Naturiste si homeopate (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Tzuca la ce medici ai fost sau esti in Cluj?
Miki , ne parasesti? distractie palcuta !!!!!

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
iti multumesc frumos pt raspunsul tau , sa-ti dea DD sanatate , sper ca nu ai plecat inca sa-ti spun si rezultatul analizelor.
In 30.07 am facut anal in z 2 a CM si TSH=5.17 (0.3-4.2 mU/l) si
T4=16.17 (12-22 pmol/l)
In 04.08 am repetat si
TSH=3.84 (0.3-4.2 mU/l) si
T4=14.62 (12-22 pmol/l)
T3= 3.13 (3.7-6.7 pmol/l)
Asta inseamna hipotiroidie nu?
Da, am vazut la fiv in Austria ce scriau fetele de TSH , ca tb sa fie sub 2 si m-am gandit sa iau euthyrox pt scaderea lui,dar am considerat ca valoarea nu este f mare si am avut si acceptul dr.
Sunt suparata , am impresia ca mi se ingusteaza drumurile tot mai mult.
Iti multumesc inca o data pentru raspunsul tau , sunt sigura ca stii ce inseamna o mana de ajutor data la momentul potrivit,pentru ca asta mi-ai facut tu mie.
pupici

Mergi la inceput

miki
am uitat sa-ti spun ca analizele de tiroida le-am facut la acelasi laborator ,numai ca primele erau facute in timpul saptamanii cand am avut un super stress la serviciu (l-am simtit ca un nod in gat) si urmatoarele le-am facut luni , adica dupa weekend si au iesit in interval desi un pic mare tsh-ul.Eu sunt aproape sigura ca stresul imi infl.foarte tare anal.
Te rog din suflet spune-mi daca pot sa incep tratamentul.Astazi sunt z3 a CM.
MULTUMESC !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Luck da , e vb de hipotiroidie, poti incepe tratamentul de acum. Vitex Fruit nu prea se gaseste in plafare si tb sa-l comanzi. Ori de pe net ori ti-l comanda plafarul . Pe prima pag spune de unde poate fi cumparat Vitex-ul.

Off topic: Eu te stiu pe tine inainte de a incepe primul FIV, am vb si pe mail dc iti aduci aminte.

Magdutza ma duc sa pui de-un pui.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

miki

imi aduc foarte bine aminte acum , dar daca nu-mi ziceai nu imi dadaeam seama ,cred ca atunci "pluteam" un pic in sensul ca abia descoperisem forumul si mi se parea o cantitate asa mare de informatii ...
Fug pe prima pagina sa incerc comanda de vitex fruit !!!
Maca nu imi foloseste la nimic ???

Mergi la inceput

Luck , maca se ia dc vrei sa-ti stimulezi ovarele , in faza folicular. Tu vrei acum pt refacere/revigorare. Si da "pluteai" atunci , te-am orientat catre sub FIV pt ca aveai un FSH mai mare , deci o rez ovariana scazuta. Mult succes!!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

da , sa traiesti am inteles cu maca !!!
Am facut la Sibiu 3 stimulari dintre care numai una finalizata prin fiv , la celelalte 2 am obtinut 3 foliculi si dr a spus ca nu are rost sa incerca pt 3 foliculi desi vad ca Zadori mi-a facut si cu 2 foliculi.
In Sibiu cel mai bun rezultat l-am avut dupa o luna de AC si apoi din z2 3 menogon + 2 gonal (ce zici ce doza ) respectiv 11 foliculi , 6 ovocite , 2 bune si unul s-a fertilizat si mi l-a transferat la stadiul de 2 celule.
Acum la Szeged am facut tratam din z2 cu gonal si merional ((112.5+2 la inceput apoi mi-a marit putin) am obtinut 2 foliculi , 2 ovocite , unul nu era OK la celalalt au facut icsi si mi la- transferat la stadiul de 5 celule dar numai in z4 dupa punctie , am inteles ca numai dupa o zi i-au facut icsi pt ca nu era in stadiul in care tb pt icsi (ceva de genul era in M1 si tb M2).Mi-a spus sa incep un tratam naturist pt revigorarea ovarelor si apoi sa incepem un tratament alternativ.
pupici

Mergi la inceput

Luck este f imp sa eviti grasimile saturate(carne de porc,miel branza f grasa ) si hidrogenate(de la prajeli , margarina) si sa consumi grasimi sanatoase (ulei de masline, peste oceanic , seminte de dovleac...) Dai o catare pe net dupa grasimi bune (nesaturate).

De ce iti spun asta , celula isi face un invelis din grasime si in lipsa grasimilor bune (nesaturate) se acopera cu grasimi proaste (saturate) care o fac impermeabila la nutrieti dar in ac timp nu poate sa elimine "deseurile". Este un produs naturist care ajuta f la permeabilizarea celulei TRE-EN-EN ii spune shi se poate cumpara numai de la distribuitori autorizati GNLD. Ar fi bine dc ai reusi sa faci rost de el. Cred ca, Crinuta te poate ajuta .

Miki

Mergi la inceput

Auci, ce tratam ai avut la Sibiu. Cu dr Chicea ai facut FIV-rile? Imi place de dr Zadori ca te-a sfatuit sa faci un tratam naturist un alt dr de la noi nu-ti spunea asta. Iti zicea: donatoare!!

Miki

Mergi la inceput

nu inteleg foarte bine ce imi spui , adica din cauza acestor grasimi saturate celula nu este buna calitativ ???
in Ungaria cred ,e o parere personala, cred ca a mai tinut-o o zi pt ca ea nu era matura , ca a fost un pic prea repede punctionata si a fost nevoie sa o mai tina o zi ca sa se maturizeze si sa ii poata face icsi,repet e o parere personala.
miki , e adevarat ca daca se face ICSi nu se poate face AH ?

Mergi la inceput