Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeeeeeeeeee
neata.....va salut pe toate si vreau sa o felicit inca o data pe mihaelacg pt teste.....de data aceasta va fi cu siguranta bine....sunt f elocvente si f frumoase aceste teste miha....cred ca sunteti in al noualea cer.....dar te rog sa porti necontenit ce ti-am dat eu....ca sa te ajute in continuare Maicuta Domnului.....
anidaz si de tine cred ca esti gravi....si mi-e mi-a iesit asa primul test dar am zis sa nu zic la nimeni sa nu zica ca sunt paranoia....si am asteptat cam pana inainte cu o saptamana de ciclu si atunci s-au pozitivat ca lumea......
noi suntem bine....am fost la control la bucuresti....bebe e bine....si eu la fel desi incep sa iau proportii zdravene....nu ma pot abtine sa nu mananc....
va pup si tinem pumnii....
10+
Camelia
ruxandrab spune:
Salutare!
Anidaz mult succes la bHcg! Abia astept sa vad rezultatul! Poate mai faci o prajitura ca eu nu am apucat ![]()
Mihapet Ma bucur ca ai scapat de licenta! Acum spor la prestat!
Multi
pt toate fetele!
Hai cu 

klaussa spune:
buna fetelor!
Felicitari gravidutelor!!!!
Multa bafta anidaz la analize! Sa dea Domnul sa iti aduca o veste buna!
Silvi...am vazut ca esti din tulcea...si eu la fel.Ai mers la un doctor in tulcea sau nu a fost nevoie?
Eu nu pot spune ca stiu medici gineco prin tulcea...poate stii tu ceva...
pupici!
mihaelacg spune:
buna fetelor!
eu am fost la dr. la benedek sotul, ca ea lunea are program la gheorghieni, si mi-a facut echo, numai ca mi s-a spus ca poate sa-mi faca endo, insa nu avea echo de ala bun , avea unu mic
in fine...ce era sa mai zic
daca stiam ma duceam la tg mures si faceam endo cum mi-a recomandat gine. al meu de la bucuresti
bb are 4 sapt si 6 zile, are 9 mm si e in evolutie, insa am un chist a zis ca-i corpul galben are 3 cm, a zis ca a fost foliculul mare si acolo e corpul galben, care se resoarbe cand se formeaza placenta
n-am realizat pe moment ce-a zis, ca eram tare incantata ca bb e unde trebuie
mi-a zis ca imediat ce plec aici sa merg la dr. la buc, dar imediat(probabil din cauza ca mai am sarcini pierdute, nu? m-a pus un pic pe ganduri)
doamne ajuta sa fie bine de data asta, nici nu concep sa fie altfel
cami cami, ma bucur ca esti bine si tu si bb mic(care e in crestere), las ca se dau jos kg in plus, nu-ti fa griji
abia astept sa port ce mi-ai dat de cand ajung acasa, ca am plecat in fuga si sa stii ca am uitat sa-l iau, ca multe balte lucruri de altfel.
anidaz,rezultatul la hcg azi ti-l da, nu?
hai ca acusica ne dai o veste buna, sunt sigura
pun sa pregatesc ceva pt petrecere? ca o facem lata iti dai seama....
5+
cami_antonia spune:
miha e buna dimensiunea la bebe....al meu la 4 sapt avea doar 5mm....asa ca ai grija de tine si sa porti ala neaparat.....
nu te mai gandi la lucruri rele.....ia toate chestiile ca atare si gata....lasa ca si marinescu meu tot echo vechi si mic are da vede f bine la el....asa ca e ok....daca dr e bun....mai esti la sovata????
10+
Camelia
laurraa spune:
mihaela, multumesc de raspuns. Lasa ca o sa fie bine, nu trebuie sa bagi in seama caci unii doctori mai sunt si paranoici
.Si eu simt ca o sa fie bine.
cami_antonia, ma bucur ca esti bine si sa dea DD sa fie tot asa.
anidaz, abia asteptam rezultatul azi desi eu stiu ca e cum trebuie, adik arata BB
pupici dulci la toate fetele
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
mihaelacg spune:
lauraa
si cami cami
, va multumesc pt incurajari, si eu zic ca o sa fie bine, este inevitabil sa nu am si momente in care ma cuprinde fricala antecedentele mele, insa de data asta o sa fie bine, stiu eu.
(m-am pus bine cu doamne doamne)
cami tot la sovata sunt pana duminica(plecam dum. dimineata), si abia astept sa port din nou ce mi-ai dat
mi-am trimis sotul sa faca proceduri pt dureri lombare......masaj, impachetari....gata, l-am scapat printre babe![]()
tot il astept de o ora, oare mai vine? sau e cu vreo ......asistenta?
vreo unguroaica...?![]()
5+
silvi8 spune:
salutare fetele!!!
va multumesc ca m/ati trecut la gravidute!!!
anidaz, mihaela, sa stiti ca flo a reactionat f bine ...s/a bucurat si nici lui nu/i vine sa creada. a fost f amuzant ptr nu mai vayuse niciodata un test si a crezut ca vom avea 2 bb. zce daca nu sunt doi de ce sunt 2 liniute?
klaussa, ma bucur sa gasesc tulcence pe DC...daca vrei poti veni si la noi, tulcencele la sectiunea prieteni dintotdeauna. suntem acolo un grup de fete f dragi mie si te primim cu bratele deschise...
cat despre ginecolog in tulcea stiu mai multi dar n/am incredere in nici unu. eu am fost inainte sa ne apucam de prestat ptr bb la denisa dumitrache pe garii.
o yi minunata in continuare
silvi
4 + http://community.webshots.com/user/flovivi
mihaelacg spune:
silvi
, m-ai facut sa rad
ce simpati e al tau, auzi la el 2 bb si cand te gandesti ca noi ne chinuim si pt unul sigur asa mult.....da de unde 2?
cum te simti?
5+
iulia_30 spune:
Buna fetele!Acum m-am intors si eu din Tulcea.Am fost in concediu la parinti si am vazut un oras de bebelusi.Nu va exagerez.Peste tot vedeam cupluri cu unu de mana si unu in burta.Seara pe faleza era invazie de copilasi.Cred ca la Tulcea se fac cei mai multi copii.Acum plecam in Grecia si sunt chiar in perioada fertila,cine stie.Felicitari tuturor gravidutelor si sa aveti grija de bebelusi.Pupici
iulia