FIV 186
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanatugs spune:
Alina_Alexandra sa-ti traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi!! Felicitari mamico!!!
@dodo@ pai, ne vedem pe 29 la Giulesti, pentru ca merg si eu la eco!
cu drag Ioana
5+
KoraPop spune:
Alina_Alexandra FELICITARI!Sa-ti traiasca printul si printesa si sa fie sanatosi si norocosi in viata!
x3!
KITTA te felicit si aici pentru cele doua ovocite!Iti doresc gemeni ca mult te-ai mai chinuit si meriti!
Ioanatugs frumoasa semnatura...!
Voiam sa te intreb daca dr. Cocei le-a facut AH embrionasilor tai si ce tratament de sustinere ai luat.Multumesc.
Kora
CARPE DIEM!
KITTA spune:
Fetelortrebuie sa scriu si la cap. Fiv in Austria, dar s-a inchis subiectul si nu stiu sa deschid alt capitol. Poate deschide cineva....
Despre mine nu bine deloc. Astazi cei 2 se divizasera, dar aveau unul 7 pronuclei si unul 4, deci cu probleme genetice. Cum se zice, ai nsotrii nu s-au iubit bine. Sunt in ceata totala pana miercuri cand ne intalnim cu prof. genetician si ne vom face aici toate analizele genetice posibile. In Romania nu mi le-a facut nimeni niciodata - atentie facetivi-le voi singure inainte sa fie acolo. Probabil ca aici oricum vor face pe cele mai avansate, miercuri vom discuta. Bineinteles, ca mi-au picat toate cele in cap, deoarece eu credeam ca problema mea e ca nu produc foliculi destui, nu ca s-ar intampla asta. Intrebarea mea incipienta ar fi problemele genetice se poate sa fi fost numai de data asta si la alta inceracre sa nu fie? Dr. a zis ca nu e musai de fiecare data s afie problema asta, dar vor sti ce si cum dupa analize, car vor iesi dupa 14 zile. Deci, iarasi ma fierb in continuare. Ne bucuram totusi ca s-a gasit o explicatie, cel putin de data asta. Sunt sigura ca oriunde in RO i-ar fi pus oricum, de fapt ncii nu stiu daca la Giuly sunt asa de avansati sa "vada" problema asta din interiorul celulelor. Si ma mai intreb degeaba bineinteles, daca atunci cand am avut 1, a avut aceeasi problema? Acum trebuie sa sap despre problemele genetice, dar nu cred ca s-a scris prea mult pe aici pe tema asta fiindca oricum dr. din Romania nu analizeaza asa ceva, daca nici macar analizele minime nu se fac obligatoriu!
fireyes spune:
Kitta, capitolul e deschis deja, aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124271
Aud insa niste lucruri nu f bune de la tine... stiu ca in ro sunt cateva laboratoare (in bucuresti) care fac o serie de analize genetice, dar nu de orice fel si nu stiu cat de bune calitativ... nu imi este f clar ce ti se intampla tie (embrionilor), dar nu-mi place cum suna...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
@dodo@ spune:
ioana, chiar m-as bucura sa te cunosc, eu merg la 7,30, tu la cat ai programare?

Pup toate fetele!!!!!!!!!!!!
sorinake spune:
zouzounaki, trece-ma te rog si pe mine in lista:
incerc primul FIV (si sper si ultimul) la clinica medsana, dr protopoescu in nov-dec
multumesc,
"Help my bunny take over the world!"
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
@dodo@ si eu tot la 07:30 o sa fiu acolo, iar eco e langa usa cu beta HCG, asa ca sigur ne vedem. Mai vorbim pina atunci si tin pumnii stransi pentru tine!!
Kitta i-mi pare tare rau!
Kora_pop eu am avut embriolog pe dr. Dascalescu, o doamna tare finuta si m-am bucurat pentru asta. Nu mi-a facut nici AS, nici ICSI, pentru ca sotul a ajuns la normospermie de vreo 8 luni si i-a lasat sa se iubeasca natural 3 zile. Se pare ca ne-a purtat noroc dr. Dascalescu. Ca sustinere pun cate 6 utrogestan/zi si iau cate 3 no-spa. Multumesc pentru felicitari!
cu drag Ioana
5+
sorinake spune:
fetelor, stiti cumva cu ce embriolog lucreaza dr protopopescu la medsana?
as dori, daca se poate si mai cunoasteti, pareri despre doctorita si despre clinica medsana!
multumesc!
multe 

fetelor care au reusit!
sa nu ne pierdem speranta pt ca undeva, acolo, un
e al nostru!
"Help my bunny take over the world!"
catalina2307 spune:
sorinake embriologul de la medsana este grec.(ar fi bine sa iti activezi PM-ul ) :).
Catalina