Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

crisarhmultumim mult!!, avem 11 sapt si 3-4 zile.
Ai aflat de la Iosup sau de la Tutu ce a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ubi...ma bucur ca esti bine, tot asa sa fie de acum incolo
Feli...pai cred ca planuri de genul acesta tre sa ne facem ca sa ne mai relaxam un pic cu fufu, e doar o chestiune de timp

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ubi, deja esti in 11s, Doamne ce mai trece timpul...

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

MERCI GEANINA, SPER SA NU AM NICI O PROBLEMA.Ubi cresteti cresteti. Mie mi-a zis o doctora ca s-ar putea sa fie fetita, dar nu era sigura. Dupa 2 saotamani mi-a zis Iosup ca-i baiat, am fost asa fericita. La avort, am vrut sa ma uit sa vad ce este, nu m-au lasat asa ca am intrebat, mi-au zis ca era baiat. Offf. O sa vina dinou un baietel si apoi o fetita si la noi.La 17 saptamani mi-a zis Iosup sigur.Cam pe la 14-15 saptamani incepuse sa imi treaca greturile si somnul si sa mai imi revin la normal. Asa ca mai ai si tu nitel si o sa iti fie mai bine.te pup si sa ai grija de voiaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

felix, ne luam de mana... io tocmai citeam ceva povesti noi de la nasterea unei stele - le vanez, ce sa mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Fetelor, dar nu plangeti cand le cititi?Eu as bufni in plansaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fetele va pupic dulce, WE placut, sa veniti luni cu vesti bune

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ei asa da mei arisica ... pei tu cea mai puternica sustinatoare a diphe ... ca le faci , ca o fi ca una alta .. si iote ce festa ti-a jucat bb ... super faina ... hai felicitari de la mine , ca le meriti , caci esti pacienta perfecta ...sa fiti sanatosi , si sa ne tragi si pe noi dupa tine...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetelor,
sotul a refact spermograma si de la astenozoospermie usoara a ajuns la astenotetratozoospermie moderata. nu stiu ce sa mai zic! A luat tribullus 3 luni.
Matei i-a spus sa mearga la Iosup pt ecografie testiculara. Nu stiam ca face si eco testiculara. Voi ce stiti?
Ajutooor!
Ce fel de analize hormonale trebuie sa faca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamy , imi pare rau de diagnostic traseul pe care sotul meu l-a urmat este urmatorul :1.analize hormonale :-fsh-lh-testosteron-vshtoate au iesit ok2. spermocultura , pe care sfatul meu este , sa o faca si sotul tausi intrea astea doua am strecurat si o eco la iosup , sa nu fie un varicocel (de-aia te trimit le eco )aaa.. si pt ca la barbati spermograma este influentata de chlamydia , sfatul meu este sa faca si aceasta analiza

pt imbunatatirea spermogramei , da-i multi maca si omega 3... asta dupa ce vezi rezultatul analizelor

nu in ultimul rand ..a avut zilele necesare de abstinenta?
te pupacesc , fruntea sus .. si pieptu' in fata , trebuie sa iasa bine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput