Condica Salajencelor (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Lasati fetelor ca nici eu nu am scapat. Se pare ca si eu am fost trasa pe sfoara si ma simt naspa, naspa. Am un nod in gat si imi vine sa plang. Speram ca DD le va aranja pe toate si de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti,imi pare sincer rau .asa-i ca-i dureros , cand esti "lovit" de unde nu te-astepti.io v-am zis ca viata asta-i ocurva si parol ca io nu-s pe invers[o viata , doua vieti , e la jenul feminin, nu?]

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

oti , mama nu te nacaji de nimic ca zau nu merita.baga delete si cu tupeu inainte.hai la o poveste ca sa uiti.
sa nu te nacajesti ca nu-i faci bine lui bb.

Mergi la inceput

mai , eu una am niste principii dupa care ma ghidez in viata asta de kkat.pote-s bune , poate nu .colegu zice ca gresesc.
eu stau si sufar ca bleaga si nu zic nimic.nu ca n-am curaju , da eu zic asa: atata timp cat chiar nu sunt dependenta de dusman ,il evit si gata[bine daca-l vad pe stada il salut, si de multe ori nici nu-i las impresia ca m-a ranit].ca nu de aia m-o facut mama pe lume sa educ toti zapacitii.

acu sa nu credeti ca nu ripostez niciodata, uneori mai sar calu si sa vedeti ce-i la gura mea.

Mergi la inceput

Poftiti la cafeluta! Sau mai bine o ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fetelor!!!
Si de la mine o zi bunuca:))
Sa va zic si de ce mi-s suparata, e prima data in viata cand mi se intampla. Mi-au disparut niste lururi din casa,culmea nu ceva de valoare dar cu utilizare feminina.
Is incurcata ca nu m-am mai confruntat cu o astfel de situatie in viata mea, nici nu stiu cum sa abordez problema ca n-am nici-o dovada si ce mi-a disparut nu are valoare extraordinara.
ziceti si voi...

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Salutare fetelor!!!
Si de la mine o zi bunuca:))
Sa va zic si de ce mi-s suparata, e prima data in viata cand mi se intampla. Mi-au disparut niste lururi din casa,culmea nu ceva de valoare dar cu utilizare feminina.
Is incurcata ca nu m-am mai confruntat cu o astfel de situatie in viata mea, nici nu stiu cum sa abordez problema ca n-am nici-o dovada si ce mi-a disparut nu are valoare extraordinara.
ziceti si voi...

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

da esti sigura ? poate le-ai ratacit.
da cine avea acces in casa ta?
io zic sa vezi cine ti-a calcat pragul si apoi sa lasi momeli, in cazul in care banuesti pecineva.
fa bine si fa pe aiurita.vrei sa-ti dau lectii?
si io-s patita.cand eram fata la mama cineva ne-a furat din casa mai multe lucruri[adica tuata zestrea mea,damascuri, lenjerii de pat, alea ,alea]care erau puse intr-un dulap la care nu umblam zilnic[poate doar cand mai completa mama zestrea].am mers prin eliminare si prin zapaceala si am aflat cine a facut.nu i-am spus niciodata persoanei ca stim ce a facut.dar sincer imi pare rau ca apoi a avut un mare necaz, desi noi[eu si parintii mei nu suntem razbunatori , nu blestemam si sincer nu dorim raul nimanui], aveam asa o stare de mila ptr ca suntem constienti ca platim ptr faptele noastre.daca vrei detalii iti spun la intalnire.

oti cum esti?

edit:am uitat sa spun ca la noi s-a intrat cu cheia, lasata de mama cand eu uitam sa mi-o iau.

Mergi la inceput

Citat:
daca vrei detalii iti spun la intalnire.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Noa, v-ati hotarat? Cine vine si cand e intalnirea????? Si unde????Io is tot supi, da mi-a trece. V-oi spune si de ce.

Mergi la inceput

pai nu am hotarat nimic inca.
hai sa ne organizam.
io propun pe vineri , ca maine sigur nu poate giulia ca-i vine fisioru acasa.
sariti si voi cu o idee, o aluna , o maslina.

oti, mama da nu te nacaji.hai la blonda sa ne consolam reciproc.pupici.

mariaaaaaaaaaaaaa, unde esti? cum te simti?

Mergi la inceput

adriana , da tu pe unde esti?
vezi ca te punem absenta.hai , fa o pauza de 5 min .
ce-ti fac fetele?

mihaela cand ajunge Diana acasa?

Mergi la inceput