Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, am rasfoit capitolele noastre mai vechi si am vazut ca atunci scriam mult mai multe...

Va intreb, mai stie cineva ceva de Zenobia, Vally, Pamy, Camid, Arucs, Huski, Andreuk si multe altele care n-au mai dat nici un semn? Or fi trecut cu toatele la gravidute si nu ne-au impartasit si noua experientele lor???

Azi mi-ar place sa fie luni si sa o tinem tot cu vesti d-astea de doua liniute! Poate ne da Rocsy o veste buna, asa, prinsa la Sovata!

Va pupacesc pe toate,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

doua bancuri mici sa ne inveselim putin:

Un tip se suie intr-un autobuz, se duce si
perforeaza un bilet, dupa care mai perforeaza inca
unul. Un calatotor il intreaba: - Scuzati-ma, de ce
ati perforat 2 bilete? - Pai daca il pierd pe primul
si vine controlorul sa il am pe al 2-lea. - Bine, si
daca le pierdeti pe amindoua? - Pai am abonament, ma
baiatule!

Noaptea, inainte de examen. In apartamentul
profesorului suna telefonul pe la 3. Cu o voce iritata
acesta raspunde: - Da! - Dormi? - Bineinteles ca dorm!
-...si noi invatam tuz mortii ma-tii !....

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aris, inca o data felicitari si vorba Magditei, toate am sperat acelasi lucru dupa laparo... si uite ca pe alocuri chiar se intampla si minunea... eu cred ca functioneaza tare bine chestia asta cu deconectarea psihica... numa' sa iti iasa schema... eu stiu ca am pus kg pe mine ca nu vroiam sa ma apuc de dieta ca nu cumva sa influentez ovulatie si altele, nu inghiteam nici o pastiluta, nici macar de durere de cap ca daca sunt gravi si fac rau... si acum nu stiu cum sa ma pun mai repede pe picioare... si tot ma mai gandesc ca daca iesea ceva pe naturel vara asta si eu am facut vaccin de rubeola... bre, da' ce pofta mi s-a facut sa fiu gravi...
Haide, Rocsy, uimeste-ne tu, reprezinta-ne cu incredere:)

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Si eu ma hotarasem inainte de a pleca in concediu ca nu ma mai gandesc si ca nu mai calc pe la tutu vre-o 3 luni, ca o sa incerc sa duc viata de dinainte de a ma apuca de bb. Numai ca ma streseaza cm-ul cu cantitatea lui putina. Daca as stii ca e normal asa sa fie la mine, nici nu mi-ar mai pasa. Si cum am auzit ca exista si sinechie uterina, asta ma ingrijoreaza nitel. Asa ca nu mai stiu ce sa fac. Cred ca ar trebui totusi sa discut cu tutu inca o data. Offf. Dar ce a facut aris a fost bine, am mai auzit la alte fete care au renuntat la gandul ca vor mai avea bb, iar dupa un timp a venit bb pe neasteptate, asa ca daca ati auzit astfel de povesti, eu cred ca sunt adevarate. Mai greu este sa ne detasam total de acest gand. va urez o zi buna cu vesti buneaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Aris!!!

, ce ma bucur!!! Sa fiti sanatosi, sa ai sarcina usoara. Ce veste asa ca, de inceput de weekend!!
Pup fetele, toate !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ubi... ce face burtica, creste, creste, cum te simti?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete dragi, io bantui pe la "nasterea unei stele", nici nu ramasei gravi si deja stiu ca o sa nasc in apa la Brasov.... Ce ziteti? Sunt trilu lilu? Asa pove mumoase sunt pe acoloooooo...

Va doresc un we insorit si sa ne "vedem" luni cu si mai multe vesti buneeee!

Pupici pe burtici care vor purta sau poarta (Zuzi, Ubi, Aris, Alina- ce-mi place, creste numarul de borti) bebici!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

mada , ma simt bine, mi-au trecut starile de rau si depresiile, in continuare nu pot sa mananc multe alimente sanatoase (nici un derivat din lapte, carne de nici un fel, nu supotr nimic acru), cred ca e un baietel pentru ca singurele preparate din carne de care ma pot atinge sunt: micii cu mult mustar si sa nu-ti mai spun ca as bea si cate o bere dupa, eu care inainte, nici nu gustam alcool.
Acum asteptam urmatoarea eco pe 30.07 la Tutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Felix si eu ma gandeam sa nasc in apa , la brasov, poate o sa fim colege de bazin, ce zici? Ubi sanatate, in cate saptamani esti? Pe la 4 luni incepi sa intri pe normal. Si eu ziceam ca-i fata , dar era baiat, dupa ce mancam, asa ca mai vedem ce zice doctorul.pupaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Crisarh - nu trebuie sa te mai stresezi cu sinechia. Eu acum 2 luni am aflat ca am asa ceva (+stenoza uter) si acum problema am rezolvat-o insa ceea ce vreau sa-ti spun este ca CM l-am avut si mult si cu dureri asa-si-asa, si multe zile si cu spooting inainte vre-o 4-5 zile. Iar acum decand mi s-a rezolvat problema, am CM putintel si cantitativ si ca durata.
Ca sa concluzionez: lasa-ti piticul vigilent sa doarma

gianina

Mergi la inceput