FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Irina: bine ai venit pe la noi si sa fie cu noroc!
Cami, Bombonique: felicitari si sarcina usoara!
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Pentru fetele noi care incep acum FIV-ul in Germania si Austria, mult succes.

Eu n-am mai intrat sunt stresata ca am fost la eco in ziua 16 dupa ET si nu s-a vazut sarcina la eco, am fost chiar la doua ecografe, la unu' parca a vazut doctoru un vas de sange si mi-a zis ca e semn bun, la celalalt ca parca vede ceva da' nu e forma care trebuie. In final m-am intors acasa cu buza umflata si cu banii luati ( glumesc). Acum astept "linistita" inca o saptamana.

Va pup pe toate si capu' sus

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Noutati!
Azi am avut o usoara sangerare de dimineata, am sunat in Austria si au zis: urgent la dr!
Am fost si ...
avem 2 bb!
La unu i se vedea inimioara, la celalalt nu, dar zicea dr ca din cauza aparatului. Saptamana viitoare vom vedea exact!
Sangerarea a fost probabil de la cel de-al 3-lea! care s-a eliminat!
va pup.

Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinap75 spune:

Cristal, multumesc! Tu unde faci FIV? E primul?
Cami, e prea devreme sa se vada sarcina la eco, stai linistita, totul va fi OK. Eventual ai putea sa-ti repeti beta HCG-ul ca sa fii sigura ca totul e bine.
Bombonique, felicitari! E super sa ramana 2. Totusi sa stai cuminte si fara eforturi fizice mari.
Am citit ce am scris si am zambit. Deja incep sa dau sfaturi !! HI, HI!!!! Tot ce stiu este de la voi, de pe forum.
Eu astept sa-mi raspunda cei de la Clinica daca sa incep anticonceptionalele sau nu. Sunt in ziua a 4-a de menstruatie si ar trebui sa-mi raspunda.
va pup
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capi spune:

Buna fetelor,

va urmaresc de cateva luni dar nu am avut curajul sa scriu,
Dupa o inseminare esuata in Romania, am luat legatura cu Wunschbaby Zentrum de unde m-am intors saptamana trecuta.Acolo m-a preluat Dr. M. Ana Fischelmaier si am stabilit un tratament, in noiembrie urmeaza FIV sau ICSI.

Va pup
Capi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Capibine ai venit! Facem gasca mare la Wunschbaby. Ce or zice de invazia asta mare de romance? Si eu tot acolo merg, sper pe la sfarsitul lui Octombrie.
Cami30si eu zic ca e cam devreme in Z16.
Cristal1995iata ca nici CM meu nu mai vine. Acum ca nu mai iau absolut nici o pastila sunt in Z30 si nimic. Va rog sa nu sperati la un natural....e doar o dereglare.
FETELOR HELPAm o mare nedumerire, am primit retetele si vreau sa imi dea cei din Romania retete orginale caci cele primite au fost pe mail si vreau sa le trimit in Ungaria sa imi ia medicamentele. Nu inteleg urmatoarele, scie asa:
Suprefact 1mg/ml OP I a 2 ss
Merional 75 IE OP II a 10 ss.
Eu am tratamentul ca al lui Cristal 1995si incep cu Auprefact din Z21 0,5 ml /zi apoi din Z3 de CM cate 0,3 ml/zi si nu stiu cat are penul asta, cat imi ajunge etc.
La Merional am din Z3 CM cate 150 IE/zi si am pentru 7 zile penyru inceput. Idem nu stiu cat are un pen ca sa imi fac calculele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kitta: stai sa vezi ce inteleg eu din reteta mea :
Suprefact OP I a 2 sk
Gonal 900 IE, OP III pen
Merional 75 IE, OP II a 10 sk.
Ok, nu ma lamuresc cu Suprefactul din chestia asta, dar la restul inteleg asa: Gonalul este la pen de 900 si eu am 3 pen-uri, iar Merionalul cred ca este la fiole (ca si Menopur) si am 2 cutii a cate 10 fiole.

Irina: Of, Doamne, sunt la al 5-lea FIV.
Bafta multa si pupici la toata lumea

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leydy spune:

va multumesc mult fetelor, dat. voua am reusit sa iau leg. cu dr.Beran

Mergi la inceput

Cristal, iata ce am gasit. Suprefactul este la fiole de 5,5ml si se pot face mai multe doze chiar daca a fost deschisa. Trebuie folosit in 2 saptamani si tinut la 25 grade C.Asa ca tu ai o cutie ce contine 2 fiole de 5,5ml, adica 11 ml in total. Nu cred ca o sa-ti ajunga pentru toata perioada.
By the way, 5 cred ca este numarul tau norocos, ce zici??!!!

Mergi la inceput

Kitta, am citit ca embrionii tai au avut probleme si nu ti-au mai facut transferul. Poti sa incepi din nou stimularea asa repede? Ai facut si alte analize genetice? Si mie mi-au propus PBD avand 2 FIV nereusite si cred ca voi face PBD, numai ca imi e teama sa nu am destui embrioni si sa nu scada sansele de a face ET cu blastocist.Voi vedea.
va pup
Irina

Mergi la inceput