Naturiste si homeopate (36)
Raspunsuri - Pagina 12
marrina spune:
Poate n-ati auzit, si va ajuta:
Vinetele, fructele de avocado si perele tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si cervixului femeii, si arata exact ca aceste organe. Cercetarile de astazi arata ca, atunci când o femeie mananca un avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapa de kilogramele în plus în urma nasterii si previne cancerul cervical. Si cât de profund e acest lucru? Îi ia exact noua luni unui avocado sa se dezvolte de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt. Sunt peste 14.000 de constituenti chimici fotolitici de nutritie în fiecare dintre aceste plante (stiinta moderna a studiat si numit doar 141 dintre ei).
Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua câte doua atunci când cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi, astfel încât trateaza sterilitatea masculina.
Maslinele participa la sanatatea si buna functionare a ovarelor.
Grapefruitul, portocalele si alte citrice arata exact ca si glandele mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sânilor si la miscarea limfei înspre si dinspre sâni.
Nu stiu cat e de adevarat dar cica e de la John Hopkins citire.
tamaryllis spune:
fetelor, sper sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: am luat niste filoe cu panax-ginseng care contin si miere. Le-am luat pt sot, caci pe prospect scrie ca ar creste fertilitatea si potenta sexuala. Nu scrie daca e bun si pt femei. Eu as vrea sa iau pt ca se mentioneaza ca ar creste imunitatea organismului. Ce ziceti? Pt. mine e bun?
Multumesc anticipat pt raspuns!
mes spune:
buna seara tuturor,
as avea si eu nevoie de sfaturile voastre.
rezultatele analizelor hormonale de zi 3 sunt cam asa:
FSH 6,3 din valori normale(4-13)
LH 4,8 (1-18)
Estradiol 38 din (39-189)deci sub limita
prolactina 30 din (1,39-24,2), deci peste limita
cum s-ar interpreata asta si ce fel de naturiste as putea folosi?
completez ca acum vreo 3 luni progrsteronul de ziua 21 era OK si, de obicei am ovulatie -asa rezulta din ecografii si din testele de ovulatie.
multumesc mult pentru sfaturi.
PS am 34 de ani - nici o sarcina pana acum si ne straduim dfe vreo 2 ani
Adina1967 spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Pot lua naturiste (vitex , tincturi, etc) daca iau AC ? Mentionez ca AC le iau pt. a se resorbi mai repede un chistulet pe ovarul sting. Multumesc
GArGAritza27 spune:
Buna dragelor
Sunt noua pe la topicul vostru si vroiam sa va intreb a facut cineva trat homeopat cu dr. Valdutu? Si as vrea niste pareri despre ea.Mi-a facut programare luni pe 20, abia astept sa ma pun pe treaba/ tratament poate poate produc un samburel...
Despre mine: menopauza precoce, chist seros pe ovarul stang, 27 ani si ca toata lumea de pe aici vreau un ingeras si dupa un an de incercari nimic.
VA pupacesc si auzim doar de succese
Speranta moare ultima!
sandaa spune:
Luck, Dropsa am citit ca ati reusit sa scadeti fsh-ul. Va rog mult spuneti-mi si mie cum ati reusit. Va pup si va doresc cat mai repede sa fiti cu burtica.
sunshine4ever spune:
Mes analizele sunt ok , mai puitn PRL, pt care poti lua vitex fruit capsule , ceea ce ajuta si la o buan functie hormonala.
Adina nici intr-un caz daca iei Ac s anu iei naturale, mai ales vitex pt ca sinteticul cu natural nu merge. Si ac cu vitex deloc.
in asteptarea unui ingeras
dropsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sandaa Luck, Dropsa am citit ca ati reusit sa scadeti fsh-ul. Va rog mult spuneti-mi si mie cum ati reusit. Va pup si va doresc cat mai repede sa fiti cu burtica. |
Buna Sanda!
Lasa-mi te rog adresa de mail pt ca sunt multe de spus pe tema FSH si nu vreau sa ocup spatiul pe forum ! Multumesc frumos ! O zi buna in continuare !
Adina1967 spune:
Magduta multumesc. Pe 30 oct. ma duc sa vad daca s-a resorbit chistul si apoi un nou FIV. Al 4-lea
offf!