Condica Salajencelor (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Un pupic la toate salajencele!

http://www.flickr.com/photos/7859784@N04/2726974511/

Avem o vacanta minunata...vreme buna, plaja curata, locuri de joaca inteligante pentru copii, soferi politicosi in trafic, peisaje superbe, reduceri in magazine, etc.
Luca e un cuminte, s-a adaptat foarte repede si bine la schimbare

VA pup si sper ca reusesc s a mai intru!

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioana ma bucur ca va simtiti bine! Merci de poza e superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cafelutza e servita !

Ioana , distractie placuta , vreme frumoasa si pe mai departe . Incearca sa profiti la maxim de timpul liber si relaxeaza-te k apoi iar vii la cei necivilizati din Ro . Exact asa am fost si eu cand am venit din Germania , am zis k as fi in stare sa ma amut in Germania incepand chiar de maine !

Va doresc o saptamana usoara !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Buna dimi! Poftiti la cafeluta!Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata Zalaul indimineata asta! Banuiesc ca plin de mizerii peste tot, mai ales pe centru!

Mergi la inceput

Adriana, se pare ca am scris in timp ce postai tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza fetele! Stiu ca a trecut deja de amiaza, dar la mine e inca dimineata, cel putin in minte daca nu pe ceas. Asa bine imi pica somnul asta de dimineata si cum mai am 1 saptamana de profitat de el, ma rasfatz inca...

La noi a inceput nebunia, parca am plecat inapoi cu 700-800 de ani, ieri era plin pe strazi in orasul vechi de oameni imbracati ca in evul mediu, plin de tarabe care vand tot felul de produse specifice evului mediu, inclusiv mancare, aseara am stat la o parte a unui concert pe malul marii(era feeric, toata lumea statea pe iarba, cu fata spre mare, soarele apunea si era o lumina mirifica, lumea cu hainele acelea pe care nu ma puteam abtine sa le "cercetez") cu muzica si dansuri medievale, a fost ceva iesit din comun pentru noi, impresionant.
In fiecare zi sunt manifestari de dimineata pana seara, concerte, vizite, spectacole, "lectii" medievale afara, in bisericile ruine si in muzeu...pentru copii e zilnic teatru. E un restaurant special intr-o casa care a apartinut preotului prin anii 1300, unde toata lumea e imbracata in haine medievale, chiar si clientii, e tare frumos.
Noi ne-am rezervat pe joi bilete la spectacolul turnir, pana atunci o sa mergem prin oras sa vedem ce se mai petrece. Din pacate vremea e cam urata, innorat si ploios, asa in etape...mai iese si soarele...

Ioana, petrecere frumoasa, sa va bucurati de tot!

Va pup pe toate, o saptamana frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Noapte buuuna!peseu: Miha, mai povesteste=ne cum a mai fost la festival! Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, treci la raport ca pun pe tine!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!Poftiti la cafeluta!Giulia, nu ti s-au mai rarit dosarele de pe birou??? la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

ba daaaaaaaaa s-au rarit Oti da's niesamtzata recunosc!
v-am citit din umbra caci n-am avut nimic spectaculos sa va povestestc.
bine ca puteam macar sa va salut , dar sper ca nu v-ati suparat pe mine:))

Noi suntem bine, joi vine Calin cu mama si abia ii astept. I s-a facut dor lu fii-mio de Zalau, de camera lui.
M-a rugat sa ii mut mobila in camera, patu de fapt , asa cum ii place lui si sa-i pui si curcubeu'la pat. Curcubeu asta e un fel da baldachin, vine cumva deasupra patului si are intradevar toate culorile...curcubeului. El, romanticu lu mama e innebunit dupa el, eu il vaz total aiurea, ba mai mult mi se pare ca ocupa mult spatiu.
In fine...
Sambata am avut musafiri, a fost frumos, gratarele, bericica..super!
N-am onorat zilele Zalaului ca nu-mi place aglomeratia:((
dar am ascultat muzica si am vazut artificiile dupa terasa.
duminica am lenevit..in pat mai toata ziua:
bey, am primit niste tigari vreo 3 baxuri , nu stiti pe cineva interesat sa cumpere?

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput