Naturiste si homeopate (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna!

ganesha, cum a fost la control?

toate fetele!!!!!!!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

dear_bambie totul pare ok, treb sa vad rezultatele la niste analize si peste 8 zile incep monitorizari.Ce pot sa-ti spun de bine este faptul ca dupa ce am luat o luna tratamentul apicol am avut si eu CM la 28 de zile , ceea ce nu s-a mai intamplat de 8 luni, asa ca tratamentul imi da sperante si o sa-l continui.
Tu ce tratament faci?

ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
va rog sa ma ajutati si pe mine: am sa reiau un pic "problemele mele": endometrioza (rezolvata chirurgical)+trompa stanga infundata.
Mi-am cumparat Vitex Fruit Agnus, dar pe prospect este precizat ca femeile insarcinate nu le este recomandat produsul.Deocamdata nu sunt insarcinata, dar in fiecare luna ma comport ca una

Puteti sa imi spuneti in ce zile sa le iau? si cate?
va multumesc ca sunteti atat de dragute si ne ajutati pe noi cele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_24 spune:

Ma numesc, Cristina si am 24 de ani. Sper ca ma primiti in clubul vostru. Din 8 august parca ar fi picat cerul pe mine. Dintr-o persoana 100% sanatoasa (cum ma credeam eu) au aparut pe parcurs o gramada de probleme.
Pentru inceput am fost la medicul de familie pentru o problema banala, pe parcurs mi-am adus aminte ca mi-a aparut acnee si l-am intrebat ce imi recomanda. S-a uitat socat la mine(ma cunoaste de mica) si a zis ca intr-advevar am acnee chistica si m-a trimis la dermatolog.
Dermatologul m-a trimis la ginecolog si m-a chemat la cabinetul ei sa imi dea "potiuni magice", dar am preferat sa astept si acum iau fac cu totul alt tratament decat cel recomandat de ea. Totusi dr. a observat ca as putea avea ovare cu polichisturi.
Medicul meu era in concediu asa ca am decis ca merg la alt ginecolog. Dr mi-a spus ca am microploichisturi, nu mi-a dat prea multe explicatii, mi-a recomandat sec anticonceptionale si o serie de analize hormonale.Precizez ca nu ma mai intorc la el,voi reveni la ginecologul meu.
Mi-am facut analizele hormonale(in faza luteala pentru ca endocr. nu mi-a zis ca ar trebui sa le fac intr-o zi anume), am primit trimitere de la un endocrinolog. Imi iese estradiolul putin marit, progesteronul scazut,prolactina si cortizolul la limita superioara.
M-am ingrozit...acum chisturile au trecut pe planul doi, acum trebuie sa ma reglez hormonal. Endocrinoloaga recomanda Diane 35, dar dupa parerea mea numai asta nu mi-ar lipsi,estradiolul fiind deja marit.
A trecut o luna de cand am aflat,de atunci am trecut la dieta,incerc sa mananc sanatos. Astfel am slabit si ma bucur mult pentru ca probabil din cauza estradiolului ridicat luasem in greutate inainte.Am inceput sa iau extract din mladite de zmeur, Crom si Zinc.Acneea mi-a trecut in proportie de 95%,dar problemele mari inca le am.
Seful meu imi va trimite din Africa de Sud o crema de progesteron 100% naturala. Mai vreau sa imi cumpar si un ceai care elimina toxinele.
Am mai gasit ca m-ar putea ajuta:Vitex-ul, Mastodyn-ul,Donovital(pudra de zmeura),tinctura de soc,extract din mladite de rozmarin,extract din muguri de salcie.
Voi ce imi recomandati,estradiolul fiind marit, nu as vrea sa imi cumpar ceva care sa strice si mai rau. Precizez ca sunt din Oradea si probabil voi merge la un endocrinolog specializat pe ginecologie la Cluj in 2-3 saptamani pentru un examen amanuntit.
Sunt ingrozita de efectul care l-ar putea avea hormonii asupra mea.De aceea vreau sa ma vindec prin metode naturiste. Va rog ajutati-ma. Ce imi recomandati sa iau?
Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna Cristina. Pentru progesteon scazut ti-as recomanda ceaiul de napraznic, cretisoara sau coada soricelului, mastodynon, vitex, extract din muguri de zmeur. Tu cred ca vei face o combinatie care sa iti convina.
As vrea sa te intreb la ce medic mergi la cluj?

Mergi la inceput

Sandaa, multumesc pentru sugestii. Inca nu stiu la ce medic voi merge la Cluj, urmeaza sa fac investigatii. Daca aveti vreo recomandare, va rog sa ma ajutati. Mi-ar placea sa fie un endocrinolog bun (din Cluj) care sa se priceapa si la ginecologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persephonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_24

