Naturiste si homeopate (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna fetelor, am mai intrat si eu de cateva ori la naturiste si nu sunt foarte lamurita de ceea ce trebuie sa se ia si cand. de aceea din initiativa proprie si ce am mai vazut la fete, iau gemoderivat de coacaz negru, tinctura de branca ursului, si ceai de coacaz negru in zilele 1-12 ale cm. si gemoderivat de zmeur, si ceai de mladite de zmeur in zilele 14-29. din z. 16 iau si duphaston.
am facut cateva luni stimulare cu clomifen si nu am raspuns deloc bine, s-a subtiat foarte tare uterul si nici foliculii nu au crescut. dupa ce am luat tincturile acestea, s-a imbunatatit mult, teoretic sunt conditii dar rezultatul nu apare. luna aceasta am luat si royal jelly si l'arginina in prima parte a cm. acum astept sa vad rezultatele.
in rest nu am simtit nimic deosebit cat am luat naturistele.
littlegirl, eu stiam ca durerile la cm. sunt date in cele mai multe cazuri de endometrioza, prietena ta vrea sa faca copil, sau doar sa scape de durere? daca vrea copil poate e mai bine sa faca si laparoscopie sa nu aiba endometrioza. cu ea greu sau deloc se ramane insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Fabiana ,semenaxul se gaseste si in farmacii sau numai prin distribuitori si cit costa, sotul are azoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daisymaria spune:

Eu l-am vazut pe naturaplant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

[si eu aveam cicluri de peste 35 de zile, foarte neregulate, uneori de 60 de zile... m-am reglat f rapid cu remediul homeopat Graphites in dilutie de 30, o doza pe saptamana. acum sunt la 27-28 de zile.
bineinteles, fiind remediu homeopat, s-ar putea sa nu te ajute tot acest remediu. te poate orienta insa o cautare pe google, vezi daca te incadrezi la caracteristici.
cel mai bine insa ar fi un consult de specialitate homeopat, e fara efecte adverse, fara hormoni, si cu efect aproape sigur.

multa sanatate iti doresc

DaviDependenta

Mergi la inceput

Multumesc mult.

Mergi la inceput

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

dupa 10 ani de incercari...am ramas insarcinata si acum, fetita are 4 luni....
am luat: foliculum (homeopat),
female hormonblend (naturist, se gaseste in farmacii !!!)
ginseng
si am facut HSG - desfundare trompe (dor tare daca sunt infundate, daca nu nu dor, se pot face si cu anestezie, eu am facut fara, am avut o trompa buna si una infundata)
aveam 33 de ani
imediat am ramas insarcinata

http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Claudia ,sa-ti traiasca fetita ca tare-i frumoasa ,e minunea voastra de la DD data ,decit tu ai avut prob? si pt fetita un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryta spune:

Salutare tuturor!
Fetelor care ati urmat tratament cu tinctura branca ursului ati luat si napraznic?
Eu as vrea sa iau pastile de napraznic si tinctura de branca ursului.Se poate?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Sotul meu avea oligoastenospermie cu 5 mil/ml, mobilitate A+B 15%, forme normale 68%. A urmat trei luni tratamentul Liviei si am ramas insarcinata. In acelasi timp am luat si eu branca ursului, spirulina, vitamina C si E (10 zile) si ceai de napraznic. Eu cred ca acest tratament a fost eficient pentru ca incercam de un an sa avem un copil si nu reuseam. Din pacate la 3 luni am pierdut sarcina. Acum am reluat amandoi tratamentele iar peste trei luni cand avem ''liber'' de la doctor incercam din nou. Am mare incredere in aceste tratamente, sper sa-si dovedeasca inca o data eficienta !

Mergi la inceput