Aspirante optimiste > 20 (333)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata!Multumim de cafeluta,
Bine ati venit fetelor in clubul nostru,

Da chiar ca as incerca si eu de acum doar tratamente naturiste,si daca zici Marryan ca ai scapat de balonare,atunci asta este ceea ce ma deranjeaza foarte tare,abdomenul meu imens,tot timpul umflat.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

ainidaz iubita iti spun sincer ca shimbari sunt foarte mari in organism, mie mi-a luat un an sa ma hotarasc sa le cumpar am studiat mult despre ele, am citit pe forumuri pareri pro si contra si dupa multe multe altele si finuta care au botezat-o parintii sa casatorit doi ani in urma, a ramas insarcinata si a pierdut copilul la citeva luni...ca urmare trebuia sa i scoata un rinichi si nu mai avea sanse sa faca copii de lok...dupa ce a auzit despre aceste produse 3 luni a luat a ramas insarcinta si acum in august isi asteapta fetita sa vina pe lume.....sa tinut de mine luni in sir sa ma convinga sa le iau si tocmai anul acesta la sf de iunie le am primit din bucuresti tot tratamentul e fr scump dar se merita decit sa faci operatii de tot felul...mai bine folosesti plantele create de Dumnezeu pe pamint pu oameni!
Imi pare rau ca nu afost sa fie nici luna asta, insa nu te descuraja, fii optimista si sunt sigura ca iti vei tine ingerasul in brate in 2009! Doamne Ajuta!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Care sunt exact produsele si cam cat costa,ca eu nu am gasit nimic concret pentru infertilitate?

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

anidaz, eu am citit povetea ta pe sarite, dar ceea ce am inteles, dupa 2-3 teste slab pozitive ti-au venit rusii, spune mi te rog, cum este sangerarea? mai abundenta? la cate zile de la um a venit? asa am patit si eu luna trecuta, 3 teste slab pozitive, la eco se vedea ceva in uter dar deja aveam sangerare, si dr a zis ca probabil a fost probabil nu sarcina si s-a oprit......daca nu as fi facut eco in z40, as fi zis ca mi-a intarziat ciclul, dar cu testele slab poztive nu e de glumit, posibil sa fi suferit si tu un avort menstrual si e important sa sti asta......

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Iubitatiana,nu cred ca a fost nici un avort menstrual fiindca sangerarea e rosu curat,deschis ,fara dureri si a venit la 27 de zile de la ultimul cm.De obicei vine la 30 de zile,adica in a 31 fix,apar.De data asta si e prima data, a venit mai repede ,dar nu am simtit deloc ca vine.Si nu e abundenta dimpotriva.Eu in a doua zi la ora asta era schimbat de vreo trei ori,dar acum din motive de igiena l-am schimbat de doua ,nicidecum ca ar fi fost necesar.
Oricum dupa ce se termina trebuie sa merg la control pentru chistul ala sau ce-o fi .

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Fetelor pe unde umblati,ca nu e activitate deloc pe-aici?

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Anidaz imi pare rau ca au venit uratii la tine , poate luna viitoare va fi cu mai mult noroc si va veni bebe

Astept si eu in 3-4 zile sa vina uratii

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

azi am de mers la o nunta...si nu prea am chef...si e si o vreme naspa

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

anidaz, cum se ecplica atunci testele slab poztive? as vrea si eu sa cred ca luna trecuta nu a fost avort menstrual...dar aveam testele ca si ale tale, slab poztive, dar au fost 3 la numar, marci diferite

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hello!!!!
Eu am o fata tare cuminte, cred ca vremea asta e de vina, acuma doarme dincolo in camera cu taticul
Parca pe zi ce trece e mai cuminte, doar suntem mari, avem 3 luni
Ieri m-a lasat sa fac curatenie in toata casa, m-am si mirat ca de cele mai multe ori nu puteam s-o las singura fara sa planga.
Chiar ma gandeam azi ca oare cum am putut pana acuma sa traiesc fara ea...pe zi ce trece tot vad ca face cate un lucru nou.
Voi cum sunteti?
Onutzule cum mai esti?
Am vazut ceva nume noi pe aici, felicitari fetelor care sunteti mai nou venite, sedere scurta de tot pe aici va doresc!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput