cumva(pt fetele din Bucuresti) pe unde este Biserica/Manastirea Sf Spiridon in capitala?
Marti sunt la Bios pt niste analize si as vrea sa trecem si noi pe acolo.

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Str. Splaiul Unirii nr. 1, sector 5 (unde se termina cal. Victoriei)

Catalina

Mergi la inceput

child - pregnyl se mai gaseste la farmacia helpnet din Dinicu Golescu 29 (Gara de Nord).De cate fiole ai nevoie?

Catalina

Mergi la inceput