Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 12
klaudiaG spune:
Buna fetele 

multi la toate!!!!!!!
Iulia concediu placut si sa va intoarceti 3
Mihaelace teste frumoase ai....

si la fel sunteti si voi 2 (doi frumosi
)
Anidazacum m-ai pus si mai rau pe jar - abia astept sa-ti vad rezultatele la analize

.
Eu imi cer scz ca nu prea am mai aparut de sambata dar am tot fost in vizite si azi e nebunie totala la servici.Din pacate se pare ca acum am facut candida

. Eu am mai facut dar de la antibiotice.
Acum nu inteleg de ce.................si doctorita mea a nascut.............si nu stiu unde sa ma duc.................am citit pe un forum ca mai apare (candida) la gravidutze...............dar eu nu sunt mi-a iesit testul negativ.............
Nu mai inteleg nimik............

mihaelacg spune:
klaudia
iti doresc sa ai si tu teste ca ale mele cat mai curand posibil
eu cand am luat antibiotic mi-a dat si ceva sa nu fac candida(mycosist)
iulia, da-i "batai" in grecia, ai conditii prielnice sa veniti acasa 3
5+
klaudiaG spune:
Mihaela si eu iau mereu o pastiluta care e destul de scumpa (nu mai stiu cum se numeste) cand mi se prescriu antibiotice dar acum nu am luat nici un fel de antibiotic...........asta e ciudat........
anidaz spune:
NU AM PUTUT SA FAC ANALIZA!Acum s-au apucat astia de renovari si n-am unde sa o fac.Asa ca mai stau in tensiune vreo cateva zile.Sper sa nu fie ghinion.

test nou facut vineri seara
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Miha si Cami ,felicitari pentru bebeii bine plasati ,sa creasca repede si sa stea unde trebuie pana la marea intalnire,
Kitzy,ce face mamica de Diana,ocuata,ocupata?![]()
Iulia,ce frumos!Nu ma iei si pe mine intr-un bagaj,promit sa nu deranjez
.Distractie placuta si sa veniti cel putin trei.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
In Lipova nu ,din pacate si la Arad nu pot merge.Chiar nu am curajul sa spun nimanui din familie ce banuiesc,nu stiu daca ma intelegeti.I-am pus pe jar de atatea ori ca acum nu mai pot s-o fac.Doar voi ati vazut testele si doar cu voi am discutat problema,nici macar sotul nu stie.
Sa nu ma invinovatiti pentru asta ,dar poate unele fete chiar ma inteleg.Pur si simplu de data asta am ascuns tot.Poate ca se intampla din nou ceva si nu vreau sa mai fiu intrebata :No este sau nu este?
Cu voi e altceva ,suntem cam in aceeasi situatie si stiti ce inseamna toate astea.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Plec sa ma odihnesc putin ca nu stau prea bine cu psihicul in acest moment,imi vine sa plang si nu stiu de ce.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
klaudiaG spune:
Anidazte inteleg perfect nici eu nu le mai spun nimik. Ma feresc si cand cumpar teste. Nici macar nu le-am spus de cel facut sambata ca sa nu ii mai agit si pe ei..............si plu sca sunt satula si de aceleasi vesnice intrebari..............