Condica Salajencelor (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimi pe fuga !!!

Bia , nu stiu cand apare Giulia in RO ca nu am mai pove de mult ....

Oti , mersi de cafelutza !!!

Am uitat sa va spun k al meu coleg nu a mai pus tzighi in gura de 1 luna de zile si sunt foarte happy !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimi si de la mine. Se pae ca s-a oprit ploaia, in sfarsit!!!Adriana, felicitai pentru ca s-a lasat Luci de fumat. Poti sa ii amintesti asa "in treacat" si lui Vlad asta cand a veni pe la tine. Poate se prinde si de el ceva. Treceti la raportul de dimineata! Ca de nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
maria felicitari pentru burtica, in rest pup gasca
noi suntem la ulmeni, ce sa va spun ca vremea trece, alex e baiat mare, colegu a fost in tara vreo 3 saptamani de am terminat de aranjat apartamentul de la cluj, eu am fost operata la gura, la degete, ca am avut unghii incarnate, maine ma duc la cluj sa imi scot firele si sa o inscriu pe delia la faculta.Sesiunea a trecut cu bine, sunt anul 3, cat despre soacra multe bile negre, am discutat ce am avut de spus, ea a luat/o in gluma, dar macar m-am linistit.
Alex marti face 8 luni, are 3 dinti, de o luna merge in 4 labe, urca scari si nu ii tace gura.tata si dada toata ziua.Sper sa pun si niste poze.
Noi suntem la ulmeni, ne tine bunicu, adica nu platim decat mofturi, scutece , fructe legume cumpara bunicul.Cred ca pe 25 august plecam in Spania. sper ca pana atunci sa vindem casa acolo.Cam atat.
Nu avem net acasa, si trec pe la vecina, da deja mi rusine cat o stresez
va pup pe toate si sa aveti multa grija de voi pe toate, cred ca nu am uitat pe nimeni

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Am ajuns si eu pe la 7 acasa de la munca .
Am vorbit azi cu Giulia , e la Pitesti , de luni incepe si ea serviciul . Au zis ca maine le toarna planseul peste parter . In rest va pove ea mai multe cand va avea timp sa intre pe forum .
Olim , felicitari pentru examene . Pup dulce Alex mik , spor la umblat si la cat mai multi dintishori .

Otilia , acum am citit mesajul cu lasatul de tzighi , da daca zici k nu se supara Vlad ii tachinez maine otara .
Andrei nu se plictiseste in vacanta ? Ce face toata ziua ? K ale mele fete se plang de plictiseala , ba ca nu au cu cine sa se joace ca sunt plecate fetele pe la bunici , ba ca sa le duc la bazine , ba nu mai stiu ce ... n-am idee cu ce le-as mai putea umple timpul ...

Va doresc noapte buna si vise placute !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Noapte buuuna si de la mine.

Mergi la inceput

Fetelor iar nu am somn.Biaaaaaaaaaa, pe unde esti? Mor de ciuda ca deja ma invart in pat de o ora si nimic. Mai, mai..Va astept, poate apareti careva pe aici. Adriana, sa stii ca si Andrei se plange ca se plictiseste. Il tot amenint ca il trimit la lucru... daca nu are ce face... Cu atatea jucarii in casa, el tot la calculator si la televizor ar sta. Amu i-o venit acasa un preten de aci de pe strada, care o fost plecat, dada ca a mai iesi si pe afara...Noa, sa vedem cine mai vine in clubul pasarilor de noapte?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Nu e nimeni la schimbul 3???

Mergi la inceput

Va las cafeaua pregatita, sa nu ma asteptati azi pre iute . Merg in pat, poate poate adorm si eu.Va si va doresc o zi insorita!

Mergi la inceput

Prezenta la cafelutza !

Oti , somn usor !

Bia , pe unde umbli ???

Ioana , cat mai ai pana pleci in concediu ? Am inteles din ce au scris fetele ca vei pleca in Spania ? Deci ati renuntat la litoralul RO ? Drum bun oriunde ai merge si relaxare la maxim !

Restul fetelor pupici !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput