Naturiste si homeopate (36)
Raspunsuri - Pagina 9
ganesha spune:
cristina multumesc de raspuns! Deocamdata nu am mai facut alte analize, tsh-ul mi l-a dat dr ginecolog, abia vineri ajung la el si banuiesc ca apoi ma va trimite la endocrinolog si voi mai face si alte analize.Trist este ca acum 6 luni aveam tsh-ul in limite normale si probabil de la mutat(nu-mi place aici)si tot stresul de rigoare mi s-a dereglat tiroida.Cat despre plante de ceaiuri nu gasesc mai nimic aici.
Cred ca trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare si calm pana o sa apara si la mine un bebelus.
ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png
sunshine4ever spune:
Ganesha in legatura cu tiroida. Ce diagnostic ai? Daca e hipotiroidism poti lua Tiroidin, e natural si contine: l-tirozina, iod si spirulina, vitE, seleniu. sotul are hipotiroidism, sau cel putin avea, pt ca cu acest trat duap o lun aanalizele is in limite normale, si tot asa avea TSH-ul mare. Dar emntionez este diagnosticat de endocrinolog cu hipotiroidism!!!!!! In alt dg nu stiu daca merge tiroidinul.
in asteptarea unui ingeras
ganesha spune:
magduta multumesc de raspuns. Inca nu stiu daca am hipo sau hipertiroidism, ptr ca abia sapt. viitoare ajung la dr si o sa vad at ce tratament imi va da.Sotul tau cat vea TSH cand i s-a pus diagnosticul de hipotiroidism? Oricum ma bucur ca lucrurile se pot indrepta. Acum mai tine tratamentul sau a renuntat la el dupa ce s-au remediat analizele?
ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png
tzuca74 spune:
Buna fetelor! poate ma ajutati si pe mine cu un tratament naturist pentru reglarea ciclului.Inainte de mentruatie propriu zisa(care vine regulat la 28-29 zile) de 5-6 luni am o sangerare maro-rosiatica care a inceput cu 2 zile,urmatoarea luna 4 zile...etc cert este ca acum am ajuns de prin ziua 17-18 sa sangerez.Am fost la medic,la eco mi-au spus ca nu se vede absolut nimic in neregula si ca imi recxomanda deocamdata tratament naturist:extract mladite zmeur sau traista ciobanului.Nu mi-a recomandat sa fac nici o analiza hormonala.Sunt operata de tiroida si iau zilnic 50 mg L-tiroxin.Cand incep sa sangerez ma doare usor burta ca la ciclu.Poate ma luminati voi ce trebuie sa iau sau ce analize sa fac...
sunshine4ever spune:
Ganesha sotul meu avea rezultatul de al TSH si triplu fata de valoarea maxiam admis de laborator. A luat Euthyrox la greu si sub tratament era ok , dar la intrrupere iar urca. Anul acesta am inceput si ceva tratetn naturist de la FLP si atunci nu a mai luat euthyrox, dar fiind ca sinteticul cu natruistele nu incap. Si incet incep incepea sa ii scada valoare. Sincera nu stiu care medicamnet ii folosea, ca lua la gramada. Dar acuam ia numai Multi maca si Pro6 si Ginseng pt stres si Troidin pt tiroida si spre uimirea mea duap o luan de aceste med avem analize in limite normale.
Daca vrei dupa ce ai un diagnostic am interesez pt tine ce ar merge natural. Mult succes.
Tzuca eu aveam cm foarte dereglat, mai degrab nu imi venea decit venea. Era de vina si prolactina. Dar de cind iau Vitex Friut sa stii ca m-am reglat per total, si cu cm is cu prolactian si cu restul hormonalelor. Dar inainte ar fi bien sa faci analizele hormonal ein z2 sau 3 a cm-ului si poate se descopera ceva, daca zici a ecografic este totul ok , si nu ai nici macar un polip mic, care sa iti provoace singerare asa de des.
