FIV la Medlife (2)
Raspunsuri - Pagina 10
nzkemi spune:
buna fetelor!si eu fac fiv la medlife, acum sunt in preioada de stimulare, ETam sa-l fac in dec bineinteles numai daca rasp bine la tratament,sper sa reusesc pana la sfarsit!
Pt fetele care sunt in asteptarea rezultatului,le urez mult noroc si sa fie cu reusite!
PS:eu personal le recomand fetelor care fac fiv aceasta clinica sunt adevarati profesionisti si ai toata atentia din partea lor.
Sper ca D-zul sa ne ofere si noua cea ce ne dorim!![]()
florela30 spune:
mirimir, diagnosticul la care s-a ajuns dupa toate investigatiile si analizele este de ovare micropolichistice si trompa stanga infundata. Am facut si paroscopie, si instilatii 3 luni, din pacate trompa stanga a ramas infundata. Dupa 5 inseminari am decis sa trecem la fiv si iata ca acum sunt in perioada de asteptare. 
Mi se pare ca timpul trece asa de incet. Oricum sunt foarte multumita de echipa de la medlife, sunt cu adevarat profesionisti. Eu am mare incredere in ei. Desi aveam posibilitatea sa merg in Ungaria sa fac fiv, am decis ca vreau sa merg cu echipa de la medlife pana la capat.
nzkemi, bine ai venit si mult, mult succes! Cu ce faci stimulare?
nzkemi spune:
salutare fetelor!
Florela incearaca sa-ti ocupi timpul cu ceva, pt ca asteptarea este grea, eu presimt ca ai sa reusesti sa te ajute D-zeu.
Eu pt perioada de inhibare am luat AC o luna de zile si diphereline de 0,1mg de maine incep 10 zile de stimulare cu puregon, iar ET il fac pe 17 care sper sa fie cu reusita ,desi sunt foarte stresata sa nu se finalizeze cu nereusita. Tu ce medicatie ai facut?
Va doresc mult succes si sa auzim numai de bine!
Arina21 spune:
'neata fetelor!
Nzkeni, Florela, va doresc mult bafta, de abia astept sa veniti cu rezultate pozitive.
Am o intrebare: cum se face spermograma si spermocultura la Medlife? Adica, banuiesc ca au o camera speciala, curata si care sa inspire, nu? Ma gandesc ca nu e ca la spitale de stat, cu bude infecte!! Cum v-ati programat?
Va pup si va doresc numai bine
Arina 
florela30 spune:
BUNA!
Arina, sotul meu a sunat la MMF si a facut programare la ei. Stiu ca au o camera la subsol unde am inteles ca este curat si uneori sunt reviste, alteori nu; asa ca sotul tau poate veni cu material didactic si de acasa ca sa fie sigur. Sotul meu a vizitat-o de patru ori pana acum ![]()
nzekemi, eu am facut protocolul lung cu diferelin in doza unica in ziua 21 a CM, apoi injectii cu puregon de 100ui din ziua 3, dupa 6 zile mi-a marit doza la 150ui inca trei zile, apoi doua zile mi-a scazut-o la 100ui. In ziua 16 a CM am facut punctia si au obtinut 11 ovocite. Relaxeaza-te si fii optimista; o sa fie foarte bine.Stimularea se face in functie de fiecare persoana, in functie de cum raspunde tratamentului si de problemele pe care le are.
Succes! Iti tin pumnii sa fie bine. Aaaa, eu am luat si omega3, de la mine putere cu o luna de zile inainte si in timpul tratamentului ptr ca am citit ca ajuta la calitatea ovocitelor si se pare ca din 11 ovocite am obtinut 8 embrioni de gradul 1.
nzkemi spune:
buna fetelor!
Ariana pt spermograma asa cum a spus si florela iti trebuie programare dar pt spermocultura te poti duce in fiecare zi de luni pana vineri de la 8-10 fara programare, asa ni-sa spus noua cand si-a facut sotul spermocultura.Iti urez succes!
Florela omega3 ce fel de medicamente sunt? sunt cumva vitamine? daca sunt bune as vrea si eu sa le iau.Tu cate zilie ai de la Et ai ceva simptome?
Va pup![]()
Arina21 spune:
Fetelor, va multumesc mult pt raspunsuri. Cred ca pana la urma o sa o faca in Valcea, ca e OK si aici pana la urma.
Va pup si va astept cu vesti bune, bune! 
Arina 
florela30 spune:
Omega3 contine ulei de peste, este un produs naturist.La mine au trecut 8 zile de la ET si acum nu am nici un simptom. La 3 zile de la ET am avut o usoara durere ca inainte de ciclu. Tare as vrea sa aflu mai repede rezultatul si sa fie de bine ptr toate, cu bibici 
.