Naturiste si homeopate (36)
Raspunsuri - Pagina 11
luck spune:
acum am vazut al doilea mesaj
da cu Chicea am facut fiv-urile si asa cum zici nu mi-a mai dat sanse.
ultime data cand am vb si i-am spus ca vreau si o histeroscopie ca sa fiu sigura ca elimin orice alta problema,desi el mi-a spus ca mu e nevoie,mi-a zis ca introduc in tratam pt fiv un nou medicam a carui denumire nu am mai auzit-o si nici nu o mai tin minte si ca putem sa mai facem o incercare si cu el.
din cele 3 tratam facute cu el unul l-am scris inainte iar celelalte la care am obtinut 3 foliculi: unul cu 5 menogon/zi si unul cu 5 gonal/zi.
miki-miki spune:
Cand am zis ca celula se imbraca cu grasimi saturate si devine nepermeabila la nutrienti m-am referit la toate celulele organismului si prin asta se intelege ca si ovocitele. O alimentatie proasta duce la multe pb. Eu ti-am recomandat un tratam : vitex, vitamina E si omega 3 cu acid folic. Omega 3 e alc si ea din grasimi nesaturate care te ajuta la o buna calitate a ovocitelor dar nu cred ca e suficient. Dc inghiti multe grasimi saturate omega 3 nu prea poate sa-si faca efectul. Pt o mai buna asimilare a vit e , a vitexului a acidului folic si a tuturor vitaminelor care le vei lua din alimentatia zilnica tb sa reduci grasimile saturate. Deci este esential de lucrat la ac nivel. Odata cu inaintarea in varsta celula nu mai poate asimila cum tb vitaminele si mineralele si tb sa o ajutam . Un ajutor mare vine din partea produsului Tre-en-en.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
luck spune:
am inteles , multumesc
am acasa omega 3 cu ulei de somon , nu cred ca este cea de care zici.
miki-miki spune:
Ba da este , somonul contine omega 3. Cea mai buna Omega 3 e cea de la Doppel Hertz pt ca e mai concentrata si ti-am zis sa iei si acid folic pt ca iti tb. Dc cea de acasa nu are acid folic sa-ti cumperi separat.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
luck spune:
da este de la Doppel herz si contine ulei de somon si vitamina E 12 mg (scrie 40%din doza zilnica recomandata).
atunci o sa iau din astea 3/zi si apune-mi te rog acid folic cat tb sa iau pe zi ?
multumesc
miki-miki spune:
O tableta tb sa iei, parca 4mg se recomanda dar nu ai sa gasesti tablete asa mici. Surplusul se elimina sau poti rupe pastiluta. Intreaba fetele la FIV ca ele stiu mai bine cate mg tb sa aiba tableta.
Te pup si succes!
Miki
nusy spune:
Luck: acid folic se ia o pastiluta pe zi.Eu am de 5 mg si asa iau.Iar cand am avut de 1 mg,tot 1/zi am luat.Scrie in prospect cate se iau.
Nusy
dropsa spune:
Buna Miki !
Te rog sa ma ajuti si pe mine cu un sfat "personalizat", daca nu-ti cer prea mult. Pe scurt, ma pregatesc pt FIV, infertilitate din cauze tubare ( o trompa infundata si o trompa permeabila, dar fiind sectionata nu mai lucreaza cum trebuie ). Asta la inceput. Ulterior, constatam in urma dozarilor hormonale ca in z3 FSH mare (am plecat de la 25 in oct 2007 si am ajuns in mai 2008 la 10.82 fara nici un fel de tratament ; inainte de stimulare pt FIV, dupa tratament medicamentos, era de 4.5 ). Am facut stimulare in luna sept cu puregon 250 si 450 UI pe zi timp de 11 zile si nu am avut raspuns ovarian (tin sa-ti spun ca inhibarea a fost cu dipherelin 3.75 in z21).
In continuare, se pare ca singura sansa pe care mi-o dau dr este FIV cu donare de ovule. Pana gasim donanta, fac monitorizari de ovulatie poate prindem un ciclu ovulator (CM de pana acum a fost oarecum regulat, la 28-29 zile su dureaza 3-5 zile). Atunci, incearca sa faca punctia de folicul si ET pe ciclu natural.O conditie esentiala ar fi sa am folicul de calitate, plin, endometru bun pt implantare, in sfarsit tot ce se poate mai bine sa prinda o eventuala sarcina. Daca nu ovulez, asteptam donanta, dar oricum trebuie sa am organismul pregatit pt sarcina .
Deci, daca nu te-am plictisit deja, problema mea este ca-mi trebuie ovulatie , foliculi de calitate, endometru f bun,etc, stii tu conditiile pt reusita unui FIV ( cu ovule proprii sau cu ovule donate ).
Te rog frumos sa ma sfatuiesti si pe mine, caci sunt afona toata, spre rusinea mea. Am nevoie de sfatul tau. Am citit cam tot ce ati scris, dar parca te-as ruga sa-ti apleci atentia si asupra mea.
Multumesc frumos si un gand frumos pt toate cele care se lupta cu viata.
dannette spune:
Buna Miki,
Te rog mult de tot, am nevoie de ajutorul si de sfaturile tale. Eu va citesc de mult dar nu am scris niciodata la acest subiect si nici nu am gasit vreun remediu pentru diagnosticul meu. In 2006 am facut laparo pentru desfundare trompe (in urma HSG erau filiforme si infundate)si mi s-a spus ca e ok, ca in 6 luni raman gravi. Nimik nimik. In 2008 m-am hotarat sa fac FIV si am repetat HSG - hidrosalpinx bilateral. Am facut FIV si nu a reusit (hidrosalpinxul nu este vizibil la eco, doar in urma HSG am vazut). Din iunie am mers la o doamna doctor homeopata si mi-a dat diverse tratamente si in august am ramas insarcinata. Minune mare. Dar betaHCG a inceput sa scada si apoi a inceput iar sa creasca (dar cresterea nu era mare). La eco nu se vedea nici o sarcina (doar corpul galben) si apoi a venit CM. Nu se stie daca a fost in uter (oprita in evolutie) sau extrauterina (si eliminata natural). Eu nu inteleg cum am ramas insarcinata cu trompe filiforme, infundate si cu hidrosalpinx bilateral. Am ramas pe dreapta, deci trompa dreapta s-a dresfundat (nu stiu cum). As vrea sa urmez un tratament naturist dar nu stiu ce. Te rog din tot sufletul, acum chiar am speranta ca pot avea minunea mea pe cale naturala. Am 30 ani si toate analizele hormonale sunt bune.
Multumesc