FIV la Medlife (2)
Raspunsuri - Pagina 11
nzkemi spune:
buna!Florero poate durerea usoara pe care ai simtito in ziua 3 de la et este un semn bun si poate semnifica implatarea embrionasilor tai.Te asteptam cu un rezultat pozitiv, mult noroc!
florela30 spune:
emi, sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu. Acum am iarasi durerile de burta...eu cred ca o sa-mi vina ciclul...desi fetele de pe forum zic ca e normal sa simti asa...ca si ele cand au ramas gravide aveau dureri premenstruale...oricum maine fac testul si o sa aflam daca am reusit sau nu. Succes cu stimulare... sa ai cat mai multe ovocite!

nzkemi spune:
salut florela! ce ai mai facut ti-a iesit testul!
eu nu am mai avut timp sa intru pt ca am fost plecata mereu la Buc pt monitorizari, eu ce sa-ti spun pana acum am raspuns bine la tratament, luni trebuie sa fac punctia si miercuri et.
Te
si sa ne spui de un test pozitiv!
florela30 spune:
emi, din pacate testul meu a fost negativ. M-a sunat asistenta si mi-a spus ca din pacate nu am reusit, ca ei nu-si explica ce s-a intamplat, ca totul a fost perfect, dar.... nu a fost sa fie. Acum astept sa-mi vina ciclul si probabil dupa sarbatori voi face ET cu embrionii congelati.
Iti doresc din tot sufletul sa fie bine si sa intri sa-mi spui si mie cum merg lucrurile. La mine la punctie totul a fost f bine, nu am simtit nimic si mi-am revenit in 30 de min dupa anestezie. Si ET-ul a decurs foarte bine, fara dureri. Te pup si astept sa-mi dai vesti.

nzkemi spune:
Florela imi pare foarte rau pt tine ,sincer nu ma asteptam la un asemenea rezultat,mai ales ca totul a decurs foarte bine , nu-mi explic totusi care ar fi cauza?...? dar trebuie sa fi optimista si sa mergi mai departe cu ajutorul lui D-zeu vom reusi.
Eu maine trebuie sa merg la ultima monitorizare, si luni am punctia, spune-mi si mie pls pt punctie se face anestezie generala sau doar locala? ai avut ceva dureri dupa punctie? mersi mult pt rasp si sa nu fi trista cu siguranta la urmatoarea procedura vei reusi! TE
nzkemi spune:
Florela imi pare foarte rau pt tine ,sincer nu ma asteptam la un asemenea rezultat,mai ales ca totul a decurs foarte bine , nu-mi explic totusi care ar fi cauza?...? dar trebuie sa fi optimista si sa mergi mai departe cu ajutorul lui D-zeu vom reusi.
Eu maine trebuie sa merg la ultima monitorizare, si luni am punctia, spune-mi si mie pls pt punctie se face anestezie generala sau doar locala? ai avut ceva dureri dupa punctie? mersi mult pt rasp si sa nu fi trista cu siguranta la urmatoarea procedura vei reusi! TE
florela30 spune:
emi, doctorita a zis ca nu are nici o explicatie, ca totul a decurs perfect. Cred ca nu a vrut Dumnezeu sa fie acum, poate data viitoare. Cat despre anestezia generala, la mine a fost ok. Nu am avut efecte secundare, m-am simtit vreo 30 de minute ametita, dar mi-am revenit destul de repede. Dureri nu am avut deloc dupa ce mi-am revenit. Aveam o presiune parca pe ovare si a durat inca 5 zile dupa punctie. In rest, a fost foarte bine. Si la embriotransfer a decurs foarte bine, nu am simtit nimic, nici o durere. Te pup si sa fii optimista
mirimir spune:
Florela30,
Imi pare asa de rau pentru tine, iti tin pumnii in continuare. Si eu cred ca se intampla numai atunci cand vrea Dumnezeu.

Nzkemi mult succes si iti tin pumnii.

florela30 spune:
multumesc, mirimir.
Trebuie sa credem ca intr-o buna zi vom avea si noi minunea noastra.
nzkemi spune:
salutare fetelor!ce mai faceti? eu ieri am facut punctia am 14 ovocite si acum astept sa ma sune cei de la clinica sa-mi spuna cate sau fertilizat si apoi pt et.
Mirimir mersi mult, si iti urez mult succes si tie!
Florela tu ce mai faci? mi-a parut foarte rau, zilele astea m-am gandit la tine, si cand ma gandesc ca poate si eu peste 2 sap nu stiu ce se va intampla imi vine sa "inebunesc" de acum!! dar asta este mergem mai deparete.
Cand vei incepe procedurile pt urmatorul ET.
Mersi mult pt sutinere,