Condica Salajencelor (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Olim, inca astept doua poze ale celor 2 torturi facute pt vara mea, ca sa le pun pe toate odata. Apoi va pun link. Cat despre ustensile, ai dreptate, nu poti fara. Aici in Ro nici macar colorant nu gasesti. Mi le-a timis o doamna inimoasa din SUA. Nici macar nu ne cunoastem. A vazut ce fac pe culi, i-a placut si a zis ca vrea sa ma ajute. Acum ca e sora mea in State, nu voi avea probleme cu proviziile de coloranti. Mai stai in Ro? Hai sa facem o intalneala la mine, si promit ca va fac un tort, sa va lingeti pe degete. Desi sa stii nu ma consider deloc mai buna decat oricare dintre voi. Mereu am recunoscut ca nu imi place sa fac mancare... O fac pentru ca trebuie. Nici torturi nu imi place sa fac... Doar decorul. Asta intr-adevar ma incanta. Sa fac flori, sau alte chestii pentru decorat torturi. Consider ca un balat umplut cu crema poate oricine... si duminica placuta!

Mergi la inceput

peseu: uite toate produsele din Sua sunt ale firmei asteia:http://www.wilton.com/store/site/department.cfm?dc=4&killnav=1este si in Ro o firma cu sediul in Sovata care vinde produsele lor, uite:http://www.bbsuperimport.com/index.php?page=products&id=27194insa preturile sunt exorbitante. (setati in partea de sus a paginii pe limba roamana)Noa, amu va las.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Noapte buuuna salajence!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la cafeluta!Giulia, cum a fost in concediu?Adriana, incepe o noua saptamana! servici usor!Ioana, drum bun!Miha cum e in vacanta? Mai aveti cirese?Biaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pe unde esti?Maria, cum te simti?Olimpia, te-ai mai gandit la propunerea mea? tuturor si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimi si de la mine !

Oti , ms de urare , chiar voi avea nevoie deoarece din 6 colege prestam doar 2 ... asa k imagianti-va voi ce e aici la mine la scarbici ... sper sa rezist k de lucru e cat China , vorba aia !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata!
va doresc o sapt minunata!
eu am zile si zile. uneori mi-e f rau, alteori mai pot trai. a trece si asta! numa' bb sa fie bine!
nu am chef sa mai merg la serviciu si concediu abia prin 18 mai am o sapt.
va pup.

Maria 8+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
oti m-am gandit , si chiar as mai iesi, dar nu stiu daca o sa imi gasesc pe cineva sa ma duca pana acolo, ca noi nu avem masina, mai povestim oricum, noi stam in tara pana in 14 august.multam oricm de invitatie
va puppe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna fetele!

Noi la mare, la soare, la plaja, am facut baie in Baltica, apa e calda si buuuna. Am pus cateva momente...

Va doresc o saptamana minunata, mai intru mai tarziu poate, acu' merg sa fac de papa.

Pupici!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela , am vizionat pozele si pot sa-ti spun k toate sunt minunate , dar cel mai mult mi-a placut sutienul Silviei !
In rest , tare frumos e totul pe acolo pe la voi , vorba lui Oti , m-as muta maine ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput