Aspirante optimiste > 20 (333)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

quote:
citat din mesajul lui Papushiyka

Rallu, eu stiam ca zmeurul si BU se iau in funcite de perioada ciclului, nu toata luna.Homeopate am tot luat si eu,dar hormoni, o sa-mi intreb medicul homeopat cum e cu plantele astea.Eu deocamdata m-am apucat de facut tratament cu niste super-produse naturiste.O cunostiinta de-a mea care n-a reusit sa ramana insarcinata in 4 ani de tratamente, dupa 3 luni cu aceste produse, a ramas insarcinata(in conditiile in care inainte, fara tratamaent alopat nu avea menstruatie).Eu am menstratie regulata, asa ca astept minuni

in curand o fericita

Ce fel de produse?Cum se numesc?

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Rallu la ce doctorita mergi tu la Giulesti?Vreau sa merg si eu la giulesti si inca nu mi-am gasit o doctorita buna.

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Dupa o zi neagra,o seara neagra fiindca cu 3 zile mai devreme declar Z1...
Va multumesc celor care ati sperat alaturi de mine si-mi pare rau ca nu a fost sa fie.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Anidaz, sunt alaturi de tine...Stiu ce dezamagire este sa vezi rusii inca o data...Dar tu esti o optimista, si cu siguranta Dumnezeu te va binecuvanta cu un copilas cat de curand!Te imbratisez cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Claudela .Acum merg in pat ca azi nu ma simt optimista deloc,dar imi revin eu doar ma stiti.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anidaz

Claudela .Acum merg in pat ca azi nu ma simt optimista deloc,dar imi revin eu doar ma stiti.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Nu ai voie nici o secunda sa-ti pierzi increderea!Te rog, capul sus si multa credinta!
Odihna placuta iti doresc!Incearca sa te detasezi de gandurile negre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papushiyka spune:

Forever Living Products, produse naturiste pe baza de aloe.Acestea ar trebui sa regleze organismul, iar singura problema care ar mai ramane sunt trompele, care sper sa nu fie infundate.Am cea mai mare incredere in ele, n-as avea daca nu i-as stiii minunatia de fetita, prietenei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Neata fetele!In dimineata asta sunt eu la aparate .Cafeluta,laptic,ceai,cine mai doreste ,cine mai pofteste? .Fetele sunteti in vacanta?Eu plec luni si cand ma intorc vreau sa vad mai multi bebici.Va pup si spor la bebelusi!

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,

Eu ... nitzica cafea, te rog :).

La Giulesti ma duc la Dr. Ranga Mirela. Acum nu stiu daca o fi buna sau nu dar mie mi-a fost recomandata din vreo 2 surse separate si cand am fost la dansa mi-a inspirat incredere.

Cat despre medicamentele naturiste, aveam un prospect dupa care am inceput sa le iau: diferite boli, diferite recomandari, prospect dat de o doctorita ginecoloaga unei prietene care avea fribrom uterin.
Ea lua alt tratament ...dar acolo erau enumerate mai multe boli printre care am gasit si ovarele polichistice asa ca m-am hotarat sa incerc si eu.

Off...stiti proverbul ala cu boalele si curul babei?
Cand sa ma bucur si eu ca am terminat in sfarsit polidinele si pastilute mai am doar 2....mi s-a umflat un deget de la picior.
Nu ma doare prea rau dar beleaua e ca nu ma mai pot incalta decat intr-o singura pereche de slapi iar diseara am o petrecere la care eu sunt gazda.
O sa fiu tare simpatica imbracata la tol festiv si in slapi :(

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

si eu fac tratament cu produse de la FLP si deja simt efecte fr bune si schimbari in organismul meu....ai disparut migrenele si balonarea si multe altele....
va recomand sa faceti in curs de 3 luni sa vedeti ce bine face.
papushika daca nu te deranjezi care e shema ta de tratament, te intreb deoarece eu combin doua pu mai multe afectiuni...care a fost tratamentul prietenei tale care e acum insarcinata!
mersi

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput