Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_specht spune:
salutare
nu am mai dat demult pe aici
,noi suntem bine Dennis a inceput gradinita,acum asteptam concediul.
va pup pe toate si mai revin .
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
silvana_salajan spune:
O, lume noua! Miha nemtoaica, bine ai revenir
. Ce faceti in concediu? Nu veniti la Simleu? Ma gandesc ce mare tre sa fie Denis, daca merge la camin deja. Ii place? Si noi incepem in toamna asta scoala.
Maria, lasa ca totul are sa fie bine, ai sa vezi. Nu te stresa prea mult.Cand te simti mai obosita mai ia-ti cate o zi libera, ca doar nu o fi foc.
Mihaela, superbe poze! Dar ce apa limpede! Si plaja deloc aglomerata. Voi sunteti acolo ca in paradis! Adriana, noi ne putem doar clati ochii, dar e mai bine asa decat deloc, nu?
Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pe unde umblii?Va
dar mai vin. Cred ca merg sa imi recuperez copilu, ca s-a dus la prietena lui, Cami. ![]()
giulia71 spune:
Iata-ma din nou pe taramuri salajene
. Ce sa va zic, ca n-am daru povestiriii, am avut parte de un concediu splendid dar si de bucuria sa imi vad casuta cum prinde contur.
Incep cu casa, se munceste bine, am parter la rosu si de azi s-au apucat de zidaria de la etaj (mansarda).
Suntem super-incantati ca, casuta asta e ca un copil, am conceput-o in bucatarie
si deja m-am plimbat pe scarile proiectate de manutele astea doua. Sunt foarte bucuroasa, foarte!!!
Concediu a fost ...scurt dar foarte frumos!
Ne-a placut, mancarea a fost super-buna, multa sa ti-o pui si in cap. Evident ca am mai pus ceva kg pe mine spre disperarea mea, dar acum e timp sa le dau jos.
Marea e superba acolo fetelor, foarte limpede si foarte curata.
In schimb, a fost o mica problma cu sezlongurile ca nu erau indeajuns si era cam batalie la 6 dimineata pe ele. Noroc cu barbatii nostri
care faceau cu randu sa ocupe dimineata locuri.
Cani s-a simtit foarte bine, este excelent sa mergi in vacanta cu cineva cu care sa te ai bine si sa aibe si copilul companie, ba mai mult, s-a imprietenit si cu un al treile baiat din Satu Mare lasat de capu lui prin statiune de parinti .
Nu am avut noroc de shopingareala, spre norocu sotzului
, caci nu erau cine stie ce magazine prin resortu nostru si am fost in Kalithea ca sa ne mai clatim ochii.
Insa...destul de slabut, multe kitch-uri si nimic pe care sa merite sa dai banii, asa ca...
Foarte mult n-am cheltuit caci nu am avut de ce.
Acum ne-am reluat vechile obiceiuri, jobu, casa si pe 14 august mai dam o fuga la Bucuresti sa vedem stadiul casutei.
Cam atat
Pupic si inca o data bine v-am regasit!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
mihaela_specht spune:
otilia am fost de 2 ori anul asta in Romania,in august mergem in Mallorca 2 saptamani.
pana acum am fost doar pt acomodare la gradi ,dar nu prea ii place sa stea fara mine ,ma tot suna doamna sa merg sa-l iau ca urla.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
silvana_salajan spune:
Ce mai faceti fetelor?Au venit iar caldurile. Nici asa nu e bine. Dar parca e mai bine decat cu frig....Biaaaaaaaaaa, azi am pus compot de afine!
Mi-o fost lene sa le fac sirop, dulceata am destula, de alte feluri ce e drept, asa ca le-am spalat si le-am aruncat in borcane. Am terminat un-doi cu ele
A, si mi-am pus si trei caserole in congelator...
Vaaai atata ma enerveaza copii astia de pe strada! Acum il inteleg pe Andrei de ce i-a evitat mai bine de o luna! Injura, scuipa, mai nou asta e jocul la moda! Sa iei apa sau cola in gura si sa ii scuipi pe ceilalti! Bineinteles ca Andrei sta pe margine si se uita, nici nu as vrea sa nu socializeze dar cu copii astia... Cica de familie buna...insa prost educati. Nu m-am putut abtine sa nu le fac observatie in seara asta, ca se scuipau aci sub geamul meu. Efectul? Zero!!!Da ce se mai distreaza! Noa, m-am descarcat nitel, nu imi place sa il vad toata ziua pe Andrei la calc dar nici in compania lor... Pana la urma il las daca vrea sa mearga cu ei, ce sa fac, tre sa invete si prostii, dar tot ma enerveaza... El nu e asa, insa in jungla din scoala, tre sa aiba si prieteni mai mari, "vazuti" ca stiu si eu cum e acolo. Of, of!!!!
