Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 16
Bimilit spune:
pai, io zic sa ne vedem pe la 16,30 .
locatia o stabiliti voi.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Ok cu sau fara copchii? Unde? In Zalau sau Simleu??? HAi nu ma faceti sa va organizez io.
Bimilit spune:
ioi, simleu
???????????????se arata ceva momeala dulce la orizont
?
sati sa intre fetele sa vedem ce zic.
silvana_salajan spune:
Amu vorbii cu Adriana o zis ca intra si ea deseara pe forum si ne zice, ce si cum. 
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Amu vorbii cu Adriana o zis ca intra si ea deseara pe forum si ne zice, ce si cum. ![]() |
complotiste mici
.deci ne intalnim vineri.urmeaza sa stabilim ora si locatia.DA?
dianaiulie2009 spune:
Iata-ma si pe mine !
Mai la mine la serviciu sunt schimbari mari , adika avem un nou director si sunt super incantata de el , in sensul ca e ok tipul . Ma bucur ca am cu cine purta o discutie decenta si cu cine rezolva probleme ivite pe parcurs la munca . Va pove mai multe la intalnire !
Oti , Giulia si Bia va tzzzzzzzzzzuuuuuuukkkkkkkkkkkk apasat pe aman2 obrajii , nu va stiu motivele supararii dar viata merge mai departe , fruntea sus si fiti tari . Stiu k e usor sa dai sfaturi si sa spui asa niste vorbe , pentru k si eu am primit lovituri in momente in care ma asteptam cel mai putin . Trebuie sa ne gandim ca roata tot roata merge si candva , intr-o zi va rasari soarele si pe strada mea . Asa ca fiti tari fetelor !!!
Vineri la 16.30 mie imi convine , k la 4 termin serviciul . Eu cred ca voi veni fara fete sa respir un pik , k altfel Paula m-ar tot trage de maneca sa merg sa-mi arate ba una , ba alta . Locatia ma gandesc sa fie la ceva terasa unde se si mananca k eu o sa fiu lihnita . De ex. la Vila President se gateste peste foarte bun si au niste papanasi extraordinari . Acum ziceti si voi . Ma ofer sa va duc cu masina !
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Io trec numai sa va salut
si sa va spun intalneala frumoasa! 
Ma'c la broblemurile mele...
.
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
ioi fetelor mi-o picat fisa.stiu unde sa mergem .
s-a deschis un hotel si au o terasaaaaaaaaaaaaa si o mincareeeeeeee
.plus ca e la poalele mesesului.liniste, aer curat.terasa e bestiala[io vb din auzite ca n-am fost, da mi-au laudat bucataria neste gurmanzi
].
deci pe maine la 16.30.