Naturiste si homeopate (36)
Raspunsuri - Pagina 17
zmeura spune:
nu tine nici una dintre voi tratamentul naturist al liviei?
mi-as fi dorit sa aflu ce simptome aveti,sau ce rezultate ati simtit?
eu i-l tin de trei sapt(fara tinctura de telina si marar)si sunt in asteptare cm sau poate ca nu...eu sper
va pup
alina06st spune:
Eu tin un tratament naturist inspirat din cel al Liviei, dr mai simplificat pt ca nu ma impac cu atatea pastile, plus ca n-am nici foarte mult timp la dispozitie sa prepar pulberi si alte cele. Eu iau tincturi, 3 (arin alb, zmeur si coacaz), ceai de galbenel, cretisoara si coada soricelului, cam 1 l pe zi, acid folic, evening primerose, 10 zile in timpul ciclului iau calciu cu d3 si vitamina A cu d2 (sper ca nu am incurcat D-urile). Pt ca fac tratamentul cu tincturi de 3 luni si e indicata o pauza, o sa-l intrerup peste cateva zile cand mi se termina sticlutele. De asemenea a fost ultima luna cand am luat Ca, pt ca mi-a zis medicul ca n-are rost sa mai iau ca din iunie incolo nu se mai asimileaza in corp. Asa ca pe acestea le voi inlocui cu Cat's Clow si Vitex. In plus, de azi am inceput sa beau si ceai de napraznic si de cateva zile iau si laptisor de matca. A, si am uitat sa zic si ca iau o lingurita de polen dimineata. Cam astea ar fi. Sunt dupa cum ziceam inspirate din tratamentul Liviei, dar adaptate cum am considerat eu, in functie de organismul meu. In plus nu mai mananc paine si dulciuri (decat rar), mananc doar carne de pui si peste si f multe legume, fructe, salate zilnic. Ma simt f bune. Se fac aproape 3 luni si mi-am rezolvat problemele cu insomniile (dorm mult mai bnine decat in ultimii 3, 4 ani), problemele cu balonarea (nu mi se mai intampla aproape deloc).Cred ca organismul meu s-a detoxifiat putin. E clar ca regimurile naturiste isi fac efectul in timp. Eu acum am inceput sa ma simt f bine, cam la 2 luni dupa ce l-am inceput. 2 luni si ceva. Din pacate bb n-am incercat, ca sotul meu e plecat din tara. Vine pe 16 iunie, dar am zis ca pana atunci sa imi pregatesc eu organismul. De fapt noi am incercat vreo un an jumate si nimic. Abia insa din ianuarie am inceput sa merg la medic sa vedem ce si cum. Si cum mi-a zis ca totul pare ok, am hotarat sa incerc si naturistele. Eu am o mare incredere in ele, n-as putea spune de ce... asa pur si simplu.
littlegirl spune:
fabiana, imi poti spune te rog ce tratament naturist sau ne-naturist a urmat sotul tau pentru oligoastenospoermie>
si noi ne confruntam cu aceeasi problema din ianuarie
eu mi-am reglat ciclul cu tinctura de zmeur; atat; am luat doar 1 luna; o prietena din SUA avea dureri groaznice, odata a si lesinat si i-am trimis si ei aceasta tinctura, o ia de 2 luni deja si durerile au devenit suportabile acum...
sissica spune:
dragele mele,
as dori sa incerc si eu un tratament naturist pentru trompe infundate, daca exista,
vreau si eu un