FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ice spune:

cami30, felicitari, sarcina usoara si la termen.
bombonique, eu cred ca daca simti ceva e de bine
va urez umai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cami, felicitari, e de bine!!! e clar un singur samburel si iti dorim sa ramana cu tine 40 saptamani!

Kitta, mult succes pe mai departe, macar acum esti pe maini bune si oamenii aia stiu ce fac si "jongleaza" cu treburi f delicate...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cami- felicitari ! imi pare rau ca n am fost vineri sa ti vad mesajul;dar asta e, am inceput azi ziua cu o veste superbuna ! deci dr. Beran are mana buna nu ? poate mai astept si eu pana la anul, sa strang bani si sa merg la dansul !

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leydy spune:

va rog frumos sa imi dati si mie nr. de telefon al d.doctor Beran, sau cum sa contactez cu dansul. va multumesc mult si astept repede un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Felicitari cami si sarcina usoara si la termen
pupici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

leidi, numerele de telefon si adresa de mail le gasesti pe

http://www.kinderwunsch-mittelrhein.de/index.php?lang=ro&id=276

Poti sa scrii mail la clinica in limba romana si probabil ca dr iti va raspunde in cateva zile. La clinica se vorbeste germana si engleza si romana vorbeste Dr Beran si inca o dr chimist care e romanca

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salutare dragelor!

intru si eu in clubul vostru, mai ales ca imi place atmosfera de aici si vad ca ploua cu !

Deci felicitari fetelor cu "samburei" si mult mult succes celorlalte! moralul sus ca uite ca se poate!

Eu am azi prima intrevedere la o Kinderwunschpraxis de aici din Hamburg.
Sunt in evidenta lor de cateva luni, cu monitorizari si teste hormonale...si cu istorie mai pacatoasa, cu endometrioza si deja 2 operatii la activ...asa ca pana la urma ne-am hotarat sa luam si noi calea aceasta, ca altfel se pare ca nu merge.
Eu intru mai rarut pe forum, dar o sa incerc sa va citesc si sa va tin la curent cu una alta de pe aici.
Pentru informare, in Hamburg exista mai multe centre, dau si linkul, banuiesc ca e voie.

http://www.kinderwunsch.de/locator/clinic.asp?C=874713968646875&doSearch3=yes&city=Hamburg

Eu sunt la al doilea centru de pe lista.Daca aveti intrebari, raspund cu placere.As mai adauga ca am 33 de ani, sunt casatorita aici, locuiesc aici de 3 ani, momentan sunt in sesiune de examene(fac un master)....deci printre examene mai "strecor" si un FIV mic..

pupici si mult mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leydy spune:

cami30, tu cum ai luat legatura cu aceasta clinica, zo-mi si mie pasii pe care i-ai urmat ca sa ma esprim asa, sa stiu cum si de unde ai inceput tu, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

leydy- iti raspund si eu cu ce stiu - poti incepe prin a i trimite un mail dr. lui Beran , pe adresa de acolo de pe site si scrii - in atentia dlui. dr. Beran ; eu asa am procedat si mi a raspuns dr. Beran cu ceea ce este de facut in cazul meu; tu ii poti scrie un scurt istoric si ce vrei sa faci si sa te programeze pt. consultatia preliminara daca esti deja hotarata si pregatita financiar; bafta !
Cami - ce faci , nu mai intri pe la noi, nici pe mess..........

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinap75 spune:

buna seara, fete dragi!
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.Eu voi face FIV la Wunschbaby Zentrum, am fost deja la prima vizita si astept startul!!!
Dupa 2 incercari nereusite la Timisoara si datorita voua, ne-am hotarat sa mergem afara.Am deja 2 variante de tratament si asta seara le-am trimis pe mail si rezultatele analizelor hormonale. astep sa imi spuna ce sa fac mai departe.
O sa va mai spun despre mine daca vreti.
Ma bucur tare mult pentru fetele proaspat gravidute si le doresc sa fie niste mamici fericite si implinite.
va pup
Irina

Mergi la inceput