Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela_s spune:
Aaaa, ce liniste pe aici...v-ati ascuns la umbra?
Otilia, nu ma apuc de dulceata...daca ai vedea cat sunt de mici ciresele, cred ca ti-ai face mila de mine
. Mi-ar trebui o zi intreaga numai ca sa le scot samburii...
Stiu cirese din acelea amarui, astea nu sunt asa, decat ca sunt mai negre.
Cat a stat matusa mea la Botosani, cea care sta acum cu mama, aveam mereu dulceata din cirese din acelea negre si amarui. Acolo gasea la piata si facea ea dulceata, ne trimitea si noua. Era excelenta.
Zau asa, aici gasesc asa dulceata buna si de tot felul de fructe de padure, apoi de capsuni, caise, de portocale, piersici, amestecuri...si un fel de piure de mere ii spune, dar e in borcane si se mananca cu clatite. Silvia e innebunita dupa el, de la dagis. Nu merita sa ma ostenesc eu acasa. Ce as pune sunt muraturi, ca astia mananca numai niste muraturi dulci, am mai gasit produse turcesti care seamana cat de cat cu muraturile noastre, dar tot alea puse in casa sunt mai buuune, insa nu sunt produse din ce sa pun: castraveti, ardei, gogosari...
Eu azi am lenevit, m-am trezit dupa ora 11, stiu, rusinica...aseara nu stiu cum am adormit cu Silvia in camera, de obicei nu adorm pana adoarme ea si mai apuc sa citesc putin sau sa vad tv. Acum e tv-ul in dormitor la noi si e tare bine, cred ca pana la urma o sa ne luam unul si pentru dormitor.
Noa am tot cercetat cu parchetul, cica nu e greu de pus, asa ca acum abia astept sa mergem sa-l cumparam, sa innoim de tot livingul.
Azi e ziua socrului si vrem sa mergem sa-i luam ceva cadou, nu stim inca ce anume, mai studiem terenul. Ca e genul acela ca ce are el e cel mai bun, degeaba vrem sa-i luam ceva nou, modern, spre ex. m-am gandit la un aparat de ras ca e inca pe lama de ras din aceea clasica, insa nu stiu daca nu va pune aparatul nou la "pastrat" si il va folosi pe cel vechi care deja e si ruginit...
Hai ca va tzuk, mai pove si voi ca numai eu si cu Oti ce mai facem saga pe aici...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Otilia, am uitat sa-ti spun...stiu cat e de greu cu dormitul, m-am chinuit si eu cu Silvia, ca a fost mare si aveam un burtooooi...ma mai ajuta daca imi puneam perne sub picioare, sau intre ele, intre genunchi. Imi erau mai sus si burta parca nu mai atarna asa.
Lasa ca nu e pe veci, o sa treaca si ai sa uiti...mai ales cand o sa te uiti cu drag la bb...
Io tot stau sa ma socotesc sa mai fac un bb...tare mi-ar placea. Insa acum trebuie sa termin cu scoala asta, sa ma angajez si eu undeva sa nu raman chiar de carutza...apoi ajung la 40 de ani si noa oi fi si io printre mamele eroine
. Glumesc, eu o am pe bunica (mama lui tata) care a facut 3 copii la 39, 41 si 43 de ani, asa ca oi putea si io...sper!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha, asa fac si eu cu plapuma... O tin pe post de suport de burtoi. Da stii de ce ma ingrozesc? Ca am citit ca abia de acum creste burta mai mult....Una peste alta va zic ca azi am fost la gine, si avem confirmare: 100% e cu putza!!! Avem si poza!
Noa, Andrei a fost tare incantat ca l-am luat cu mine in cabinet si s-a uitat la eco sa isi vada fratiorul. ![]()
Va
si mai vin!
silvana_salajan spune:
Buna dimineata!Poftiti la cafeluta!!!Nici nu stiu cum e mai bine: azi am dormit bustean (cu o singura trezire) pana la 5,30 si apoi pas... parca e mai bine asa, ca nu is chiar zombie...![]()
la toate!
mihaela_s spune:
Buna ziulica!
Otilia, nu vreau sa te ingrozesc mai tare, dar e adevarat...burta creste mai mult in ultimele 2 luni...mie in ultima luna imi era greu sa ma intorc de pe o parte pe alta, trebuia sa ma ridic in fund, ca altfel nu puteam. Dar o trecut...
Felicitari pentru inca o "putza" in familie!
Andrei e bucuros ca va avea un fratior?
Hai sa va pove de ieri o faza care tare mi-a placut. Silvia si-a facut cateva prietenutze pe aici, dar sunt cam plecate ziua, ca sunt cu parintii in concediu la bunici(care locuiesc in vecini) si pleaca la plaja. Dar seara se aduna pe acasa si ieri a venit o fetita cu surioara ei la noi. Fetita de 5 ani, surioara de 3. Mi-a zis cea mare cand a intrat ca a adus-o si pe surioara ei mai mica, mi-a spus cum o cheama...Silvia era sus la tv la desene. Le conduc sus, sa se joace in camera fetelor...eu cobor. Vin fetele jos, cea mare imi spune ca surioara ei nu vrea sa stea sa se joace sus cu ele, vrea sa stea cu mine. OK, cum nu prea stiu ce sa vb cu ea, o intreb cum o cheama, cati ani are...ea zambeste si nu zice nimic...o intreb daca a mancat, daca vrea sa manance, imi spune ca nu ii e foame...ma studiaza tot ce fac. Cea mare de sus, o striga din timp in timp: esti acolo jos? sa nu pleci! ![]()
La un moment dat cea mica se plictiseste, desi i-am dat jucarii...o striga pe cea mare si ii spune ca vrea la tata. Cea mare coboara, imi spune ca o duce pe cea mica acasa si vine inapoi. OK, ma uit dupa ele pe geam...de manutza frumos, foarte grijulie cea mare o duce acasa pe cea mica...m-a impresionat! Atata grija din partea celei mari, desi e si ea mica...
Gata, am fugit! Da' mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Faina poveste Miha...
Dar ce se intampla de numai noi doua ne conversam pe aicea? O fi lumea in concediu????Va
merg si eu sa fac ceva de mancare, am fiert conopida o sa o fac pane.. Anul asta inca nu am facut, asa ca am luat una maaareeee!
silvana_salajan spune:
La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea...Si asa al patrulea, al cincilea... Profesorul il opreste si ii da nota "5". Ceilalti studenti se revolta: - Pentru ce? - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva.....
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Si yo prin zona ... nebunie mare prin centru Zalaului ... va imaginati cum stau fetele mele toata ziua "calare" pe geam k fix sub el s-au instalat topoganele gonflabile si celelalte minunii de sarit . Asa k nu am avut norocul sa scapam de ele nici in acest an . Tarifele mi se par exagerate , 3 minute - 5 lei si sunt vreo 6 diferite in zona , mai e si linghispirul de la Perla .... asa k in acest week-end ne "scapam" de ceva money .
In rest ... caldura mare .... mi s-a facut pofta de ardei umpluti asa ca merg mintenas la bucatarie sa-i execut .
Va doresc un week-end minunat !!!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Si noi suntem in Zona... De fapt chiar in Zalau... Am venit mai repede si mi-am scos si sange pt analize... Minten dam o tura cu Andrei pana in centru... De unde as putea lua un album foto fain? As vrea sa iau pt BB un album din ala cu spirale si cu folie... Asa mi s-a pus pata... Amu sa vedem ce om gasi si daca om gasi...