Aspirante optimiste > 20 (333)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Oana buna rau cafeaua mai ales dupa o noapte agitata
Pusi condoleante
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
iulia_30 spune:
Oana multumim pentru cafea.NU ai ce rusine sa-ti speli.Se intampla.Stai calma ca avem ce invata una de la alta.Nu iti face probleme inutil.Suntem aici ca sa ne sustinem una pe alta.Capul sus si mergem inainte!

iulia
Rallu spune:
Buna fetele,
Eu sunt cam noua pe aici dar ma gandea poate pa primit in grupul vostru.
Sa va spun cateva lucruri despre mine: 29 ani si ovare polichistice (evidentiate ecografic dar fara alte modificari...deci sindrom).
De prin iarna am renuntat sa ne protejam si nu s-a intamplat nimic asa ca am facut cateva teste de control.
El e ok...eu insa...ba nu ovulez, ba nu vine ciclul, ba vine mai repede decat trebuia si nu apuca mucoasa sa se formeze...etc.
In final s-a ajuns bineinteles la tratament: atat alopat cat si homeopat.
In prezent sunt pe stimulare ovariana (Ova-Mit), polidine (vai de curuletu meu ca mi-au facut un flegmon) si pe extract de zmeur, de coacaz negru si branca ursului.
Aaaa...sa nu uit si vitamine la greu.
Toate se fac cu monitorizare de ovulatie atat prin teste cat si ecografic (marti trebuie sa ma duc la ecografie sa vad ce s-a intamplat).
As fi vrut si eu sa va intreb (cele care ati facut stimulare) daca e normal sa ma simt asa: ma simt balonata (umflata e mai bine spus), mai am intepaturi vagi cand intr-un ovar cand in altul si sunt mult mai nervoasa ca de obicei. De ziua mea am reusit sa ma pun pe plans total aiurea.
Atat pentru moment...astept cu nerabdare rezultatele tratamentului (care or fi ele).
Nu cred sa se intample nimic de la prima stimulare dar oricum de abia astept sa ajung marti la spital sa vedem.
Raluca
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Papushiyka spune:
Rallu, te inteleg perfect cu polidinele.Eu am facut 1 luna, dar trebuie s-o iau iarasi de la capat de ciclul urmator.Tu cate faci?Eu am anexita si n-au avut niciun efect la mine, ma doare in continuare burta, stau cu frica sa nu mi se infunde trompele de la anexita asta de care nu mai scap
.Luna asta am ovulat si eu, dupa luni de zile in care n-am ovulat.Vitamine iau si eu.Din cate am auzit eu, sunt multe fete care se simt umflate si balonate de la tratamentele pt ovulatie. Si eu mai stau pana in toamna, si daca nu, trec pe monitorizari mai atente si poate tratament, ca nu stau dupa ovarele mele
, care ovuleaza de 2 ori pe an.
Edit: Tu unde faci monitorizarile?Poate imi recomanzi si mie un medic bun.
Rallu spune:
10 fiole am de facut (1 cutie) dar facand cate 2 o data ies numai 5 injectii.
Din pacate la a 3-a am facut flegmon si acum mi-e frica sa mai fac ultima doza ca si asa ma doare popoul destul de rau.
Ovulatie o monitorizez atat cu teste de urina cat si cu teste de saliva (sunt mai Toma necrediciosu si vreau sa verific de 2 ori) si prin eco intravaginala la Spitalul Giulesti sau la cabinet particular (depinde unde o prind pe doamna doctor in ziua Z).
Trompele mele sunt destul de bune: una total permeabila si una partial asta la HSG. Am facut si perfuzii cu penicilina si hidrocortizon si a reiesit permeabilitate buna (adica au intrat nu stiu cati ml la presiune si in timp standard).
Acum sunt destul de maraita pentru ca ma simt nasol.
Nu rau...dar nici bine. Parca m-a umflat cineva cu pompa (desi cantarul nu arata nimic), sanii sunt mai mari, la fel si burtica. Ma tot inteapa ba pe stanga, ba pe dreapta, ba pe mijloc desi nu rau dar suficient cat sa ma marai.
Si mai sunt si cu mustarul sarit tot timpul.
Desi imi propun sa nu ma enervez, imediat sar scantei si apoi pana la lacrimi mai e un pas.
Ce sa spun...practic nu ma doare nimic rau (in afara de flegmonul cu pricina) dar nici bine nu ma simt.
Ciudat rau.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Papushiyka spune:
Rallu, poate esti gravi
.Si eu tot 10, cate 2 deodata fac.Inainte de Ova-mit ovulai?Laparo sau hsg nu am facut pana acum, dar daca pana in toamna nu raman, incerc orice.Zmeurul in ce zile il iei? Incearca sa schimbi asistenta care iti face.Si pe mine la inceput m-a "bubuit" una, dar apoi am schimbat-o si n-au mai fost probleme.
Rallu spune:
Ma indoiesc ca as putea sa fi ramas.
De fapt...nu stiu de ce...dar sunt aproape sigura ca nu...cred ca trebuie sa fac ceva cu pesimismul asta.
Eu pun totul pe seama pacatosilor de hormoni pompati in mine. Nici AC nu suportam eu prea bine.
Homeopatele le iau cam asa: dimineata coacaz, la pranz si seara zmeur si de 3/zi branca ursului.
Pastilute de stimulare mai trebuie sa iau pana duminica si cica marti ar fi apogeul ovulatiei (cel putin asa a zis doctorita) dar testele mele arata ca si ieri s-ar fi putut intampla ceva.
Cum e posibila si ovulatie multipla...nu e exclusa nici o varianta.
Cel mai sigur o sa vedem marti la control.
claudela spune:
Va pupacesc si eu!
Slaba miscare astazi...Cred ca e efectul weekend-ului...mai putine fete pe forum...
Rallu, bun venit la
!Nu stiu ce sa spun cu tratamentele pe care le urmezi, dar din cele ce ne spui minunea se poate produce oricand...Important sa fii pozitiva si increzatoare!Lasa pesimismul deoparte!![]()
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Papushiyka spune:
Rallu, eu stiam ca zmeurul si BU se iau in funcite de perioada ciclului, nu toata luna.Homeopate am tot luat si eu,dar hormoni, o sa-mi intreb medicul homeopat cum e cu plantele astea.Eu deocamdata m-am apucat de facut tratament cu niste super-produse naturiste.O cunostiinta de-a mea care n-a reusit sa ramana insarcinata in 4 ani de tratamente, dupa 3 luni cu aceste produse, a ramas insarcinata(in conditiile in care inainte, fara tratamaent alopat nu avea menstruatie).Eu am menstratie regulata, asa ca astept minuni