Campina la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
NU's la chef, numai ca am ramas fara net
.
Andreea si Andreiut nazdravanut pentru ziua de miine! Sa fiti sanatosi si sa va impliniti si cele mai trasnite vise!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
La multi ani fericiti, Andreilor! Multa sanatate si noroc cu carul! Petrecere frumoasa! Sa aveti o zi superba!

andruskandu spune:
Multumim amandoi!
Andrei e un dulce si a primit cateva jucarii super.
De la mine a primit un elicopteras cu baterii, care scoate sunete specifice, si il plimba toata ziua prin aer. 
Mishu, Devoska!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Ne-am petrecut ziua onomastica singuri... Taty a fost plecat cu treburi de-ale lui, nici acuma n-a venit.
Trist, dar n-am avut pe cine invita... si tare mi-ar fi placut sa aiba Andrei cu cine se juca, iar eu cu cine bea o
si schimba o vorba, primi o imbratisare...
CAMPINENCELOR MAMICI... UNDE SUNTETI?
Cateodata simt ca o iau razna, ca iar imi vine sa plang... sunt atat de singura... si nu-s facuta sa fiu singura!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
Of, mai Andreea, de-as putea, m-as teleporta pina la tine, dar din nefericire nu sintem in Star Trek. Si eu aici ma simt al naibii de singura. Tu macar il ai pe Andrei, dar eu...
Nu am cu cine vorbi, ca in ultimul timp au plecat extrem de multi din zona asta si am ramas 3 tzintzari in 100 de apartamente, iar cea mai apropiata localitate e la 15 km. Macar tu mai poti iesi in oras sa vezi si alte fetze, da' mie mi s-a luat de astea si macar de-as avea pe cineva prin jur cu care sa mai schimb o vorba mai de Doamne ajuta, nu numai de barbat, copil, mincare si birfa, ca de astea sint satula.
Dar macar am DC-ul si va am pe voi, ca zau daca as sti ce as fi facut daca nu erati voi.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
devoska spune:

Cafeaua e gata!!!! Mishaaaaaaaaaa mai dormi
? Vezi ca iar te penalizeaza sefu'! Andrushka, l-ai dus pe Andrei la cresa? Imi pare tare rau ca va simtiti singure! Vorba lui misha, daca am fi in Star Trek... as fi cu voi
. Si eu sunt singura, numai ca nu am probleme cu asta, din fericire pentru mine. Voi imi sunteti suficiente
. Aseara am avut un coleg de-al sotului in vizita (prima vizita pe care am primit-o din mai pana acum
). Prietena tipului era uimita ca nu sufar de singuratate. Trece si perioada asta mai nasoala. Si parca vad ca ma uitati prin "Campina" si nu mai dati pe aici si voi face cafeaua degeaba...

Sa aveti o zi buna, o saptamana frumoasa si o luna decembrie superba! 
misha71 spune:
cum sa dorm, bre in asa o zi de sarbatoare? Sint in chefuri (din nou!
)
Sar'na de cafelutza, buna, buna, ca de obicei!
BAZAR PENTRU SONIA
devoska spune:
Misha
, La multi ani! Sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna. Toate dorintele sa se indeplineasca! Faci ce faci si tot intr-un chef o tii! Distractie placuta! 
numeioana spune:
Andreea, iarta-ma ca nu ti-am mai scris... O vreme n-am mai avut chef de forum, mi se luase, dar am intrat acum si sper sa mai vorbim si noi. Poate ne vedem intr-o zi cu soare afara
. La ce cresa este Andrei?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
misha71 spune:
Multumesc devoska! Pai ma fofilez si io, cum altfel sa ma mai lipesc de'un chef, doua...![]()
Andreiutzooooo ai dat bir cu fugitii??
Ioana 
BAZAR PENTRU SONIA