Naturiste si homeopate (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

Buna dimineata! Ce liniste e pe aici, ce faceti dragelor nu se mai intampla nimic interesant sau suntem prea ocupate cu tratamentele homeopate?
Sa va povestesc: am fost ieri la dr. Valdutu, la indrumarea lui Tutunaru, si vroiam sa va intreb daca mai e cineva pe aici care a fost la ea si are ca tratament medicamnetele homeopate Sepia LM 1, 2 si 3? Oare toate pastilele homeopate se dau fara prospect? Stie cineva ce contine aceasta tinctura, cred pentru ca e o sol lichida?

Va multumesc si va pupicesc si cate o pentru "homeopate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mire79 spune:

M-am hotarat in sf. sa va spun si eu povestea mea de succes.
Nu mi-am scris nicaieri povestea pana acu.. desi eu de multe ori am
citit povestile altora si am luat de pe acolo modele de tratamente naturiste si m-am mangaiat cu succesul altora. Asa mult mi-au placut pov de succes incat abia asteptam sa mai apara ceva nou si mai dadeam si la alte doritoare sa citesca. Gandind ca o sa-i foloseasca cuiva si poveste mea si vazand ca nu apar si eu printre "Modelele noastre si povestea lor" m-am hotarat sa scriu si eu povestea mea si poate cel ce se ocupa cu acest subiect o sa ma adauge si pe mine acolo. O sa incerc cum pot mai bine sa va spun cum am reusit. In primul si in primul rand cel mai mare ajutor l-am primit de la Dumnezeu. Parintele duhovnic s-a rugat pt asta si cred ca asta a contat cel mai mult. In rest... m-am straduit sa cred ca o sa am copii si dupa ce parintele s-a rugat pt noi am ales nume pt copilasi.. un nume de fata si unu de baiat.
Mai departe... ca sa nu astept numai sa pice para malaiata am tot incercat cu tratamente. Eu sufeream de ovare micropolichistice, cicluri neregulate, uter retrovers. Am luat si dufaston 2 luni si mi-am urmarit temperatura bazala. In cazu meu nu a functionat cu dufastonul. Am luat tratamente naturiste.. ceva miere.. ceva branca ursului.. vitamina e.. Mi-am facut de 2 ori analizele hormonale.. o data in ziua 14 si o data in ziua 21 in aceeasi luna. Din analizele astea reiesea ca am estrogenul marit, lipsa de progesteron si prolactina marita. Am citit o data printre povestile de succes o poveste care parea sa semene boala cu a mea.. si de atunci mi-a venit ideia sa incerc si eu tratamenul ei naturist. Ea a luat "Agnolit" daca bine-mi aduc aminte. Am citit de mai multe ori povestea asta de succes.. imi aduca aminte ca pe fetita ei o chema Denisa. In Romania nu exista medicamentul asta naturist.. dar exista Vitex care avea acelasi continut. Asa ca am incercat si eu.. cu Vitex. Prima luna nu a aparut nimic, dar imi urmarisem temperatura bazala si parea ca am avut ovulatie si un ciclu de 30 de zile(ceea ce era bine pt mine, deoarece eu aveam ciclurile lungi). In a doua luna iarasi am obs ca am avut ovulatie.. dar menstruatia nu a mai venit deoarece bebita era in burtica.. si de atunci a urmat o sarcina f usoara pt mine...nasterea si acu avem un baietel dragalas de 10 luni si cateva zile, caruia i-am pus numele care l-am ales cand el nici macar nu era in burtica la mami.
Va doresc tuturor copilasi frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluangel spune:

din nou despre mastodynon. as vrea sa imi spuneti daca ati constatat ceva efecte ciudate in urma folosirii lui, ceea ce s-a intampla in cazul meu, sau cel putin asa cred, ca asta ar fi cauza. Nu as vrea sa panichez pe nimeni, iar argumentul suprem ar fi ca fiecare organism reactioneaza diferit. hai sa va spun cum a fost. am inceput cu mastodynon pentru dureri de sani,mastoza fibrochistica. l-am intrerupt dupa o luna si ceva cand nu se mai gasea pe piata. la ceva timp (5 - 6 saptamani) mi-a aparut acnee. imediat a aparut din nou in farmacii si am continuat tratamentul pentru vreo 6 luni, atat cat imi indicase medicul ginecolog.dupa oprirea lui, la vreo luna, mi-au crescut sanii, tenul era de nota 10, nicio problema cu pilozitatea (cu care mai aveam ceva probleme, nu f mari, in unele perioade). am inceput un tratament cu femicur (la fel ca mastodynon, contine vitex agnus, dar in concentratii mai mari, dupa spusele unui homeopat), pentru ca durerile de sani erau f mari. la o luna si juma l-am lasat pentru ca totul se reglase. dupa alta luna a inceput acneea. dupa alta cateva firicele, pe ici pe colo, dupa vreo 3, 4, probleme serioase cu pilozitatea. in plus, pe toata perioada, cresterea libidoului. analizele au aratat testosteron liber si dheas ridicate.

