Condica Salajencelor (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Prezenta la raport. In afara de Adriana, care e prompta ca de obicei, restul pe unde umblati?Va ies si eu la oras ca doar e vineri si e piata! Nu de alta da de nu imi platesc gunoiul, nu l-or mai ridica astia.

Mergi la inceput

peseu: Ioana, nu ne spui cand pleci???Biaaaaaaaaaaaaaa, ce se intampla? Ce mai bucataresti, de nu mai treci pe aici?Maria, cum mai e cu greturile?Miha, ce face Silvia in vacanta? Cum e vremea la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si io si io la cafelutza! Am o scuza ca e asa tarziu, sunt inca in vacanta...

Otilia, vremea la noi e superba, pana saptamana viitoare ramane asa si abia astept sa merg la plaja. Uite imagini cu web-camul, se actualizeaza minut de minut:www.webbkameror.se/webbkameror/visbyhamn/webkamera_visbyhamn1_640.php" target="_blank">unu si www.webbkameror.se/webbkameror/visbystoratorget/webkamera_visby_10_640.php" target="_blank">doi. Scrie si temperatura acolo, in primele 2 e portul si in a 3-a e orasul vechi, plin acum de tarabe. Unde sunt tarabele e Piata Veche, normal e parcare acolo, dar pe timpul verii masinile nu au voie in orasul vechi, doar cei care locuiesc acolo.
Aseara am fost pe faleza, pe malul marii, era asa frumos! E plin de turisti acum, care mai de care mai bronzati, ies la plimbare si ei seara, e o atmosfera de concediu si vacanta 100%. Am stat pana tarziu la 9, dupa care am venit acasa si am mancat, apoi am fost la cules de cirese. Suedezii astia nu-si culeg fructele, eu nu inteleg de ce tin pomi in curte, asta toamna li se scuturau merele si acolo au ramas. Ciresii sunt pe marginea padurii, e pliiin de ei si sunt incarcati de cirese. Sunt asa mai mici, salbatice dar dulci si gustoase.
Cat despre coacaze negre, am vazut la un vecin langa casa, sunt pline tufele. Am gustat ieri una dar nu sunt coapte...asa ca la noi inca puteti gasi coacaze!
Silvia se cam plictiseste si ea in lipsa Dianei, duce dorul copiilor. Aici sunt cativa copilasi la cvase, dar ori sunt la camin, ori sunt cativa veniti in vacanta, la o casa de alaturi si ziua sunt plecati. Sa vedeti cum ii pandeste seara cand vin si fuge si ea la joaca...Mai iese cu socrul cate putin la plimbare si il mai cheama pe el sa stea la terenul de joaca. E chiar aici in fata casei, o vad foarte bine din bucatarie dar nu merge singura. Mai are 2 saptamani de vacanta si abia asteapta sa mearga la camin...in fiecare zi ma intreaba cat mai este pana va merge.

In alta ordine de idei sunt putin cam ingrijorata ca pe Dia o doare burta de cateva zile, ii mai trece, iar o doare....azi va merge la dr., sper sa nu fie ceva grav.

adriana, spor la treaba!

Bia, tot la bucatareala? Pana ala urma sa stii ca e clar, Dia vine cu masina, dar numai cu taica-sau. Ieri a rezervat-Diana-bielete la ferry si la un hotel aici pentru el. Abia astept sa o vad acasa!

olim, ma bucur ca sunteti bine! Felicitari tie si surorii pentru examene! La ce facultate merge surioara? Pupici multi lui Alex, ai baiat mare de-acum...sa te tii numai in ritmul lui .

Ioana, chiar nu ne mai zici nimic?

Maria, tu cum esti?

Noa va tzuk, poate mai apar azi da' nu promit...stau si eu afara si citesc cand am timp...si azi nu am de facut mancare asa ca am planuri...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaaaaaaaaaaaa, ce se intampla? Ce mai bucataresti, de nu mai treci pe aici?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Miha asa de frumos povestesti, mai bine te-ai face scriitoare. Vad si eu prin ochii tai Suedia si parca simt briza marii. Iar gustul ireselor...mmmm sunt delicioase. Iti multumesc inca o data pentru descrieri, ti-am mai zis, ca vreau sa ma mut in Suedia??? Biaaaaaaaaaaa, esti rea. Auzi da nu stii spune si mataluta doua vorbe???Mai deja vanez trifoiul asta l-am prins de 3 ori da se pare ca nu am ghicit raspunsul. Hai dati-va si voi cu parerea, si daca iese, impartim castigul. Ca tare ma tenteaza. fug ca tre sa umplu un tort, maine il voi orna.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna
Pai deja sunt in concediu
Plecam luni la 13,40 din Cluj
Azi am fost pe la cosmetica, epilat, manichiura si pedichiura, chestii de-astea ia o pauzaresti
In w-end fac bagajele si luni sera suntem la destinatie

Luca e ok, sanatos, abia asteapta sa se joace la nisip( momentan acesta pare mai important decat valurile )

Pup pe toata lumea, o sa am net si in vacanta, asa k o sa mai bag cate un ochi sa vad ce faceti

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Ioana drum bun si vacanta placuta. Si nu uita sa faci poze. Sa ne mai clatim si noi ochii daca nu putem ajunge acolo. Noapte buuuna fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

M-am trezit cu o pofta de bucatareala asa k am pus vinetele la copt , voi face peste la cuptor , o ciorbita ( inca nu stiu de care ) si poate ceva dulce .

Ioana , drum bun si vacanta placuta . Daca zici k vei avea net in concediu mai intra si mai scrie cate un rand !

Va doresc un week-end minunat ( cu toate k la Zalau e cam noros ) .
Noi maine probabil vom merge pana in HU , am descoperit o localitatea langa SM , care se numeste Matesalka si cica sunt bazine acoperite cu apa termala . Daca mai sunt doritori scrieti , poate mergem impreuna !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza!

Noi mergem la plaja, la mare, va doresc o zi frumoasa...

Otilia, cand ma plictisesc, scriu...dar nu ma consider talentata. Scriu asa din lipsa de ocupatie. Multzam oricum de compliment. Suedia? Hai, eu va astept!

adriana, eu nu stiu in Mateszalka sa fie bazine acoperite, daca ar fi fost nu bateam noi drumul pana in Nyireghyhaza, dar cine stie? Or fi ceva noi?
Distractie placuta!

Ioana drum bun si sa aveti parte de mult soare, apa si nisip.

Fetelor inca o data sambata frumoasa, v-am pupat!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput