FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)
Raspunsuri - Pagina 19
LucaLuca spune:
Felicitari, Cami!
E unul, cum iti doreai. Adu-l pe lume si iubiti-va tare!
(Plutesti, nu?)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
lindutza spune:
cami,
ma bucur enorm de mult pentru tine ,mi-au dat lacrimile cind am citit ,sper sa stai linistita de acuma si cit mai putin stres daca se poate!!!!!!!
Sa ne tii la curent mai departe despre cum te simti,sa ne mai scrii!!!
Te 

lindutza spune:
Am postat mesajul si la FIV si va intreb si pe voi daca nu citi dincolo poate pot sa va ajut,
eu am un -decapeptyl pe care l-am cumparat la primul FIV si nu l-am folosit pentru ca mi-a venit planul mai tirziu si nu mai intra in schema asa ca mi-a ramas si vroiam sa il duc inapoi la farmacie dar inainte m-am gindit ca poate il vrea careva dintre voi ca eu l-am luat pe reteta si m-a costat 288€Merg in tara pe 1 septembrie pentru o luna,eu sint din baia mare dar merg la mare de pe 3 sep.pt.5 zile dar nu stiu sigur daca o sa am cum plimba cu mine decapeptyl-ul ca trebuie sa stea la rece.Daca cumva cineva de la Cluj sau stiu eu din apropiere poate veni dupa ea cu cea mai mare placere.
Sa ma anuntati sa stiu ca daca nu am sa o duc inapoi la farmacie aici.
cami30 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru incurajari si felicitari si mai ales pentru suportul moral de care aveam si am atata nevoie.
Inca sunt in stare de soc, nu stiu cum sa reactionez, sotul meu e si el bulversat.
Adevarul e ca dupa tot stresul celor 3 saptamani petrecute in Germania si oboseala celor 2 zile pe drum la volan ( ne-am intors cu doua masini), aventurile prin care am trecut si problemele pe care le-am avut, nu mai speram. Unde mai pui ca din cauza stresului mai tot timpul ne-am certat fiecare dintre noi avand nervii intinsi la maxim.
Nici n-am putut sa plang sau sa rad, parca inca nu-mi vine sa cred, n-am vazut in viata mea de 34 de ani un test cu doua liniute sau un test de sange pe car sa scrie ca sunt gravida in 4 saptamani.
Parca mi-e mai teama acum pentru ca am facut mult efort, drumul pana acasa m-a epuizat pur si simplu, statul la volan mai bine de 24 de ore, dormitul chinuit in masina... drumurile proaste de Romania care m-au zdruncinat din toate incheieturile.
Abia astept sa ajung la eco, cred ca marti sau miercuri daca mai am rabdare pana atunci. Nu am nici medic, nu stiu incotro s-o apuc, noi avem problema si de Rh, eu sunt cu pitici pe creier si am nevoie de un medic bland, intelegator si disponibil.
Ce sa spun... Poate a fost noroc, poate a fost profesionalismul celor de acolo, cert este ca mi-au dat incredere chiar daca eu am facut tot posibilul sa fiu pesimista, cum mi-e firea.
Va pup si stau pe aproape pentru dat/primit sfaturi
cami
KITTA spune:
Cami30felicitari! Iata ca nu trebuie sa ne cocolosim si ca daca vrea DD se poate!
FireyesDa, intr-adevar se pare ca metode noi se mai scot din maneca. Acum astept tratamentul cu sufletul la gura, nu de alta dar ca sa imi procur medicamentele si apoi om vedea.
Cat despre teoria Polar Body Diagnosys - celelalte termene nu sunt sigura ca sunt acelasi lucru deci nu ma bag, mie mi-au zis in prima faza ca daca oricum am 2, nu e cazul sa ii mai stresez pe micuti. Geneticianul si-a expus lectia, eu intreband ca daca am doar 2 (ca asta ma streseaza) nu risc sa ii pierd prin aceasta operatiune. El mi-a spus ca a ii pierde inseamna a nu li se da unda verde de a merge mai departe in cazul in care sunt probleme genetice, dar analiza in sine ii lasa sa se dezvolte mai departe daca totul e OK. Si eu una ma mai gandesc la aceasta analiza daca o sa am putini, ca pentru 2 nu se merita atatia bani si oricum i-as baga daca totul e OK. E posibil totusi ca acele procente sa fie adevarate, dar cine poate sa stie???
Deci, totusi daca aveti mai mult de 5 se merita, macar ca stiti ca ii puneti pe cei mai sanatosi la cap :-)
KITTA spune:
Haideti ca mi-am gasit si protocolul de stimulare prin mail, era cu analizele genetice trimis odata si nu l-am bagat de seama....
Deci, renumita schema - Rosenwaks for poor responder protocol incepe din Z21 cu 0,5 ml Suprefact si din Z3 300 Gonal F + 150 Merional. Deci, Cristal 1995ne tinem de manuta ca suntem poor!
Mie imi e cam frica sincer, ca am facut de 3 ori schema lunga adica Z21 Diphereline - ce e drept 1 ml si chiar destul de lunga inhibarea + 5 Menogoane apoi si nu s-a produs nimic la vremea respectiva. Doar ultima data, adica a 3-a mi-au redus la 0,5 ml Dipherelone dar tot cu 5 Menogoane. Nu stiu ce sa zic.....asa ca am 2 intrebari, pentru care ar trebui sa pic la doctoratul de FIV:
- unele fete spuneau ca Suprefactul nu ar fi acelasi lucru cu Dipherelinul sau Decapeptylul, adica nu asa puternic sau nu aceeasi compozitie? Am I wrong?
- Gonalul este FSH + LH si Merionalul ce contine?
D-na Profesoara Avalonpoate cauti tu prin arhiva dosarelor secrete si imi spui si mie daca iti amintesti cu ce si in ce doze a facut Mirela_1ca si a a combinat parca Puregon cu Menogon.
Puregonul = Gonal F ca si substanta?
Menogon sau Menopur = Merional?
Poate ne face o sinteza tot d-na profesoara pe care o pupam!
cristal1995 spune:
Kittooooo: te pup, nu am fost p'acasa aseara. Mie mi s-a spus ca, intr-adevar, Suprefactul este un inhibator mai slab decat Diphereline. Gonalul din cate stiu eu (nu dati cu pietre daca ma insel), contine doar LH, iar Merional este cam acelasi lucru cu Menopur, adica LH+FSH. Pe cand fiv-ul norocos? Sper sa ne vedem si sa barfim mai mult schemele astea.
Va pupic pe toate!
Aly-"Inca mai sper..."
psj spune:
Gonalul contine doar FSH, ca si Puregon, eu pe astea le-am folosit pentru ca aveam LH foarte mare(am pcos). De restul nu stiu.
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lilianaFi spune:
Cami felicitari ...sarcina cit mai usoara 
Pisix Magduta 10 Fireyes...toate fetele 
Numai bine tuturor