Naturiste si homeopate (36)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
Georgia, incep un capitol nou de la pagina 22 sa zicem. sau incep eu capitol nou la fel ca primul cum doriti.
georgia_c spune:
roxanaz,exact cum banuiam ... io zic sa incepi de la pagina 22..sa fim consecventi cu numarul de pagini ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sandaa spune:
Buna fetelor!
Georgia ma bucur ca te-am gasit aici.
Tinctura de lemn dulce e puternic estrogenica asa cum ti s-a mai spus nu ai voie. De celelalte eu zic ca sunt bune mai ales
vitex contine progesteron. Dar eu zic sa-ti faci analizele inainte de a lua medicamente ca sa nu fie influentate. Poti sa iei ceaiuri (cretisoara, napraznic). Eu mi-am dat doar cu parerea poate celelalte fete stiu mai bine si iti vor scrie.
As vrea sa te intreb de unde ai luat vitex? As vrea sa iau si eu.
Eu mi-am facut analizele si am descoperit ca am estrogenul mare si cred ca de asta am si fsh mare si am avut si dereglari hormonale. Am inceput sa iai ceai de napraznic, de cretisoara si muguri de zmeur.
Dupa ovulatie vreau sa iau si mastodynon. Luna aceasta nu am avut derelare hormonala si ma bucur. Sper sa imi revin si imi pare rau ca nu am facut mai repede analizele sa vad care-i cauza.
Va pup pe toate si asteptam vesti bune. Doamne ajuta!
sandaa spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Nu mai este nimeni pe aici? Asteptam sa ne mai scrieti. Va pup
deBilutza spune:
Cou-Cou? Nimeni pe-aici? Wowwww....toata lumea in concediu
...asteptam rezultate marete dupa vara asta fierbinte ![]()
Uhhh, eu o sa-mi iau de-abia in septembrie...
Pupici 
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sandaa Buna fetelor! Adimercedes ma bucur ca ne-ai scris. Sa te bucuri de fetita ta sa creasca mare si frumoasa. Dragele mele va rog care poate sa ma lamureasca si pe mine. Am citit ca vitex fruit este reglator hormonal. Creste progesteronul(asa am inteles). Dar daca estrogenul este mic este voie sa iei vitex sau nu? La mine cred ca este scazut si estrogenul si progesteronul deoarece am dereglari de ciclu. In august anul trecut mi-am facut analizele si erau bune, acum vreau sa mi se regleze ciclul ca sa-mi pot face analizele. Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit prea mult. Va pup pe toate. Doamne ajuta! |
Sandaa, multumesc mult
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
ganesha spune:
Fetelor ma bag si eu in clubul vostru, daca ma primiti.De 2 saptamani am inceput sa iau polen si laptisor de matca, si astept cu nerabdare bu si alte ceaiuri din romania, care o sa-mi soseasca pe la sfarsitul lunii.
Am inceput sa iau produsele apicole dupa ce m-am umflat bine de pastile(tratament dat de dr) si dupa ce am aflat ca am PCOS. Sunt optimista pt ca am citit ca la unele persoane chiar a facut minuni tratamentul cu produse apicole.Si vreau sa iau si maca de maine.sper ca o sa fie bine , oricum de pierdut nu am nimic
ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png
deBilutza spune:
Fetele, va-ntreb si pe voi, poate ati auzit si stiti de pe la altii, s-a operat cineva de varicocel la Szeged? dupa toate cate se-ntampla, nu mai vreau s-aud de spitalele din romania...
pupici
curea spune:
Buna Fetelor,
Va pot spune sincer ca la mine a functionat ceaiul de napraznic si cel de cretisoara, ma rog am urmat tratamentul lidiei dar doar pentru 3 zile caci apoi am mai baut ceai asa cand imi aduceam aminte. VA spun sincer chiar a mers din prima luna la mine...fara alte schimbari. Mi-am pastrat dieta, eu de 1 an incerc sa mananc sanatos, adica gatesc la abur sau la cuptor evit prajeli si am baut doar apa si ceai, fara sucuri. Sa zic ca la un evenimit am mai baut si un pahar de suc. Depinde f mult sa fiti relaxate, sa nu va ganditi... eu nu am mai facut nici un test de ovulatie si am prestat atunci cand am simtit. TRebuie sa va mentionez ca am avut dureri in zona ovarelor chiar in zilele 12 -13 ceea ce la mine nu era normal...avand C.R. de 35 de zile... Si m-am rugat la Bunul Dumnezeu din tot sufletul si cu inima deschisa. VA doresc dragelor mult nororc si succes. Sa va ajunte Bunul Dumnezeu sa se prinda samanta acolo unde trebuie
tamaryllis spune:
fetelor, intervin si eu aici in speranta ca ma veti ajuta.
mastodynon-ul pana la urma contine vitex care este progesteron la randul sau? sau m-am incurcat eu in detalii? 
problema e ca eu iau mastodynon pentru un nodul la san si ma gandesc ca daca e adevarat ce am scris mai sus, atunci progesteronul poate inhiba ovulatia...
deci cum e pana la urma?