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Cafelutza e servita !
Azi dupa ora 17 merg cu fetele la OMV , cine mai vine ???
Ioana , cum a fost drumul , ati ajuns cu bine ?
Chiar asa , Biiiiiaaaaaaa , unde esti ????
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Ziua buna si de la mine!
Ma bucur ca v-au placut pozele, plaja unde am fost e pe Faro, insulitza de la nord de Gotland, era dupa ora 17 cand am facut pozele si de aceea nu mai era asa multa lume. Nu e aglomeratie chiar ca pe litoralul romanesc, dar tot e aglomerat la ora de varf. La intoarcere am oprit si la mormantul lui Ingmar Bergman, se implineste maine un an de la moartea lui, e chiar la sfarsit de album poza.
Duminica am fost pe o alta plaja, aici pe Gotland, am avut parte si de valuri, o minunatie de apa. Plajele sunt multe si frumoase, nu stiu daca apucam sa le cunoastem pe toate in vara asta, poate la anul ne hotaram si facem aici concediul ca sa avem timp pe indelete sa le "incercam" pe toate. Da, e foarte frumos, nu imi imaginam nici eu ca vara poate fi aici atat de frumoasa. Pe bune!
Eu m-am apucat ieri sa aranjez lucrurile prin dulap, am facut curat in partea de jos a casei, azi vreau sa urc la etaj si sa aranjez si acolo si sa fac curat. Apoi poate merg cu Silvia pana in oras, mai vad ce chef am...
giulia bine ati revenit, ma bucur ca a fost frumos. Si ca se ridica casuta voastra. Mult succes mai departe, sa va vedeti cat mai repede in ea...e tare bine la casa ta...
otilia, nasol cu comportamentul copilasilor...
Mai da' ce bunatate ai cofetarit tu acolo...a fost bun, cum scrie pe site? Si torturile? Nu le-am vazut sau am sarit eu peste postare?
adriana, spor la treaba! Mai da' ce sistem e ala de pleaca 4 din 6 in concediu? O planificare, ceva nu "se exista?" Ca asa ar fi normal, nu?
Distractie faina dupamasa!
olim pupam familionul
.
Bia, ai disparut de tot? 
Ioana, cum e marea la spanioli? Tot frumoasa cum o stiu?
.
Gata, am
la treaba!
PS Tocmai am primit mesaj de la Diana ca au ajuns cu bine la mare. Uooof, ca atat m-am gandit azi noapte la ea...bine ca au ajuns.
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Mihaela , ba da exista o planificare , dar s-au tot reprogramat concediile si uite asa ne-am trezit cu multi oameni care si-au solicitat concediul , directoarea a spus ca e dreptul fiecareia sa mearga in concediu si nu ii poate impiedica si uite-asa am ramas in 2 sa tragem in jug !!!
Din pacate , nu s-a verificat planificarea cand s-au dus colegii sa-si faca reprogramare si am ramas foarte putini !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Uite-ma si pe mine iar pe forum
Asta chiar creaza dependenta. Nu stiu cum de se abtine Bia de atat vreme... io cred ca e pe o insula pustie pe undeva... da nu a vrut sa ne spuna sa nu mergem si noi.
Giulia super fain ca v-ati simtit bine. Dar si mai bine e ca va vadeti visul cu ochii.
Miha, poze cu torturile inca nu am pus, ca astept 2 poze de la vara-mea, da se pare ca e tare greu de descarcat din aparat...
pana la urma merg pana la ea sa le iau pe un stik... Ca deja astept de 2 sapt dupa ele...Am sa va pun link negresit cand le voi avea...Despre praji curgatoare, ce sa zic, mie nu mi-a iesit ca in prezentare din cauza ca din exces de zel le-am prajit un pic cam mult, insa gustul a fost foarte bun. Vlad a zis ca ii trec direct in vena
Adriana, nasol cu aglomeratia de la serviciu, dar asta e. A trece si vara asta si or veni altele...
mai haideti la povesti ca mai trec pe aici.