FIV la Medlife (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Gianina34 spune:
Buna fetelor,
Dupa ce va spuneam ca bebele a fost foarte agitat zi si noapte, am ajuns in ziua de vineri cand nu s-a mai miscat deloc. Dupa ce ca eram stresata cu rezultatul, acum imi faceam mii de ganduri negre sa nu fi patit ceva bebele. Am ajuns si in ziua de vineri cand simteam ca lesin la receptie de unde trebuia sa ridic rezultatul pentru ca nu il gaseau si cautau, si cautau si eu ma gandeam ca poate nu l-au trimis pentru ca era o problema si vroiau sa mi-l de-a personal. Intr-un final il gasesc si cu el in mana , tremurand toata, citeam si nu reuseam sa inteleg ce este. Am urcat la MMF si acolo m-au linistit fetele; rezultatele preliminare sunt bune, bebele nu are anomalii de cromozom 21.Numai ca eu in sufletul meu tot nu eram linistita pentru ca tot nu simteam bebele. A venit dr. Predoi si am stabilit data pentru serclaj - vineri, si la sfarsit, vazandu-ma tot crispata si povestindu-i de bebe mi-a facut o ecografie si am auzit inimioara si l-am vazut foinduse prin burtica. Apropos, este o fetita!
Asa ca vineri seara simteam ca plutesc. Week-end-ul acesta a fost cel mai frumos decand sunt graviduta. Am intrat in luna a cincea. Desi m-am trezit sambata noaptea cu o contractie cam puternica si am mai avut si duminica, desi am stat numai in pat, nimic nu a mai reusit sa-mi alunge bucuria din suflet.
Asa ca acum ne pregatim sufleteste pentru serclaj, sper ca treaca cu bine bebele de anestezia generala si de durerile de dupa.
Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine, va pup si va tin pumnii sa reusiti.
cu drag,
gianina
mirimir spune:
Gianina34

Ma bucur atat de mult pentru tine si pentru fetita.Vezi ca totul este bine? Sa ai grija de voi!
Oare unde sunt fetele care fac FIV la Medlife?
florela30 spune:
buna fetelor. nu am mai scris de ceva timp pe forum. acum doua zile am facut fiv la medlife cu dna dr. Bolintineanu si dna dr. Mustata. totul a decurs perfect pana acum: am obtinut 11 ovocite, din care 8 de gradul 1; am transferat 2 embrioni; endometrul peste 10 mm. Acum astept si asta e partea cea mai grea.
Arina21 spune:
Florela, iti doresc mult succes, stiu cum e perioada de asteptare dar nu vreau sa-ti dau sfaturi ca nu vreau sa par 'lupul moralist' ![]()
Gianina, multa sanatate tie si fetitei.
Eu sunt pacienta dnului Predoi, e adevarat ca nu am facut FIV la ei, dar la el am fost de vreo 3 ori si o data mi-a facut histeroscopie diagnostica unde mi-a descoperit un sept fundic. Dupa ce am esuat cu cel doilea FIV facut la Viena, cei de acolo mi-au recomandat sa-mi rezec septul si as vrea sa fac asta la Predoi. A facut careva dintre voi genul asta de interventie la ei? VA rog sa-mi dati si mie amanunte daca aveti.
VA pup si va doresc numai bine
Arina 
adiutza spune:
Buna,
sunt aspiranta de ceva vreme si se pare ca tot raman la acest statut. M-am decis sa merg mai departe si sa-mi fac niste investigatii mai amanuntite.
As vrea sa merg la Med Life, dar v-as ruga sa-mi recomandati un medic.
Pentru inceput vreau un consult amanuntit si ulterior sa vad ce se poate face...
Va rog mult sa ma indrumati.
Multumesc frumos.
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
Arina21 spune:
Adiuza, eu am mers la Dr. Silviu Predoi si am fost multumita, deci ti-l recomand. Problema la mine e cu distanta, de aia nu il 'frecventez' cat de des as avea nevoie. Dar am un feeling de presimtire
ca in curund o sa dea cu ochii de mine.
Bafta in alegerea medicului potrivit pt tine si sa ne tii la curent.
Arina 
adiutza spune:
Arina21, multumesc frumos!
pe site la medlife nu i-am vazut numele... este un medic aglomerat? ma refer la faptul ca nu prea vreau o programare prin februarie sau martie...
despre doctorul Pelinescu ce stiti? mi-a fost recomandat de ctare o colega...
multumesc frumos.
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
adiutza spune:
Gata!
Mi-am facut programarea la Medlife la dr.Predoi la inceputul lui ianuarie...
Mergem mai departe cu Dumnezeu inainte. Va fi bine. Trebuie sa fie bine.
Multumesc frumos.
florela30 spune:
Fetelor, va multumesc ptr sustinere. De abia astept rezultatul...acum am inceput sa regret ca nu am transferat trei embrioni... asta e. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
mirimir spune:
Florela30 iti tin pumnii.
Ma bucur ca au raspuns mai multe fete la acest subiect, nu stiam ce sa cred, desi la clinica am vazut multe
.Eu am pcos,o rezerva foliculara diminuata, ma pregatesc de fiv probabil in februarie-martie(in ianuarie nu se fac proceduri pentru ca se renoveaza sala), astept un CM natural si mai am de facut histeroscopia.Am cautat in cap.1 dar nu am gasit ce probleme ai ai avut, poate daca ai timp imi dai mai multe relatii si despre procedura.Intre timp ai grija de tine si de embrionasi.
Adiutza bafta multa.
Arina21 iti doresc sa ai presimtiri numai de bun augur.