gata, am terminat povestea. daca ati avut rabdare s-o urmariti ma intereseaza daca ati constatat macar un semn din toate astea, pentu ca endocrinologii la care am fost exclud varianta spunandu-mi ca *e doar o planta, ce rau sa-ti faca*, desi in cazul meu au fost cam multe coincidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Mire felicitari, ma bucur cand citesc despre povesti de succes!
Sa-ti traiasca baietelul sa creasca mare, frumos si sa te bucuri de el.
Fetelor astept sa mai scrieti, eu va citesc cu drag. Va doresc tuturor sa fiti gravidute cat mai repede.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

voi pentru insuficienta lh,ce ati luat si cit ,va rog frumos_va multumesc de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna,

Voiam sa va intreb ce efecte a avut asupra voastra tratamentul cu Vitex. De obicei am ciclu lung (30-35 zile), am ovarul stang micropolichistic, prolactina uneori usor marita si in unele luni cicluri anovulatorii.
Iau de 1 luna Vitex si sigur am avut ovulatie, ciclul insa mi-a venit la 26 de zile. N-am avut asa ceva in toata viata mea!
Am simtit ca ovarele-mi lucreaza, ca se intampla ceva pe acolo...acum o fi de bine sau nu?
Si am luat si tincturi de coacaz negru & mladite de zmeur, uitasem sa spun! Cat credeti ca ar trebui sa tin acest tratament ? Am inteles ca se tine min 2-3 luni. Si la ce efecte sa ma astept...din experienta voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cd_lavinia spune:

Salut fetelor!
Poate reusiti sa ma ajuti si pe mine...incerc de cateva luni sa raman insarcinata si deocamdata nimic...
Ma gandesc sa incerc niste tratamente naturiste asta inainte sa dau pe la medic, lucru care ma cam sperie si imi da fiori.Ma gandeam sa incerc cu branca ursului, dar nu prea stiu cum sa iau si daca e mai buna tintura sau capsulele.Precizez ca am un ciclu menstrual de 28 de zile (doar luna trecuta mi-a intarziat 9 zile lucru care ma facut sa sper iar apoi m-am gandit ca poate a fost o raceala).As vrea sa stiu cam ce ar fi bine de luat, parerea meae ce e natural e cel mai bun...
Multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

ella ce vitex iei?agnus sau fruit??????
mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
sunt noua la capitolul asta,naturiste..dar o sa va zic pe scurt povestea mea-poate ma puteti ajuta..
deci..incerc de 10 ani sa am bebe,dar nimic nimic..dupa 7 ani de plimbat din dr in dr,toti zicandu-mi ca totul e ok si trebuie doar sa mai incerc ca va aparea si bebe..am facut o hsg,cand s-a desteptat o dr.. in urma careia a reiesit ca am trompele obturate! am fost la giulesti ptr fiv, deoarece asta a fost verdictul..iar acolo dupa ce marele dr marinescu b. m-a pus sa fac toate analizele ptr dosar-ce au costat o carca de bani!!!m-a trimis acasa recomandandu-mi instilatiile si laparoscopia! asadar am inceput instilatii 2 ture-in februarie si in mai 2008..cea mai proasta decizie din viata mea!!!ptr ca in urma laparoscopiei facuta saptamana trecuta diagnosticul a fost neiertator=sindrom aderential pelvin extins-plus pungi cu lichid si o suprafata solida de 3-4 cm-posibil chist sau fibrom..asadar..trebuie sa ma operez la sfarsitul lunii clasic..
rugamintea mea la voi este daca stiti cumva vreun remediu impotriva aderentelor cu care m-am pricopsit in urma instilatiilor facute...o mare parte le va inlatura dr prin operatie,insa vreau sa previn reaparitia lor dupa..pentru ca in februarie vreau sa ma apuc de fiv!si am inteles ca aceste aderente pot dauna daca este afectat uterul, trompele,ovarele..etc..
si..va rog daca ma mai puteti ajuta cu ceva..cu 3 luni inainte de fiv, am inteles ca poate fi urmat un tratament..imi puteti spune si mie in ce consta?
multumesc mult si va doresc la toate bebici multi,frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletacote spune:

buna seara!
si eu imi doresc un bebe dar din pacate am fost diagnosticata cu oligomenoree,lipsa ovulatiei si prin urmare este mai greu sa raman insarcinata.inainte sa trec la tratamentul hormonal am hotarat sa incerc cu naturiste,asa ca de luna aceasta incep sa iau femicur si ceai de cretisoarasi galbenele.o sa fac bai de sezut cu infuzie de plante(coada calului+coada soricelului).cam atat pentru inceput.va pup si va doresc sa vine bebeii repede la toate

Mergi la inceput