Aspirante optimiste > 20 (332)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

azi m-am plimbat toata ziua si sunt rupta de oboseala asa ca n-o sa stau prea mult pe aici...un filmulet si apoi somnic ca maine iar la munci
o saptamana usoara va doresc

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Inantata de cunostinta mihaelacg.Frumoase poze.
Daca nu sunt indiscreta si nu te deranjeaza, cat aveau sarcinile pierdute?Varstea mari sau mici.Eu am doua sarcini pierdute si de aia te intreb, iar tu imi dai curaj
anidaz, scumpa noastra, eu iti spun din experienta proprie ca esti gravidutza asa ca FELICITARI.
Sa dea DD sa fie bine si sa ne povestesti din experienta ta de graiduta mereu ca si celelalte fete de altfel de aici si apoi de....maaaaammmmiiiiiiccccuuuuutzzzzaaaaa.:)
Pup pe toate fetele.
Am fost la plaja toata ziua la Prut si sunt arsa de imi zvacneste toata pielea.

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

multumesc mihapet
sa dea Doamne Doamne ca fiecare dintre noi sa simtim fericirea de a fi -ute si apoi mamici de bebei sanatosi.

asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!
noi abia am ajuns in camera
ne tinem de mancare, somnic plimbari si distractie(aici aproape toate terasele au muzica cu cate un solist)

happyella, mama, tu ocupa-te de testari, "ocheste" momentul, ca noi iti creem conditii, dam din "partea casei"o, iar voi dupa aia...
sa ne tii la curent, v-am zis ca eu nu plec de aici pana nu veniti toate cu mine.

lauraa, prima sarcina am pierdut-o la 6spat, a doua la 8 sapt si ultima la 12 sapt..

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor, noapte buna, pe maine

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,m-am trezit si eu ca vreau sa-mi fac bhcg-ul azi si apoi merg la magazin.
Ieri am fost la iarba verde si in afara faptului ca am cazut in Mures imbracata totul a fost super.
Faceam eu poze de zor sa le pun fetelor pe forum,adica voua ,si bineinteles ca nu m-am uitat pe unde calc,asa ca am alunecat pe pietrele de la marginea apei si dusa fusei cu picioarele in apa,dar am si cazut cu totul apoi de frica sa nu ud aparatul.Rau este ca am cazut in fund pe pietre si chiar daca apa a aplanat un pic cazatura tot am o vanataie de toata frumusetea pe fesa dreapta.
Mi-e frica ca de la zdruncinatura sa nu fi patit ceva in cazul in care e bebe.
In rest ne-am distrat bine ,prajitura a avut succes,n-a mai ramas nici o bucatica,

test nou facut aseara

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Hai ca dau si cafeluta inainte de a pleca ,,ne auzim cand vin acasa.Paaaaa,

test nou facut vineri seara

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Mihaela,ce poze faine ai ,esti fumoasa ,iar testele alea Doamne cand or fi si-a mele asa?

test nou facut vineri seara

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anidaz ai si tu grija mai mama cu cazturile astea ca nu fac bine la bb.
Asteptam rezultatul la sange

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Buna dimineata si o saptamana cat mai usoara.

Fetelor eu nu stiu incotro s-o mai apuc....Am fost la endocrinolog si profilul meu hormonal e ok - deci nu poate fi cauza pt care nu raman...Am fost la gineco si am facut hsg si sonohisterografia si totul e ok nu ampbl cu trompele...

Atunci eu dc nu raman insarcinata???????????

Medicul endocrinolog mi-a sugerat FIV-ul ca s-ar putea sa nu fiu compatibila cu sotul...dar eu nu am bani de el....

Maria

Mergi la inceput