Explicatie laica despre moarte

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
citat din mesajul lui maru

si uite cum, facem ce facem si iar incepe razboiul celor drepti!

....zise Maru, aruncand cu dreapta indreptatire primul bolovan .

Maru, te deranjeaza atat de tare schimbul de idei cu o persoana care gandeste altfel decat tine? De fapt, ce mai intreb?!...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Blackpanterro, poate ca ar fi util sa editezi titlul topicului, lumea nu prea se descurca ccc cu sensul cuvintului secular, nu sesizeaza ca in cazul de fata el are semnificatia de laic.

Altminteri, vei primi in continuare o sumedenie de raspunsuri pe care nu le astepti :)....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Probabil ca se face o confuzie din cauza ca topicul a fost pus aici, la Credinte :-).

Cat despre off topic, la Sufletul credintei, nu prea exista on topic de obicei .
Ne pocaim dupa fiecare cearta si revenim cu forte proaspete cat de curand putem :-))) (asta, ca sa aduc un argument in plus la chestia ca, iadul nu in alta parte decat in noi insine. Suntem arhitectii perfecti..).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
citat din mesajul lui denizel

quote:

si uite cum, facem ce facem si iar incepe razboiul celor drepti!

....zise Maru, aruncand cu dreapta indreptatire primul bolovan .

Maru, te deranjeaza atat de tare schimbul de idei cu o persoana care gandeste altfel decat tine? De fapt, ce mai intreb?!...

draga denizel, si totusi intrebi...I wonder why!?

sincer, discutia luase o nota asa de off, incat nu am vrut sa arunc pietre si doar sa va trag de maneca, atat...
pana si asta deranjeaza..
fiecare are dreptul sa creada in ce vrea, in ce i se pare cel mai logic, in ce a invatat de la inaintasi...
fara sa fie atentionat de binevoitori ca e rau in ce crede...

pace

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

te cred ham ca ai avut viata grea (sunt sigura ca nu doar la inceput)in mina, stiu asta de la unchii mei care au lucrat in mina!(apropos in ce mina ai lucrat, poate va cunoasteti?):)! credca a devenit o necesitate lucrul in mina pt ca nu aveai alta sursa de trai(poate), dar asta nu inseamna ca un om se poate obisnuii in iad! da omul este facut aici pe pamant sa se poata obisnui cu o anumita clima, mancare etc...dar iadul nu este ceva ce poate intra in obisnuinta cuiva!
denianira, sursa este clara si una singura!BIBLIA!poate ai si citit-o!:) si apropo toma dupa ce la vazut pe Isus cu ochii lui a crezut desi...nu a avut tupeu sa puna mana pe ranile Lui! deci numa gura era de toma.
blakcpanterro eu am citit in Biblie ca exista rai si iad! si chiar cred ca exista avand in vedere ca apocalipsa(ultima carte din Biblie)descrie perfect vremurile noastre in care traim! dovezile concrete le vei gasi acolo, daca vei citi si tu! si tu de ce nu crezi ca nu exista rai/iad, ce dovezi concrete ai tu??

N-am avut o viata grea (n-am lucrat in mina din lipsuri, ci pt. a putea fi independent), am avut exact viata pe care mi-am dorit-o, cu concesiile obligatorii intr-o societate; scriu doar ca ce mi s-o parut la inceput iadul pe pamant- respectiv munca fizica in conditii extreme, in timp a devenit obisnuinta si necesitate; omul se obisnuieste cu orice!
Suna ca dreacu', da' te poti obisnui cu bataia, violul, foamea, lipsa vederii sau posibilitatilor motrice si ce alte chinuri sau atrocitati iti trec prin cap si poti ajunge sa le consideri chiar normale; nu este vorba de nesanatate mintala, ba chiar as spune ca din contra, fiindca aceasta acceptare vine din necesitatea de auto-protectie; ceva ce te-ar deranja major si n-ai putea schimba nici accepta te-ar duce la sinucidere!
Cred in continuare ca iadul si raiul sunt aici si acum, in timpul vietii.
Stii care-ar fi iadul pt. mine?
Cine are copii intelege ce scriu: Sa mor dupa vre-unul din copiiilor mei! (am corectat aberatia!)
Crezi ca ar putea inventa vre-un diavol ceva mai chinuitor?

Mergi la inceput

Maru, crede-ma, sunt cat pot eu de binevoitoare si nu am nici un chef de cearta :-). Pur si simplu am intrebat ceva. S-a intamplat ca acel ceva sa fie altceva decat crezi tu.
Pe bune, nu e cazul sa tragi pe nimeni de maneca si nici sa pui leucoplast peste tastele noastre.
Suntem oameni maturi, perfect capabili sa purtam o polemica civilizata.
Polemica devine ceva neplacut doar in momentul in care incep sa se spuna chestii nepoliticoase. Nu a fost cazul aici, da?

Mergi la inceput

ham, pentru mine iadul ar fi sa imi moara copilul inaintea mea, sa sufar durerea pierderii lui!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

of denizel, si de ce totusi am senzatia ca, cuvintele tale taie in carne vien?

again, pace

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

quote:

of denizel, si de ce totusi am senzatia ca, cuvintele tale taie in carne vien?

again, pace

Doamne'ajuta!

POZE

Maru, iti repet, nu vreau sa ma cert! Crezi ca ai putea sa ma lasi in pace?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Edit

Iadul=sa mori dupa copilul tau!

(iertare pentru aberatie,scriu de pe un BlackBerry)

Mergi la inceput