Ma numesc, Cristina si am 24 de ani. Sper ca ma primiti in clubul vostru. Din 8 august parca ar fi picat cerul pe mine. Dintr-o persoana 100% sanatoasa (cum ma credeam eu) au aparut pe parcurs o gramada de probleme.
Pentru inceput am fost la medicul de familie pentru o problema banala, pe parcurs mi-am adus aminte ca mi-a aparut acnee si l-am intrebat ce imi recomanda. S-a uitat socat la mine(ma cunoaste de mica) si a zis ca intr-advevar am acnee chistica si m-a trimis la dermatolog.
Dermatologul m-a trimis la ginecolog si m-a chemat la cabinetul ei sa imi dea "potiuni magice", dar am preferat sa astept si acum iau fac cu totul alt tratament decat cel recomandat de ea. Totusi dr. a observat ca as putea avea ovare cu polichisturi.
Medicul meu era in concediu asa ca am decis ca merg la alt ginecolog. Dr mi-a spus ca am microploichisturi, nu mi-a dat prea multe explicatii, mi-a recomandat sec anticonceptionale si o serie de analize hormonale.Precizez ca nu ma mai intorc la el,voi reveni la ginecologul meu.
Mi-am facut analizele hormonale(in faza luteala pentru ca endocr. nu mi-a zis ca ar trebui sa le fac intr-o zi anume), am primit trimitere de la un endocrinolog. Imi iese estradiolul putin marit, progesteronul scazut,prolactina si cortizolul la limita superioara.
M-am ingrozit...acum chisturile au trecut pe planul doi, acum trebuie sa ma reglez hormonal. Endocrinoloaga recomanda Diane 35, dar dupa parerea mea numai asta nu mi-ar lipsi,estradiolul fiind deja marit.
A trecut o luna de cand am aflat,de atunci am trecut la dieta,incerc sa mananc sanatos. Astfel am slabit si ma bucur mult pentru ca probabil din cauza estradiolului ridicat luasem in greutate inainte.Am inceput sa iau extract din mladite de zmeur, Crom si Zinc.Acneea mi-a trecut in proportie de 95%,dar problemele mari inca le am.
Seful meu imi va trimite din Africa de Sud o crema de progesteron 100% naturala. Mai vreau sa imi cumpar si un ceai care elimina toxinele.
Am mai gasit ca m-ar putea ajuta:Vitex-ul, Mastodyn-ul,Donovital(pudra de zmeura),tinctura de soc,extract din mladite de rozmarin,extract din muguri de salcie.
Voi ce imi recomandati,estradiolul fiind marit, nu as vrea sa imi cumpar ceva care sa strice si mai rau. Precizez ca sunt din Oradea si probabil voi merge la un endocrinolog specializat pe ginecologie la Cluj in 2-3 saptamani pentru un examen amanuntit.
Sunt ingrozita de efectul care l-ar putea avea hormonii asupra mea.De aceea vreau sa ma vindec prin metode naturiste. Va rog ajutati-ma. Ce imi recomandati sa iau?
Va multumesc anticipat.

Buna Cristina,

Eu am fost diagnosticata cu ovare polichistice acum 5 ani de zile. Am luat o buna parte anticonceptionale care m-au ajuatat atat la cosuri dar si la o mentruatie la ceas. De un an de zile am hotatat sa nu mai iau AC iar vechia problema a revenit. In iulie m-am hotarat sa incep un tratament homeopat si drept urmare am fost la doctor. Dupa o luna si ceva de tratament observ ca ciclu meu menstruala s-a redus de la 36-38 de zile la 29...ceea ce este perfect. Tratamentul meu homeopat o sa dureze 3 luni iar dupa ce il termin planuiesc sa ma duc la ginecolog ca sa vad cu ochii mei daca ovarele mele sunt mai curate...sau daca nu.

Multa bafta

Mergi la inceput

Draga Persephonna, iau si eu in calcul anticonceptionalele, dar pentru ca eu am si dereglari hormonale nu stiu daca ar fi cea mai buna solutie pentru mine. Tocmai de aceea ma gandesc sa folosesc homeopatia sau metode naturiste fara efecte secundare.
Tu ce tratament homeopat iei? Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

fetelor help!!!, TSH-ul meu este 5,72(valori normale 0,27-4,2). Acum 6 luni aveam valori normale ale TSH-ului acum ...nu mai sunt.S-a mai cofruntat careva cu TSH marit? Banuiesc ca tiroida este si una din cauzele pt care nu raman insarcinata.Stiti cum se poate trata tiroida cu naturiste? Abia vineri ajung la dr. ginecolog care probabil ma va trimite la endocrinolog asa ca am nevoie de un sfat, de o parere de la voi.

ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png

Mergi la inceput

Ganesha, in cazul in care ai TSH-ul mai mare este posibil sa ai hipotiroidism, dar oricum cred ca ar trebui sa iti mai faci niste analize, mai exact T3 si T4.
Eu asa stiu ca in caz de hipertiroidism e mai greu sa ramai insarcinata.
Remedii naturiste ar fi: ceaiul de dragaica, mai exact gargara cu ceai de dragaica(sanziene), am inteles ca face minununi. TSH-ul tau nu este foarte mare si cred ca ar putea fi adus in limite normale relativ usor.
Ar mai fi un alt remediu, tratament cu alge marine care contin iod, dar astea ar trebui sa le iei numai dupa ce ai un diagnostic.
Restul analizelor ti-au iesit normal? T3 si T4 nu le-ai facut?
Cumpara neaparat ceai de dragaica,poate fetele mai au si alte recomamdari. Multa bafta!

Mergi la inceput