Aspirante optimiste > 20 (333)
Raspunsuri - Pagina 10
kitzy spune:
Anidaz Dumnezeu s-o odihneasca in pace....asa e cu viata asta, nici nu stii cand ti se taie firul....imi pare rau.....
Hopla nu stiu sa fi vazut, am pus intaritor de frisca, poate trebuia sa pun 4 plicuri, oi vedea eu cand o s-o tai, da cred ca e ratata, macar la gust sa fie buna.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
E delicioasa,sper sa-ti placa,
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
pusichet spune:
salut
Anidaz imi pare rau Dumnezeu sa o odihneasca in pace
si eu sint trista azi a murit bunica mea de pe mama.
sint tristuta dar trec eu si peste asta, am trecut peste moartea tatalui meu, o sa trec si acum.
pupici
aa, si durerile mele sint groaznice , nu am mai avut asa de mult timp, desi ciclul e pe sfirsite
http://tt.lilypie.com/GhSYp3.png
anidaz spune:
Pagurschimag si Ank24,
LA MULTI ANI!Multa fericire si bucurie sa va umple viata,norii sa va ocoleasca ,soarele sa va straluceasca!Sa fiti sanatoase!
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Pusichet,condoleante!Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe bunica ta.
Va multumesc si eu voua pentru cuvintele de compasiune.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
pusichet spune:
multumesc Anidaz imi face bine cind ma mai sustine si altcineva.
au venit rushii la tine?
http://tt.lilypie.com/GhSYp3.png
iulia_30 spune:
Buna sera fetele!Nu mai este nimeni pe aici?Imi pare tare rau Oana pentru tine,acum invatam si noi.Andiz ce smantana este cea pe care o folosesti tu?Eu nu am auzit de marca asta.Pupici fetele si spor la bebici

iulia
claudela spune:
Buna seara, dragele mele!Nu am reusit sa intru de cateva zile, am profitat de ultimele zile de concediu la maxim...Oricum, vroiam sa multumesc fetelor pentru urarile facute de ziua mea!
Va imbratisez pe toate cu mult drag si urez sanatate si fericire maxima tuturor!
Oana, cuvintele sunt de prisos...Eu sunt alaturi de tine si ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bine si sa ne binecuvanteze cu pruncuti cat de curand!Si nu uita...speranta chiar moare ultima...Te sarut, drga mea!
Pupicei la toate fetele optimiste!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Papushiyka spune:
Buna fetelor!Voi la ce ora faceti testele de ovulatie? Mie azi la ora 13 mi-a iesit test ff slab colorat, iar acum la ora 22 am facut altul si mi-a iesit clar pozitiv
Edit: luna asta am ovulatie dupa luni de zile in care n-am ovulat, dar mucus cervical tot nu am.Adica e o secretie, dar e mult mai apoasa decat albusul care il aveam de obicei.Conteaza asta in momentul conceperii??Ma gandesc ca degeaba am in sfarsit ovulatie, daca spermatozoizii n-au mediu prielnic de parcurgere.
oanaiacovita spune:
Neata fetili!
Dau eu
in dimineata asta sa-mi mai spal rushinea fata de voi.
Va multumesc pentru cuvintele frumoase si va pup pe toate.

Oana
Luna asta vin 

noi2
Speranta moare ultima...