Naturiste si homeopate (36)
Raspunsuri - Pagina 10
sunshine4ever spune:
Tzuca
la ce medici ai fost sau esti in Cluj? 
Miki
, ne parasesti?
distractie palcuta !!!!!
in asteptarea unui ingeras
luck spune:
miki 
iti multumesc frumos pt raspunsul tau , sa-ti dea DD sanatate , sper ca nu ai plecat inca sa-ti spun si rezultatul analizelor.
In 30.07 am facut anal in z 2 a CM si TSH=5.17 (0.3-4.2 mU/l) si
T4=16.17 (12-22 pmol/l)
In 04.08 am repetat si
TSH=3.84 (0.3-4.2 mU/l) si
T4=14.62 (12-22 pmol/l)
T3= 3.13 (3.7-6.7 pmol/l)
Asta inseamna hipotiroidie nu?
Da, am vazut la fiv in Austria ce scriau fetele de TSH , ca tb sa fie sub 2 si m-am gandit sa iau euthyrox pt scaderea lui,dar am considerat ca valoarea nu este f mare si am avut si acceptul dr.
Sunt suparata , am impresia ca mi se ingusteaza drumurile tot mai mult.
Iti multumesc inca o data pentru raspunsul tau , sunt sigura ca stii ce inseamna o mana de ajutor data la momentul potrivit,pentru ca asta mi-ai facut tu mie.
pupici
luck spune:
miki
am uitat sa-ti spun ca analizele de tiroida le-am facut la acelasi laborator ,numai ca primele erau facute in timpul saptamanii cand am avut un super stress la serviciu (l-am simtit ca un nod in gat) si urmatoarele le-am facut luni , adica dupa weekend si au iesit in interval desi un pic mare tsh-ul.Eu sunt aproape sigura ca stresul imi infl.foarte tare anal.
Te rog din suflet spune-mi daca pot sa incep tratamentul.Astazi sunt z3 a CM.
MULTUMESC !!!
miki-miki spune:
Luck
da , e vb de hipotiroidie, poti incepe tratamentul de acum. Vitex Fruit nu prea se gaseste in plafare si tb sa-l comanzi. Ori de pe net ori ti-l comanda plafarul . Pe prima pag spune de unde poate fi cumparat Vitex-ul.
Off topic: Eu te stiu pe tine inainte de a incepe primul FIV, am vb si pe mail dc iti aduci aminte. ![]()
Magdutza
ma duc sa pui de-un pui.![]()
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
luck spune:
miki 

imi aduc foarte bine aminte acum , dar daca nu-mi ziceai nu imi dadaeam seama ,cred ca atunci "pluteam" un pic
in sensul ca abia descoperisem forumul si mi se parea o cantitate asa mare de informatii ...![]()
Fug pe prima pagina sa incerc comanda de vitex fruit !!!
Maca nu imi foloseste la nimic ???

miki-miki spune:
Luck
, maca se ia dc vrei sa-ti stimulezi ovarele , in faza folicular. Tu vrei acum pt refacere/revigorare. Si da "pluteai" atunci
, te-am orientat catre sub FIV pt ca aveai un FSH mai mare , deci o rez ovariana scazuta. Mult succes!!
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
luck spune:

da , sa traiesti am inteles cu maca !!!
Am facut la Sibiu 3 stimulari dintre care numai una finalizata prin fiv , la celelalte 2 am obtinut 3 foliculi si dr a spus ca nu are rost sa incerca pt 3 foliculi 
desi vad ca Zadori mi-a facut si cu 2 foliculi.
In Sibiu cel mai bun rezultat l-am avut dupa o luna de AC si apoi din z2 3 menogon + 2 gonal (ce zici ce doza
) respectiv 11 foliculi , 6 ovocite , 2 bune si unul s-a fertilizat si mi l-a transferat la stadiul de 2 celule.
Acum la Szeged am facut tratam din z2 cu gonal si merional ((112.5+2 la inceput apoi mi-a marit putin) am obtinut 2 foliculi , 2 ovocite , unul nu era OK la celalalt au facut icsi si mi la- transferat la stadiul de 5 celule dar numai in z4 dupa punctie , am inteles ca numai dupa o zi i-au facut icsi pt ca nu era in stadiul in care tb pt icsi (ceva de genul era in M1 si tb M2).Mi-a spus sa incep un tratam naturist pt revigorarea ovarelor si apoi sa incepem un tratament alternativ.
pupici
miki-miki spune:
Luck
este f imp sa eviti grasimile saturate(carne de porc,miel branza f grasa ) si hidrogenate(de la prajeli , margarina) si sa consumi grasimi sanatoase (ulei de masline, peste oceanic , seminte de dovleac...) Dai o catare pe net dupa grasimi bune (nesaturate).
De ce iti spun asta , celula isi face un invelis din grasime si in lipsa grasimilor bune (nesaturate) se acopera cu grasimi proaste (saturate) care o fac impermeabila la nutrieti dar in ac timp nu poate sa elimine "deseurile". Este un produs naturist care ajuta f la permeabilizarea celulei TRE-EN-EN ii spune shi se poate cumpara numai de la distribuitori autorizati GNLD. Ar fi bine dc ai reusi sa faci rost de el. Cred ca, Crinuta
te poate ajuta .
Miki
miki-miki spune:
Auci
, ce tratam ai avut la Sibiu. Cu dr Chicea ai facut FIV-rile? Imi place de dr Zadori ca te-a sfatuit sa faci un tratam naturist un alt dr de la noi nu-ti spunea asta. Iti zicea: donatoare!!
Miki
luck spune:
nu inteleg foarte bine ce imi spui , adica din cauza acestor grasimi saturate celula nu este buna calitativ ???
in Ungaria cred ,e o parere personala, cred ca a mai tinut-o o zi pt ca ea nu era matura , ca a fost un pic prea repede punctionata si a fost nevoie sa o mai tina o zi ca sa se maturizeze si sa ii poata face icsi,repet e o parere personala.
miki , e adevarat ca daca se face ICSi nu se poate face AH ?