Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 20
devoska spune:

pentru toata lumea. Cam tarziu azi... dar oricum vad ca nu ati aparut. Andrushka, la servici? Cand te intorci gasesti aici cafea calda. Mishule, ce faci, cum ati sarbatorit ieri? 
andruskandu spune:

URAAA! A aparut o campineanca... in sfarsit...
Mishu, n-am plecat la munca... diseara plec, si vin poimaine. Cafeaua e binevenita!L-am dus pe Andrei la cresa, si-am bantuit un pic prin oras, am facut piata, si-acum m-am pus pe gatit.
N-am dat bir cu fugitii
, dar n-a prea vrut sa mearga ieri calc., mi se tot inchidea. Mai mult am citit...

LA MULTI ANI sotiorului tau! Sa dea DD sa vi se indeplineasca cele mai fierbinti dorinte!
Devoska, ce mai face Sara?
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Ioana, ma bucur ca ai aparut! Ce face David? Are cam 9 luni, nu? Toata casa e a lui, de-a busilea, cred...
Andrei merge la cresa de pe bulevard, pe langa un fost garaj. Ii place, in general e cumintel, intelegator. As vrea mult sa ne cunoastem... poate sambata, duminica, caci atunci e si Andrei acasa pe lumina. Seara il iau pe la 5 de la cresa si deja e intuneric... repede acasa, ca e frig...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
numeioana spune:
Andreea, David a facut ieri 9 luni si eu am facut tot ieri 27.
Da, are o viteza la mers de-a busilea si la urcat peste tot, la tras de mese si alergat dupa mingiute...
Eu as vrea sa ne vedem, dar in week-end nu suntem niciodata acasa, plecam la parinti, la curte, la tara. Daca stam intr-o zi acasica te anunt sa ne vedem.
Te intrebam de cresa... din cate inteleg e cea de pe Plevnei, langa Gradinita 1. Eu sunt educatoare la o gradinita particulara care e dupa colt. Iar nasa mea e directoare la cresa unde-l duci pe Andreiul tau.
Pupici!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
misha71 spune:
mama, mama ce de pile! ![]()
Mai devoska, ne mutam cu cafeaua sau ma zabovim nitel? ![]()
Andreiut nazdravanut!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
stiu si eu mai misha...
si eu m-am gandit la acelasi lucru!
cred ca o sa-mi iau cafeaua si o sa incep sa o urmaresc pe pardes pe DC
! ca sa-mi treaca de singuratate si sa-mi inec amarul! 
misha71 spune:
Io acu' plesnesc votantii aia cu simt civic ![]()
Ca-mi dadu o votanta o dedicatie......mama, mama ....dar pentru absenti, cica! ![]()
Andrushko, iar ne lasi sa vorbim singurele? Hai ca mi-a plesnit tranzistoru' de le TV si mi s-a uscat gitu'. O mai fi vreun chef pe undeva? ![]()
fetele si bebeii!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
devoska spune:
andrushka se pare ca e la servici! misha, am vazut si eu faza cu dedicatia, dar mi-e prea lene si sictir sa ma bag - dar te citesc. Nici eu nu am fost sa votez... Sa ma duc sa constat ca nu pot vota ca nu stiu ce acte mi-ar trebui sau eu stiu ce alte tampenii? In schimb am aflat ca si la ambasada si la consulat au fost spectacole de 1 decembrie. Nu am fost nici la astea, desi era un moment bun de cunoscut romanii de pe aici. 
misha71 spune:
Pai si eu tot de asta n-am fost. Am viza de flotant. Habar n-am cine erau aia de pe listele de aici. Si in plus aveam fo 20 km pina la sectia de votare, asa ca...pardon, ca-i benzina scumpa!
BAZAR PENTRU SONIA
andruskandu spune:
Ati fugiiiit?
Unde-i
?
Lasati-o pe pardes in pace... si veniti aicea la cafea.... nu va mutati, pliiiiz!
C-am venit de ia (la) munca!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui