Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 9
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Va poftesc la cafelutza !
Va astept la raport ... ma apuk de munca da mai trek eu pe aici !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Buna ziua si de la mine!Azi am fost harnica, m-am trezit la 8 si ceva
(Adriana sa nu ma injuri, stiu ca tu la ora aia erai deja satula de lucru) si mi-am copt vinetele cumparate ieri. Asa ca azi le voi face, ar trebui sa merg si pana in cartierul Gh Lazar la shoping dar daca va fi prea cald am sa spun pas. Poate maine...Va
si mai vin.
mihaela_s spune:
Ziua buna si de la mine!
Otilia, ce harnicutza esti! Spor la treaba mai departe!
adriana, si tie spor mult, hai ca mai e putin si trece vara, apoi gata concediile!
Eu azi am zi de facut mancare, mai smotruiesc putin prin casa, mai am de aranjat niste carti, sa vad unde le voi gasi loc pana ne luam biblioteca. Oooof, abia astept sa vad livingul gata, sa ma pot lafai si eu pe o canapea cu telecomanda in mana.
vorbe de copil...
Hobby
Maria_K spune:
fetele!
eu am supravietuit zilei de ieri (dat matzele afara, iesit ochii, pipi pe mine
) [alta paranteza: Bia cred ca nora iese!] si acum ma "distrez" la birou.
im week-end imi vin nasii de la arad in vizita si nush cum o sa ma descurc su curatenia si papa
Maria
9+
vine bb!
Pozele noastre
silvana_salajan spune:
Miha da nici tu nu esti mai prejos....Maria, cere draga ajutor... Soacra ta precis abia asteapta sa te ajute... Si praji iti cumperi de la cofetarie...curatenie sotul asa ca tu numai tre sa ii organizezi...
(bine, e mai usor de spus decat de facut, dar te vei descurca tu pana la urma
)Giulia,nika azi? Nu ne spui nimic????
tata gasca, da mai viu, asa ca nu ma lasati sa vorbesc singura!!!
mihaela_s spune:
Raportez plan indeplinit: ala cu mancarea...am mai facut si o praji si acum merg sa fac cina. E clar, azi "bucatarie" a scris pe fruntea mea!
Da' maine iau o pauza...huh!
Otilia, am uitat sa-ti spun ca mai sunt cirese...a descoperit Ovi un cires cu cirese negre, care sunt si mai grozave si azi Silvia mi-a facut o surpriza: a mers sa se joace cu prietena ei la ea acasa si la un moment dat a venit cu 2 cirese negre, special pentru mine. A fst asa dulce...
Gata vinetele? Mie mi-e dor deja de vinete, cat am stat la mama am mancat la micul dejun si la cina numai vinete, cum se terminau matusa mai facea o tura...aici nu gasesc decat din alea apoase rau, nu am foc pe care sa le coc si nu au gustul ala...
Astia le prajesc pe grill sau la cuptor, asa ca garnitura, taiate felii.
Maria, spor la organizare, zice bine Otilia!
adriana, ce mai fac fetele? Cum le mai organizezi vacanta? Incep sarbatorile Zalaului in we, o sa fie nebuneala acolo...mama vrea sa mearga la focurile de artificii...
Biiiiiaaaaaa, chiar nu se aude pana la tine?
Noi aseara am vrut sa mergem la turnir, insa am pierdut "momentul". Am ajuns pe terminate si am prins targul medieval cu tot felul de chestii faine: blanuri de miel, haine medievale, cutite si furculite din lemn, bijuterii din bronz si argint, mancare medievala: mistret prajit la protzap, uns cu tot felul de "alifii" si facut apoi un fel de sanwich cu paine calda, legume de tot felul si sosuri...musai sa incercam si noi data voiitoare. Oti, sper sa nu-ti fac pofta, ziceai ca nu esti pofticioasa, asa-i? Zau ca nu mai spun, zi numai si am tacut!
Saptamana viitoare e saptamana medievala, dar cred ca v-am mai zis...abia astept sa vad ce se petrece...cica e tare frumos...poate prindem atunci un turnir, ca sunt zilnic.
Hai va tzuk, merg la cartofii mei frantzuzesti! 
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
'Neata fetelor. Huh, da ce liniste in zona! Va zic eu ca Bia e in concediu altfel nu se exista sa nu apara ea pe aici. Miha, povesteste ca tare fain povestesti. O sa mergem si noi sambata la Zalau dar mai mult la nasi si la socru, nu stiu daca ne bagam in nebuneala din centru, desi nasii asta planuiesc... Om mai vedea... de nu mi s-or umfla tare picioarele... ca mai noi si daca stau in picioare si daca stau pe scaun mi se umfla...mai stau intinsa cu picioarele pe perne si peste zi... Of, mai am aproape 3 luni di dormitul e un calvar! Zau ca nu stiu ce oi face pana la sfarsit!Nici cum nu imi gasesc pozitii confortabile de somn, ma trage burta cand intr-o parte cand in cealalta...
Azi am sa sun la dr sa vad daca ma primeste ca am 27 sapt si ar trebui sapt viit sa fac nise analize, apoi sa mi le scrie azi si le-oi fac sapt viitoare, apoi iar tre sa merg cu ele sa le vada... Cu asta imi ocup eu timpul... Pe sambata dimineata tre sa fac un tort pentru mama nasei surorii mele, cea care sta in Slovacia... Sper sa ii placa, de fapt am ales modelul impreuna...
Dupa asta am sa ma opresc din tortalit pana la ziua lui Andrei sper.
Asta daca nu cumva vreti sa veniti la mine.
Hai ca se coc murele, mai tineti minte praji cu branza si mure?
Nu am mai avut decat un pic anul trecut cand ati venit la mine ca facusem krem-ul pentru voi... Deci e o ocazie buna acum pana mai sunt mure.
Noa, va las, ca m-am intins cat o placinta...
Mai trec azi pe aici asa ca nu ma lasati sa vorbesc singura...Miha fa dulceata de cirese negre!
Eu visez de ani de zile la ea, dar aici nu gasesc cirese! In satul bunicilor aveam un unchi care avea cativa ciresi de astia care faceau cirese negre si un pic amarui... O nebunie... Acum unchiul nu mai e, si fiul lui care gestioneaza ograda sta mai mult prin Zalau... Mi-e rusine sa ma bag asa la cules fara sa cer voie... Si apoi ciresii sunt asa de inalti ca pana la primele crengi e o distanta cam ca si la etajul 1 sau 2 la un bloc...Deci fara scara, no way! Si cu scara eu ma cam tem sa urc asa sus...