Condica Salajencelor (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Giulia da te-ai lasat de ??? Tulai ce surpriza i-as face io lui Vlad. Baga pe PM marca si pretul!Si nu uita ca ai zis ca o aduci pe mamaie la noi! Asa ca va astept! Restul?? Adriana da stiu ca e nebunie la voi, daca nici macar la cafeluta nu ai aparut! Maraiaaaaaaaa!!! Hai pove cum a decurs wekendul! Biaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Unde umblii? Dupa 4 du calcu la Vlad sa ti-l faca, precis ti-a mesterit Matei ceva la el!!! la toate!!!!

Mergi la inceput

Simt ca trece timpul pe langa mine si eu nu fac nimic. Toata ziua stau, fac dush ca nu mai pooot de cald si dorm! Asta nu e viata . Salvati-ma!!! Haideti la o poveste sa mai imi treaca si mie timpul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

[quote]citat din mesajul lui giulia71

bey, am primit niste tigari vreo 3 baxuri , nu stiti pe cineva interesat sa cumpere?

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

TIGARIIIIIIIIIIIIIIIII????????????baxuri sau cartuse?
baga marca ca io sar in schema ca miSs fumacioasa rau.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Simt ca trece timpul pe langa mine si eu nu fac nimic.

Toata ziua stau, fac dush ca nu mai pooot de cald si dorm!
Asta nu e viata . Salvati-ma!!! Haideti la o poveste sa mai imi treaca si mie timpul!!!!

io zic sa profiti din plin de perioada asta ca acusi vine bb si-i vai de tine.

Mergi la inceput

oti stai ca mi s-a aprins un beculet.sapt viiotare vreau sa merg la belis dupa zmeura [acu e perioada afinelor si a zis tanti sa o sun sapt viitoare sa-mi zica de zmeura].iti aduc de lucru si tie?

Mergi la inceput

va tzuc apasat pi tate.mai viu.
am vazut poze si cetit tot.mumos mai povestiti voi.
io-s intr-o pasa mai proasta.m-a dezamagit profund cineva in care aveam o incredere deplina.da mno asta-i viata. cu tupeu inainte.am scos pieptul de oras, am dat delete si mi-am jurat in barba ca nu mai acord credibilitate nimanui.stiu acu gresesc in gandirea mea profunda de blonda da , poate mi-a trece.ma bucur ca mi-e alaturi familia si ma inteleg .in rest nu conteaza,viata asta chiar ii o curva si nu se lasa pana nu ne-o trage fiecaruia cel putin odata.da la mine-i dureros ca mie mi-o tras-o cam des si acu doare, doare al dracului.
pupici.
mai viu cand ies din butoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noa saluti!

Otilia, vad ca te plicti...hai si pove cate ceva, io inca saptamana asta sunt pe baricade...apoi mai rar dar tot pe aici voi fi! Stiu cum e starea asta...dar ai sa vezi ca va trece...

Bia draga, ce sa spun...? Imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar astia suntem noi oamenii...cu bucurii, succese, dezamagiri...uite-asa suuuuuus si joooos. Hai capu' sus si nu te lasa tu doborata de o chestie din asta...stii ca toate se platesc, chiar daca indirect? Io te apasat si te astept cu drag daca ai timp/chef de povesti si pe PM sau mail...daca simti dorinta sa te descarci...
Yamiiii....zmeura...sa ne spui ce faci din ea?

Giulia, salutari!

adriana, ce mai fac fetele tale in vacanta?

Ieri am stat acasa, a plouat toata ziua...seara am fost pana la magazin in centru si erau si pe acolo "medievali" care isi cumparau de ale gurii. Azi iar e vreme cu vant, mai ploua, mai iese soarele...vreau sa mergem totusi in oras sa fac cateva foto. Si ne-au invitat prietenii nostri la o cina cu raci. Saptamana viitoare e fest mare aici, e saptamana racilor, se mananca raci in toate formele, e inca un eveniment in premiera pentru noi...
Eu am facut mancare azi, maine sper sa iau o pauza si sa apuc sa fac curat iar in casa...si tot asa...

pup la voi! Mai vin!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Biaaaaaaaa, vino sa te ca trece. Nu baga draga in seama, lasa-i sa crape de envidie. Auzi sa nu imi iei nika pana nu vorbim la tel. Ca mie mi-o luat si afine mai ieftine ca ale tale nu's ce targuri faci tu . Vrei sa iti zic cu cat? Lasa ca ti-oi zice da sa nu ma spurci rau. Ioi Giulia cata dreptate ai avut!!!! Sa vie baxurile cu tigari ca apare si Bia! la tata gasca!Amu vorbii cu Giulia pe mess, ce ziceti punem de-o intalneala?????Hai bagati un oki nu ma lasati sa astept!!!!

Mergi la inceput

oti,mamastai sa vezi ca aseara imi venea sa-mi bag unghia in gat cand am auzit cat sunt afinele la belis[50 de mii kg].io am crezut ca vai ce afacere fac ca le iau la 80 de mii kg si nu la 150 de mii cat is pe piata in zalau.
da io tilifoane nu am .v-am zis ca am fecior nazdravan.bagati pe PM nr voastre ca sun de pe tilifonul lui colegu.

multumesc de sustinere.zau ca sunt intr-o pasa naspa.efectiv nu am chef de socializare.da mi-a trece mie candva.oricum trebuie sa fac o schimbare majora in ceea ce ma priveste.nu oi mai fi asa glumeata si oi incerca sa fiu mai academica in limbaj si exprimare.ca parol ca zapaceala mea e taxata.

de intalneala ce sa zic?depinde de organizare si data. noi planificam sa mergem in concediu sapt viitoare .colegul e inconcediu de sapt asta.acum inca nu stim exact cand mergem.avem mici piedici[da rezolvabile].tudor de vineri a plecat in cantonament la Baile Tusnad si vine sambata asta.

va tzuc apasat.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Ioi Giulia cata dreptate ai avut!!!! Sa vie baxurile cu tigari ca apare si Bia!

bey, domnisoarelor io sper ca asta nu afost o strategie sa apar io.ca de n-are tighi giulia nu va vad prea bine.ca io miSs pofticioasa si nefricoasa si ptr tigari is instare sa socializ mai mult pe aici.

Mergi la inceput