Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 3
silvana_salajan spune:
Bei io am copt azi pizza. Si pe urma am avut macai la pizza.
Mai am, vii?![]()
![]()
Mai esti?
silvana_salajan spune:
Aam revenit. Miha din toamna intentionez sa imi iau concediu. Oi vedea io de care. Da cert e ca nu ma mai duc la servici. Nu vreau sa incurc orarul, iti dai seama la sf de oct tre sa nasc. Pentru o luna sa faca orar, apoi sa isi caute om, asa ca sa il ia de la inceput(pe om ), sa stie si ala o treaba.
Chiar ma gandeam mai inainte cate mai am de facut si cum parca nu se prinde nimic de mine.Vreau sa mut mai bine zis sa rotesc mobila in dormitor (tre sa incapa musai un patut si nu imi convine sa il pun langa vreun perete exterior), tre sa smirgheluiesc patutul lui Andrei si sa il lacuiesc, tre sa spal hainute, sa le aranjez... si cate si mai cate. In schimb mi-am propus si o sa ma tin de cuvant ca nu mai pun nimic pe iarna in afara de doua-trei ture de ketchup. Atat. A, si Bia de gasesti pe undeva coacaze, pls, ia-mi si mie 2-3 kg, desi sincer ma indoiesc ca mai sunt. (poate in zone montane)Si ma uit cu ingrijorare ca deja e sfarsit de iulie si eu nu am facut nimic. Si mi-e o ciuda....
Noa, hai ca nu va mai plictisesc, ati citit gluma ce v-am lasat-o dimi la celalalt topic? ![]()
silvana_salajan spune:
Noa, eu va urez noapte buuuna, Bia, stiu ca o sa apari pe la 1, eu sper sa pot dormi la ora aia.
Daca nu, atunci oi face si io prezenta pe forum.Oricum, eu va las cafeluta pregatita in termos, pe masuta din hol. Vedeti ca sub servet sunt 2 pachete de tigari, unul e kent si e al Giuliei. Nu va dati la el, ca poate vine.
Bia, vezi ca pe al tau s-ar putea sa ti-l fure Elvira. ![]()
![]()
![]()

Bimilit spune:
quote:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Noa, eu va urez noapte buuuna, Bia, stiu ca o sa apari pe la 1, eu sper sa pot dormi la ora aia.
Daca nu, atunci oi face si io prezenta pe forum.
Oricum, eu va las cafeluta pregatita in termos, pe masuta din hol. Vedeti ca sub servet sunt 2 pachete de tigari, unul e kent si e al Giuliei. Nu va dati la el, ca poate vine.Bia, vezi ca pe al tau s-ar putea sa ti-l fure Elvira.
si mie nu mi-ai laasat tigari?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Cum nu, doar te-am avertizat ca pe ale tale s-r putea sa ti le fure Elvira, ca doar are antecedente ![]()
Bimilit spune:
auzi ,soro, da io am schimbat marca.acu fumez ceva care ma face parlamentareasa
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Noa, da nu mai apari?
Mai io mooor de ras aci la In gura presei. E de coma Mircea asta. In ciuda faptului ca poate fi si acid, mie imi place si inca mult de tot.
silvana_salajan spune:
Da marca nu am specificat-o pentru ale tale. Numai pt ale Giuliei.
Vezi ca te-am prins, ca citesti numai ce vrei????
Zi iute ce faci????