Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

a facut si spermocultura data trecuta si a iesit un streptococ pe care l-am tratat cu antibiotic -conf antibiogramei asa trebuia. Clamydia a iesit negativ.
O sa faca si analizele hormonale si eco si as vrea sa mergem la un urolog. Stiti unul bun?Recomanda dr T pe cineva de obicei? Am auzit de Nicolae Calomfirescu si Mihai Bucur pana acum. Stiti ceva de ei?
Deci Georgia, si sotul tau a facut eco la Iosup ? Nu stiam ca face si pt barbati! Parca nu am vazut nici un barbat pana acum la el. Sau poate cei care intrau cu sotiile erau de fapt cu alta problema!

Mergi la inceput

da, a avut 5 zile. Poate si asta o fi problema, ca am inteles ca unora le-a iesit bine spermograma dupa 3 zile de abstinenta, comparativ cu spermograma de 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamy ,am fost programati la iosup , dimineata..
mie 5 zile de abstinenta mi se par cam mult...
de ce te trimite la urolog ? asta asa daca nu cumva stii, insa io iti povestesc oricum ...varicocelul, se depisteaza la eco(iosup) , sau la palpare (urolog) ,la noi amandoua consultatiile , l-au dat pe sotulica apt combatant , din punctul asta de vedere
urologul , tot dr matei ni l-a recomandat, dr ciurel stefan, de la panduri , insa iti trebuie rabdare sa dai de dansul la spital ...caci e prins cu treaba

sfatul meu , desi e un cost suplimentar ...mai lasa sa treaca ceav vreme , dupa ce ies analizele , si mai bine mai reface spermograma cu mai putine zile de abstinenta

micuta , daca te mai pot ajuta cu ceva , cu mare placere

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

pai asa mi s-a spus, sa lasam intre 3-5 zile de abstinenta. o sa facem analizele hormonale si refacem spermograma cu 3 zile de abstinenta. Voi cate zile ati avut?
Ma gandeam la urolog daca, doamne fereste, e ceva in neregula la Iosup.
multumesc pt raspuns.

Mergi la inceput

stiu ca asa se zice ... intre 3-5 zile ...dar io nu l-am lasat pe sotulica mai mult de 3 ..
sa stii ca varococelul nu e chiar de speriat ..parerile sunt impartite daca merita sau nu sa fie operat , insa am citit de cazuri care dupa operatie au avut imbunatatiri vizibile , dar si de cazuri , care nu prea au avut ... la voi sa nu fie cazult de operatie

oricum tine aproape de tratamentele naturiste , caci cam toate cele care avem probleme cu sotu', le dam naturiste ,si se "vede"..mai greu e la azoo , dar nici acolo nu e imposibil ... si mai ales , ai grija de sotulica , caci ei sunt o "specie" tare sensibila .. mie , dr t , mi-a zis sa fiu atenta cu el ...iti dai seama ... si-asa era cocolosit , acum e ca un print.. si cred ca se indrepta spre tron , il fac rege

aaa.. si sa nu uit ...cand a luat antibioticele ?

Albert Einstein

Mergi la inceput

le-a luat la ultima spermograma, acum 3 luni. nu e cazul sa influenteze cu ceva... doar poate sa fie vorba de o candidoza descoperita la mine acum 2 saptamani pt care el nu a luat nimic
o sa iti urmez exemplul cu tronul pt sot
Citeam ultimul capitol la endo, postarile ioanei si mi-au dat lacrimile! imi pare asa rau pt ea! e un sentiment oribil, sunt convinsa...chiar mi-a schimbat putin punctul de vedere, caci si mi se parea cel mai important lucru sa vad cele 2 liniute, fara sa mai iau in considerare si alte elemente.

Mergi la inceput

tamy .. pune-l pe domnul pe tron , si sa vezi de nu se energizeaza si gigeii ...
ce i se intampla ioanei , este atat de trist .,.. io una sunt fara cuvinte ...cred ca numai Dumnezeu te tine integ la minte , de la atata durere ...

Albert Einstein

Mergi la inceput

hmmm ..se pare ca bantui singura pe aici

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!

Felix

Mergi la inceput

sal .. sar'na felix de tratatiune

tamy , vroiam sa te intreb cat mai costa spermograma ?

Albert Einstein

Mergi la inceput