tzuca74 spune:
merci mult Magduta!medicii la care am fost,3 la numar,buni toti,1 a zis ca am un polip mic de tot-si ca trebuie chiuretat,iar 2 medici mi-au zis ca nu am nimic,nimic.Sincer imi e groaza de chiuretaj,dar pe de alta parte eu incep tratamentul naturist.Daca in 3 luni nu rezolv pb.ma intorc la medicul cu polipul... Sincer,asa m-am saturat de toti...nici din greseala nu mi-a pomenit nici unul sa fac niste analize,desi la toti le-am spus ca sunt operata de tiroida...mult succes la toate!!!
sunshine4ever spune:
Tzuca si parerea mea este ca nu trbuie lasat polipul multa vreme, DD fereste se paote maligniza cu timpul si atunci ce ia facut. Ok vezi in aste trei luni si daca nu se intimpla nimic, sa o faci. Nu e mar elucru si ti-o face cu anestezie locala, si in citeva minute esti gata. DD ajuta in continaure.
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzuca74 merci mult Magduta!medicii la care am fost,3 la numar,buni toti,1 a zis ca am un polip mic de tot-si ca trebuie chiuretat,iar 2 medici mi-au zis ca nu am nimic,nimic.Sincer imi e groaza de chiuretaj,dar pe de alta parte eu incep tratamentul naturist.Daca in 3 luni nu rezolv pb.ma intorc la medicul cu polipul... Sincer,asa m-am saturat de toti...nici din greseala nu mi-a pomenit nici unul sa fac niste analize,desi la toti le-am spus ca sunt operata de tiroida...mult succes la toate!!! |
Polipul poate impiedica fixarea si dezvoltarea unei sarcini. Daca reusesti sa ramai
, risti sa o pierzi. Eu am avut in urma cu foarte multi ani un polip uterin si mi-a facut un chiuretaj terapeutic si am scapat de el. De atunci nu s-a refacut. Eu aveam dureri la contact si sangerari inter-menstruale.Bubulina
Speranta moare ultima!
luck spune:
Miki
te rog din suflet ajuta-ma si pe mine cu un sfat !!!
La ultima stimulare pt FIV pe care am facut-o in Ungaria in august - septembrie ovarele mele au reactionat destul de rau in sensul ca am avut doar 2 foliculi la o doza destul de mare de tratament in conditiile in care in z 2 a CM FSH=9.9 (in trecut am avut si fsh=17).
De asemenea am facut inainte de fiv tsh care a iesit 5(ultima data cand l-am facut anul trecut era 2).La indicatia dr ginecolog am refacut anal peste 2-3 zile si mi-au iesit in interval si asa am inceput fivul.
As vrea sa urmez pana la urmatorul FIV un tratament cu extracte naturale pentru revigorarea ovarelor.numai ca nu stiu ce anume ma poate ajuta !!
Poti sa ma ajuti cu un raspuns ?
Multumesc
miki-miki spune:
Luck, important e sa reglezi TSH-ul, sa repeti analizele TSH, T3, T4 si in fct de ce iese tb aflat dc ai hipo sau hiper tiroidie. Trqtam naturist il incepi dupa ce faci analizele pt ca ac poate influentza rezultatele. Din ce am citit la sub FIV in Austria acolo se cere un TSH mai mic de 2 ca sa incepi FIV-ul. Deci e f imp sa-l scazi. Zici ca ai repetat anal si ca a iesit bine, nu cred ca din senin a scazut TSH-ul ci mai de graba a gresit laboratorul analiza.
Pt ovare:
Vitex Fruit 3 sau 4/zi , Omega 3 cu acid folic de la Dopell Hertz 3/zi, vitamina E forte 1 la 2 zile, 3-4 litri de lichide /zi , alimentatie cat mai sanatoasa ( eliminate prajelile si carnurile f grase ), fructe shi legume f multe , proteine bune (oua , lactate dar nu f grase) Tratam faci min 3-4 luni ( pana la FIV) iar rez vor fi f bune. Succes!!!
Dc diag e de hipotiroidie poti lua Tiroidin de la plafar , e f buna asa cum spune Magdutza
si sa eviti produsele gushogene, dc e vb de hipertiroidie tb sa eviti iodul (sarea cu iod, pestele oceanic, algele, mancarea asiatica)
PS In curand o sa plec din tara si nu o sa mai am acces la net o perioda.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki