Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 14
silvana_salajan spune:
Sa inteleg ca tre sa mai tin matza pana vii din concediu? Sau te-ai razgandit si nu o mai vrei???? Ziii ca de nu o dau!!! Desi mi asa de draga! Da noa, maine poimaine fata iar! Ce ma fac cu atatea pisici?Noa, joi, vineri, sambata? Cand va convine intalneala? Io tare as veni la Zalau, poate stam la o terasa cu umbra... Mai ies si io din casa ca mor aci...Dar se poate si la mine... ca e umbra... Cum vreti voi.
intalneala sa fie. Bag PM cu nr tel
Bimilit spune:
oti, scuze, uitai sa te rog sa pastrezi pisicuta pana venim din concediu. ca doar trebuie sa o socializam cu motanul Viorel si sa nu ne dispara.da mai vreau si alti puisori.visul meu e sa am o curte plina de patrupede.
.bine pisici imi trebuie multe , mie mi-e frica si scraba de rozatoare.acu io v-am zis ca momentan am 2 cateii , da pe cand ne-om muta la casa mai luam inca 3-4 .ca fiecare membru al familiei mele isi doreste cate-o rasa de caine.io vreau tekel
, matei e incantat de rasa aia malinoa de nu stiu care, iar tudor vrea boxer si colegu vrea ciobanesc de nustiu care[acu avem 2 ciobanesti de nu stiu care].parol ca io nu-mi incar memoria cu denumirea intreaga a rasei .
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Hai mai Bia ca daca te schimbi nu mai esti tu...asta e farmecul tau, pe bune! 
Noa io altceva nu mai stiu ce sa zic...
Va mai tzuk o data!
vorbe de copil...
Hobby
giulia71 spune:
Bie, vin la fata sa te tzuce apasat ca ai furat-o original la faza cu tigarile, n-am mai ras de mult asa cu pofta
!!!
Bai, acu un ape bune, eu mi-s incurcata si suparata rau , imi e si rusine sa spui de ce...
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
silvana_salajan spune:
V-am promis link... si ma tin de cuvant...http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=13279&view=findpost&p=559549
silvana_salajan spune:
Hai Giulia si tu esti supi??? Bai ce as putea io face pentru voi??? Un tort ca cel din link credeti ca v-ar imbuna??? ![]()

Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 Bie, vin la fata sa te tzuce apasat ca ai furat-o original la faza cu tigarile, n-am mai ras de mult asa cu pofta !!!Bai, acu un ape bune, eu mi-s incurcata si suparata rau , imi e si rusine sa spui de ce... ![]() ...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!! |
eram precisa ca ma-ndoi
auzi soro esti incurcata ca trebuie sa dai fata cu mine si nu ai tigaretele
daca ai ceva pe suflet, toarna aici ca suntem capabile sa -ti aducem zambetul pi buze.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Hai mai Bia ca daca te schimbi nu mai esti tu...asta e farmecul tau, pe bune! ![]() Noa io altceva nu mai stiu ce sa zic... Va mai tzuk o data! vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |

esti draguta.da multa lume ma eticheteaza zapacita si fara suflet[ptr ca fff greu ma deschid si-mi spun offurile mele, da parol ca nu prea am offuri, decat fff rar si alea-s marea majoritatea legate de borcane Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Hai Giulia si tu esti supi??? Bai ce as putea io face pentru voi??? Un tort ca cel din link credeti ca v-ar imbuna??? ![]() |
io cred ca ne-ar imbuna daca ni le-ai face pe amandoua