Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Oti , in Kaufland am vazut asa ceva ... poate ai norok sa gasesti !!!
Am terminat si eu ardeii , acum am ceva visine si caut o reteta de praji ....
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Merci Adriana de pont! Am sa caut daca ajung azi pe acolo... Daca nu, mai asteptam... Am fost la 2 firme de astea care se ocupa cu foto... Au albume cu folie, insa nu sunt cu coperti pt BB si invers: cele cu coperti de bb sunt slabute pe dinauntru... Noa, mai e vreme. Voiam doar sa ii aranjez pozele de la ecograf...
Am fost cu Andrei pe centru... Nu ne-am luat decat niste gogoloaie de alea cu alune, cu kiwi, cu afine... Dulciuri
Si Andrei un oki din marsmalow...cu care cica i-a facut greata la Vlad...
Noa, va
un we placut.
dianaiulie2009 spune:
Eu inca nu am iesit in multime k mie groaza de numa-numa , dar nu scap in seara asta k tre sa ma dau pe linghispir cu fetele ca la colegu nu-i place .... deci ies si eu peste vreo ora pe bulevard !!!
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Distractie palcuta fetelor, noi azi suntem acasa, din motive de ploaie. Am vrut sa mergem la piscina, avem una aici in cartier, aproape...dar daca nu ne-am grabit dimineata, cand inca mai era soare, a venit ploaia si am stat acasa. Mergem mai tarziu la cumparaturi si putin pe malul marii, iar pe maine mai vedem...poate va iesi soarele.
Aseara am fost la o baie in mare dar desi era cald afara si apa calda, meduzele m-au impiedicat sa inot...Ovi s-a dus curajos pana in larg dar mie mi-a fost frica, am stat cu Silvia la mal si ne-am jucat acolo, le-am mai ocolit...apoi am jucat frisby cu Ovi pana a apus soarele...a fost fain.
Ieri am gasit ardei din aceia ca in Ro, importati din Ungaria si am facit si eu ardei umpluti si tot din Ungaria am gasit porumb pentru fiert, asa ca ne-am ospatat roamaneste. 
Va tzuk, pe maine!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Adriana distractie placuta!Miha pofta maaare! Am facut acu seara dupa ce am ajuns acasa praji cu branza si mure... O nebunie... Maine intentionez sa fac si legume la cuptor, vad eu cu ce. Azi am fost noi musafiri
asa ca nu am gatit nika.
Noapte buuuna! 
mihaela_s spune:
Hello, hello!
Noi fugim azi undeva pe insula, poate la piscina din apropiere dar daca e prea rece o "tulim" in oras la sarbatoare. Azi incepe Saptamana Medievala si vrem sa nu pierdem...deja aseara umbla lume in costume medievale, parca eram transportati in alte timpuri...
Fug, o duminica placuta sa aveti!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Ce mai faceti? Ce ati mai bucatarit azi? Ia uite cu ce ne-am delectat noi:http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=15927&view=findpost&p=558693la desert:http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=16130&view=findpost&p=558698
si haideti la povesti! Nu ma lasati sa vorbesc singura pe aici! ![]()
silvana_salajan spune:
Biaaaaaaaaaaaaaa, treci la raport!!! Aseara la 7 ai fost pe forum, ha concursul bata-l vina te-a dat de gol!!!! De ce nu ai scis macar un rand la noi??? Ha??? Cine te-a suparat????? Hai zi-mi ca nu spun la nimeni....
peseu: L-am trezit pe Vlad cu tastatura, si m-a apostrofat: ce tot scrii tu bolnava?? 
diplodocus spune:
Un pupic la toate salajencele!
http://www.flickr.com/photos/7859784@N04/2726974511/
Avem o vacanta minunata...vreme buna, plaja curata, locuri de joaca inteligante pentru copii, soferi politicosi in trafic, peisaje superbe, reduceri in magazine, etc.
Luca e un cuminte, s-a adaptat foarte repede si bine la schimbare
VA pup si sper ca reusesc s a mai intru!
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul