Naturiste si homeopate (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmeura spune:

buna fetelor!eu ma numesc zmeura am 29 de ani si de 2 ani incerc sa raman insarcinata.
eu am ovare micropolichistice,ovulatie am, am fost si la monitorizari,sotul meu are astenospermie.
as dori sa urmez tratamentul liviei.a mai ramas cineva insarcinata in urma acestui tratament?mentionez ca iau deja de o sapt si ma simt f bine.
as vrea sa va intreb ce mai stiti de livia?ea mai raspunde la intrebari pe acest site?
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Zmeura la ovare micropolichistice nu prea e indicata tinctura de marar, te poti trezi cu multe chisturi. Mai indicat ti-ar fi un tratam cu Vitex Fruit sau extract de zmeur . Pt sotul tau 6 capsule/zi de napraznic, omega 3 cu acid folic de la Dopell Hertz 3/zi si Multi maca de la FLP 3/zi.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

multumesc frumos de sfat miki.
sotului meu ii dau sa bea ceai de napraznic preparat special.doctorita i-a dat un medicament masculion si branca ursului tinctura.eu o sa renunt la tinctura de marar.multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Zmeura, eu zic sa-i scoti sotului Branca Ursului, au fost barbati care au avut rez dezastruase dupa ea. De cat timp ia? Povestea o fata ca i-a dat sotului BU ca sa ia si el ceva, nu numai ea si dupa cateva luni cand a facut spermograma era dezastru. BU afecteaza prostata la unii barbati. Da-i ce am zis eu pt ca ac tratam nu are deloc efecte negative.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

buna miki.poti sa-mi spui daca multi maca si vitex fruit le gasesc la plafar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

draga zmeura,

sotul meu in ianuarie avea oligoastenospermie sevara, cu 2,4 mil spermatozoizi cu mobilitate de 40%, adica si putini si lenesi; a urmat un tratament cu produse apicole, dupa reteta lui Andritoiu, de 3 luni si acum la spermograma i-au iesit 10 mil spermatozoizi cu mobilitate 85%; nr nu e suficient pt o sarcina, dar continua.

Tratamentul lui costa din:
dimineata pe stomacul gol: 2mg laptisor de matca, sublingual; dupa 20 min 1 lingura de polen, apoi mananca si dupa mancare ia 1 lingura d emiere cu apilarnil

seara la fel, dar in loc de laptisor ia 1 lingurita de branca ursului

ziua bea 1/2 l de apa cu 1 linguta otet de mere si 1 lingura miere

asa cum mi-a explicat si andritoiu, leneveala gigeilor vine de la lipsa fructozei din organism, fructoza care se gaseste din belgus in acest tratament

nu vorbesc din auzite, ci din experienta mea directa

iar pt ovare micropolichistice...eu iti recomand tot tinctura de zmeur si polen si miere si suplimente de calciu; andritoiu a observat ca la femei chisturile si fribroamele se fac in general pe un fundal de carenta de calciu

numai bine!

Little Girl

Mergi la inceput

multumesc little girl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saeedelena spune:

eu am ramas folosind branca ursului si sexla greu!acum sunt insarcinata in 20 saptamani!succes fetelor si sper sa tarai piciorul

Mergi la inceput

buna fetelo!
pe mine m-a trimis doctorita ginecolog sa fac o verificare a trompelor histerosonografia.trebuie sa vedem care e cauza de nu raman insarcinata.
eu in prezent urmez tratamentul liviei,pe care l-am simplificat,de 2 sapt.
sincer,eu am multa incredere in ceaiuri si tratamente naturiste si cred ca i-l voi urma inca o luna si apoi ma duc iar la doctor.
voi ce parere aveti?poate un tratament naturist sa mareasca permeabilitatea trompelor?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Desi nu am mai vizitat acest subiect de fooaartee mult timp, numele meu inca se mai afla pe lista fetelor 'naturale'

Am intrat sa va spun ca visul nostru a devenit realitate pe 17 februarie, ora 3.46 am, prin nasterea lui David, cel mai frumos copil din lume sau cum spune sora-mea, cel mai iubit dintre pamanteni!
Am ramas insarcinata in urma unui tratament FIV, a carui reusita, zic eu, a depins si de cele 11 sedinte de acupunctura si de pastilutele pe baza de plante recomandate de chinezoaica cu care am facut sedintele.
Nimic nu e mai frumos pe lume decat zambetul copilului tau. Din momentul in care mi-am tinut puiutul in brate am uitat esecurile si nefericirea celor 3 ani de asteptare.

Va doresc din toata inima si din tot sufletul sa vi se realizeze dorinta de a avea un copil cat mai repede cu putinta. Doamne ajuta.

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput