FIV 186
Raspunsuri - Pagina 17
psj spune:
sorinake, da o cautare pe forum, sunt multe subiecte unde s-a scris despre dr. protopopescu.
catalina2307 spune:
Kitta imi pare tare rau...si iar imi ies din minti si imi spun ca nu e drept.
Catalina
rubia spune:
la medsana embriologii sunt greci si nu apuci sa vb cu ei decat la ET.
nu prea vb cu tine iti spun decat ca embrionii sunt"very good" sau "good" cam asta am auzit eu de la ei,desi vb engleza f bine si am si intrebat, dar mi s-a raspuns foarte evaziv.
as fi preferat
1.embrilogi romani ca sa nu fie pe loturi lunare
2. sa se fi facut assisted hatching daca s-a vazut ca FIV 1 n-a reusit.
cam atat
PS: eu am facut la Medsana cu Prof Ancar.
aurelia77 spune:
Saluatre prietene dragi,
Va multumesc din suflet pentru sustinere ,la toate fara exceptie,n-am s amentionez nici un nume sa nu cumva sa uit pe cineva.Fara voi nu stiu ce as fi facut.

PENTRU TOATE
Eu sunt bine,viata si-a reluat cursul normal,mi-a trecut si CM care in prima zi a fost putin maroniu si cu dureri dar apoi a fost in regula.M-am recules repede,o sa incerc din nou in Septembrie -Octombrie sper sa fie bine pana atunci.
Mi-am reinceput acivitatile zilnice ,stau bine cu psihicul,imi doresc o viata ca si pana acum fara bocete si alte stari depreseive ,pentru c ain fond este doar o luna in care mi-a venit CM desi nu voiam.......
Stiu ca fiecare dintre noi are ceva al lui ,acolo sus pus deoparte,si intr-o zi acel ceva va capata forma materiala......
Noi trebuie doar sa avem rabdare..............
Va pup dulce inca o data si va citesc in continuare..
fireyes spune:
Aurelia, e buna starea ta psihica, as vrea sa ma molipsesc si eu. eu am intrat intr-un fel de stres pre-FIV, imi fac miliarde de ganduri si mi-e teama de fiecare etapa. nu stiu de unde starea asta, ca m-am dumirit eu mai de la inceput in ce consta fiv-ul, cred ca are efect intarziat la mine stresul... vad eu...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
KoraPop spune:
KITTA iti trimit si aici un
!Sa fiti tari,trebuie sa mergeti mai departe!Mai multe ti-am scris la celalalt subiect.DD sa fie cu voi!
Ioanatugs o stiu si pe d-na Dascalescu;si dansa si dr. Cocei sunt profesioniste,insa eu am o afinitate pt dr. Cocei pt ca am comunicat f bine cu dansa si eu avand deja 3 nereusite la activ ( dintr-un motiv sau altul...) tot pe dr. Cocei am sa o prefer si pentru faptul ca numai dansa face AH.Tu ai fost norocoasa!Sarcina cat mai usoara in continuare si bebe sanatos si voios!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Fetelor Anca Wish va cere ajutorul.Are nevoie de o fiola de gravibinom pentru o prietena care a pierdut 6 sarcini pana acum si e pe cale sa piarda o noua sarcina.Daca poate cineva sa o ajute....
Kora
CARPE DIEM!
aurelia77 spune:
Fireyes Asa m-am stresat si eu.Mi-a fost frica si de anestezie si de tot.Parcas eram nebuna.Cred ca asta nu mi-a facut prea bine.Daca stateam mai linsitita lucrurile ar fi fost altfel...

Eu te-as sfatui sa-ti pastrezi calmul si lucruile o sa deruleze singure.Oricum nu schimbi nimic.....Asta e....Dar sa sti ca procedura in sine mie mi s-a parut o nimica toata ,dupa ce s-a terminat si imi parea rau ca m-am stresat atata......
Gianina34 spune:
aurelia77 - ma bucur din suflet ca ai reusit sa depasesti momentul.
Data viitoare sigur va fi mult mai bine si de Craciun vei fi o burtica fericita.
gianina
gabita78 spune:
Dragele mele, vin si eu cu noutati.
Ieri m-am intalnit cu doctorul si mi-a dat deja schema de tratament pt urmatorul FIV care va fi in septembrie.
Voi urma protocolul lung si nu voi mai face gonalf ci puregon.
Pt. cine are nevoie de gonalf, mie mi-a ramar o cutie si nu am ce face cu ea;bineinteles ca o dau gratis.
Eu vin in tara dupa 6 august si poate e cineva din zona mea, ca sa ne putem intalni si sa i-o dau; locuiesc langa ROMAN.
MULTA BAFTA TUTUROR fiv-OASELOR SI NUMAI TESTE POZITIVE !