Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
Haha, hai ca stiu de bazin, e chiar cum intri din SM, pe dreapta, vis-a-vis de TESCO, nu e chiar nou. Ce ti-e si cu netul asta! Uite ce am gasit adriana: strand .
Asa ca distractie placuta.
Sosto despre care vb tipul e aquapark-ul din Nyiregyhaza la care eram noi clienti
.
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Ghiciti ce am in congelator?
Biaaaaaaaaaaa, pofticioaso vino sa vezi.
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18885/Chocolat-coulant-a-la-Heston-Blumenthal-/Am impresia ca branza mea cu mucegai nu e tocmai buna ca nu mi-a iesit chiar ca in imagini de cremoasa, dar merge. Va zic maine cum a iesit, ca doar maine o sa o papam. 

diplodocus spune:
FETELOr, nu mai dau de Bianaca... 
Stiti voi pe unde e si de ce nu-i functioneaza telefonul?
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
diplodocus spune:
Am uitat...
Are cineva sa-mi imprumute un carucior sport pentru copii?
M-am trezit in ultimul ceas ca mi-ar trebui pentru Luca, sa-l mai duc atunci cand oboseste...
silvana_salajan spune:
Ioana, Biancai i-a ascuns Matei telefonul... Deci ai o singura sansa: sa intre pe forum!!!Caruciorul meu unul s-a stricat si altul l-am dat la o fina si l-a stricat ea!!! Asa ca va trebui sa imi iau si eu...
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Nu am somn asa k bantui pe net !
Ioana , din pacate si eu am dat aman2 carucioarele , unul la o colega iar calalalt unei finutze k am zis k sigur nu voi mai face copii !
Cu vremea asta si cu inundatiile din tara ni groaza sa ne luam la drum , poate totusi vom trage o fuga pana in Cluj la Polus sa se joace fetele la locul amenajat pentru copii .
Va doresc o duminica insorita !
" Carpe diem ! "
diplodocus spune:
buna dimineata si de la mine!
Vad k vremea pare a se indrepta...
Aproape am terminat bagajele...Ma apuc dupamasa sa dezghet combina frigorifica...m-am gandit k nu are rost sa o la sa sa functioneze degeaba 1 luna de zile...
Pai...cred k plec fara carucior pana la urma, si daca o sa-mi fie indispensabil acolo, o sa-mi cumpar unul 
silvana_salajan spune:
Ioana, drum bun. Daca cumperi carucior, ia unul bun si ieftin ca il cumpar eu de la tine cand nu iti mai trebuie
Pupici si we placut!Tocmai am livrat un tort. Descarc pozele din tel si vi-l arat si voua. Am facut si praji cu cioco curgatoare. Gustul e intr-adevar super dar aspectul mi-a lasat muuult de dorit.Noa, va pup, mai vin azi.Biaaaaaaaaaaaaaa, pe unde umbli??? Sper ca nu te-ai dus iar in MM....
olim spune:
salutare si de la noi
am trecut doar sa va doresc o duminica frumoasa sa aveti
oti, astept pozele sa ling ecranul
.Chiar vroiam sa e intreb odata, de unde cumperi ustensilele cu care faci asemenea minunatii, bine stiu ca ai o mana de aur pt asta, dar ma gandesc ca si ceva mijloace de ajutorare
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex